Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, savaitgalį daug nunėriau. Matyt rankos pasiilgusios rankdarbio buvo :hihihi:

Va čia pamokėlė https://www.youtube....z&index=8&t=26s

Mano tai siūlas kiek per storas, nes su irisu nėriau. Tai niekaip neprakišau pro tą priešpaskutinės eilės paskutinį karoliuką. Ir spalva skiriasi nuo karoliukų. Jaučiu, jei plonesnis siūlas ir panaši spalva, tai visai gerai būtų buvę.

Beje, ką tik kilo mintis ir nuėjus pamirkiau šiltame vandenyje tą žgutą, tai siūlas matyt kiek pasitraukė, tai ne pati nebesu tikra ar ten sujungimas, ar ne ten. Nebent kai išdžius vėl atsilaisvins.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 gegužės 2020 - 11:57

Klausykit, sekta, net juokinga darosi.

Vienu metu reikėjo visoms grietinėlės spalvos mezginių. Dabar - BALTŲ :D
vakar su Gadget būdamos 350 km abi nužiūrėjom TĄ PATĮ baltą megztinį, kuriam mirtinai reikia baltų skiūlų. (dzin, kad #messiūlųneperkam)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 27 gegužės 2020 - 11:56

Man tai nereikia, nei grietinėlės, nei balto. Nebent laimingai sukūsčiau iki normalių parametrų. :)

Šiandien išsitraukiau vasarinę suknelę, kurią žiemą labai pigiai internetu  nusipirkau kartus su kitu rūbu Sidone. Galvojau gal apsirengti, o tai jei sukūsčiau  netikėtai, taip ir nepanešiosiu. Bet pažiūrėjau  pro langą - žmonės su striukėm vaikšto, tai ėjau pasivaikščiot per pietus su džinsais. Nors marškinėliai trumpom rankovėm. Po spartaus ėjimo aišku grįžau sušilus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 gegužės 2020 - 12:06

Man šį sezoną žiauriai gražu balta :wub: Vakar pranešiojau savo baltą pyniuotą ir labai gerai jaučiausi su juo. Siūlas toks mielas, gerai, kad dar dviems megztiniams jo turiu.

Rytoj didi diena - po beveik 2.5 mėnesio važiuosiu į ofisą :D Nėr ką apsirengt :D 

Lace, abu mezgniai gražūs :wub: Ypač antras, nes baltas :) 

Kerpenis žgutas kokios spalvos :wub:​ Norėčiau tokio ilgo ilgo, kad dviem eilėm aplink kaklą apeitų.

Atsakyti

Ai, išsijungiau kamerą ir mezgu baktusą. Vis tiek alergija pradėjo kamuoti, tai čiaudau, tai nosį šnypščiu, nei šis nei tas būti su tokiu vaizdeliu :).

Kilo ir man noras panerti žgutą, nes toks užkabinantis dalykas, kaip saulėgrąžos :). Bet kad nelabai reikia...arba nežinau, ko reikia...o ir vyras nuolat dirba, tai nebūtų kam suvert :D. Man tas darbas tai toks laiko gaišimas, kad geriau megzt.

Atsakyti

KAIP laukiu penktadienio, kai jau Gytis vadovėlius grąžins.... paskutinės dienos, o užduočių dar kalnas. Ir jis pyksta, ir man tada erzelys.... ooommmm Ir darbe dar įtampa paskutinėm dienom..
Pradėjus žaliojo rankoves, bet lėtai jos juda. Paskui iš eilės bordo šilkų rankovytes kiauraraštines pabaigti, skalbti, siūti, gal pareis į protą mezginys. Kai numezgiau buvo ok. Pagulėjęs visas susiįstrižavo (buvau jau guodusis dėl šito). O paskui vėl bent 4 projektai, kurių reikia čia ir dabar. Du iš jų - vaikai užsisakė. 

Atsakyti

Uf pasportavau

Liniukos norai visi man irgi norimi, ypač dvieilis žgutas ir viskas balto

Nesvarbu kad mezgu spalvotą ryškalą ir noriu dar ko nors karameliškai gelsvo ir šviežiai žalio

Balta ir grietinėlinė vistiek mano meilė

NIUMA rodyk ką su gadgetu nužiūrėjot

Siūlų tai nepirksiu bet gal turiu

Užtat šian pirkinių diena nusimato, eisim vaikui dviračio ir staliuko su kedem i balkoną reik

Atsakyti

Baltą su visais atspalviais mėgstu, siūlų turiu ne vienam daiktui  :D ir sunešiojus esu ne vieną, bet šiuo metu tamsusis  periodas  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nitee, kada jūs ten su Lace tiksitės?Mumi jau varnų salos reikėjimas ištikt pradeda, gal prisiderinčiau..nu arba jei neišeis tai tada iki tvoros atvažiuosiu :)

Atsakyti

Va toks 

https://www.cropp.co...k_DPA_GLOBAL_BA

Atsakyti

aha, nu jau beveik reik baltos medvilnės man :)

Atsakyti

Tai ar buvot susitikę šiandien?

Atsakyti