Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, nu va isvariau su mintim grizti ir mezginius turejau sudidejus, bet jau negrisiu pagal laika matau.

Gal butumet tokios geros ir paimtumet siulo ir virbalus is savo lobyno.

Lace ar galetum?

Atsakyti

Sveikos, nu va isvariau su mintim grizti ir mezginius turejau sudidejus, bet jau negrisiu pagal laika matau.

Gal butumet tokios geros ir paimtumet siulo ir virbalus is savo lobyno.

Lace ar galetum?

be problemų  :4u: 

Atsakyti

Oj dar Restar sugrįžo su megztukais  :wub: 

Pasiilgom

Megztukai reikėtini, norėtini, nešiotini

Kerpena ar čia tavo pirmas žgutas?aš galvojau jau seniai įvaldžius tu tą techniką

Nu iš vaizdo neatrodo pirmas   :super:​ 

Atsakyti

Lace,, antrasis visai ir šitai panelei tinka. Bet kadangi baltas, nu tai... nematau :D 

Virbalų ir siūlų nepaimsiu, bo nes sėdžiu jau palei Midarą :D  vieną reikalą sutvarkiusi

Atsakyti

Antro visai norėčiau vasarai  :bigsmile: 

Atsakyti

qqte, žgutas ne pirmas. Bet nesu daug nunėrus, gal kokius tris.  Pirmą kartą sujunginėjau. Anie buvo trumpi su susegimu.

Atsakyti

Aa, nu aš ir galvoju kaip tai pirmas :)

Kada nors ir aš daaugsiu, bet mane tie visi susegimai gąsdina ir jų tvirtinimai

Atsakyti

Aš dar norėčiau raštuotą nunert pabandymui, bet reikia karoliukų suderintų spalvų susipirkt, o su spalvomis man sunkiai sekasi. Be to nežinau, kada iki kokios parduotuvės nusigausiu, ir ar toje parduotuvėje bus ko reikia. Nes atrodo, kad ten spalvų milijonai, bet kai pradedi ko ieškoti, tai pasirodo, kad nėra.

Atsakyti

...., o su spalvomis man sunkiai sekasi. 

Čia tikrai ne apie tavę  :D 

Atsakyti

Kaip man pavyyydu susitikimo  :cry2: nu būtinai reikėjo šiandien spinteles atvežt  :frusty: 

Atsakyti

Kerpena  - tu taip žaibiškai nunėrei žgutą? Gražus ir faina, kad išmokai sujungti. Buvau radusi kažkur pamokėlę, bet ma su savo stambiais pirštai labai sunku pradėti, tai dažniausiai pradžia neišeina graži, o tada ir sujungti gražiai neišeis. Reikės tavo pamokėlių kada.

Lace megztinis tai net čiupinėtas, spalva nužavėta ♥, pats mezginys man toks siauras atrodė... dabar foto tai atrodo normalus, bet spėju, kad dukros abi tavo smulkytės. 

Baltas tai toks tobulas vasarą plėvesuoti laisvai, galvojau, kad čia sau nusibrūžinai  :rolleyes: .

Man tuoj prasidės 3-ijų val Teams susitikimas ir dar su kamera, tai negalėsiu pamegzti. Na, nebent suchimičinsiu ir išsijungsiu, nors man nelabai derėtų... Arba reikės megzti akluoju būdu - akys pakeltos į kamerą, rankos nuleistos po lyginimo lenta :). Nes kai kambarėliai užimti pamokoms, tai tenka man bendroj erdvėj ant sofos įsikurti, lenta staliuką puikiai atstoja :).

Soliuk - tai tu čia dar retesnis paukštelis už mane, visada pasiilgta ♥. Rodykis, ką tu primezgus  :4u: . Tokio bazinio tobulo ir aš labai norėjau, Šilingė padėjo praregėt, kad nereikia pačiai dviračio išradinėt. Apykaklė tikrai tobula ir statytų rankovių nuo viršaus linijos, bet paskui... Pirmą kartą susidūriau su tokiu dideliu skaičium akių pridėjimo po pažastim. Na, ir dar tobulumui įsiuvų reikėtų, dar nesu bandžius megzti, vis dar bręstu tam :).

Atsakyti

Lace, kaip atskiri viskozę padeginusi? Gyvulinės ar augalinės kilmės subyra pelenai, o kas vyksta su viskoze?

Atsakyti