Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal dar namo negrįžę, dar gi ir mezgimo pamokos turėjo vykti :).

Atsakyti

Nitee, kada jūs ten su Lace tiksitės?Mumi jau varnų salos reikėjimas ištikt pradeda, gal prisiderinčiau..nu arba jei neišeis tai tada iki tvoros atvažiuosiu :)

Pagal planą mes tiksimės su Aidu :D tai lyg ir antradienis  :hmm:

Jei nori greičiau, tai skambink. Būsiu ryt po darbo Panoramoj :mirksiukas:

Atsakyti

Einu ieškoti pakrovėjo laido planšetei, nes nusprendė, kad šito nebepriima  :oh: 

Atsakyti

Labas

Buvom ilgai susitikusios

Net man jau buvo daug kalbu, kas retai nutinka. Pati ir kalbejau😂😎

Pamoka ivyko, praktika praktika dabar

Lace mezginiai gyvai wauuu

Balta megztuka nesuosi maisiukyje😍

Atsakyti

Ingriduska, dabar labiau turėsi kuo apsirengt. :)

Mano žgutas apsivynioja du kartus  aplink kaklą. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 gegužės 2020 - 15:54

Jau parsiradau ir aš  :D Ilgai neplepėjom, tik kokias keturias valandas  :wub: Mezgimo pamokėlė įvyko, išsiaiškinom, kada ten Ingridos mezginių akys išsiskečia, kada sukryžiuoja kojas  :D dabar tik daug praktikos reikia.  :P Ir dar Ingriduska sužinojo, kokių jai reikia virbalų  :B 

Lace, kaip atskiri viskozę padeginusi? Gyvulinės ar augalinės kilmės subyra pelenai, o kas vyksta su viskoze?

sudegusio popieriaus kvapas  :rolleyes: 

Atsakyti

Nu kaip faina ♥, net užpavydėjau susitikimo, gal ir aš būčiau ką išmokus. O smalsiausia, kokių virbalų Ingridushkai užreikėjo?

Darbai nudirbti, vakarienę deleguoju vyrui, nes jaučiuosi skaniai šeimą pietumis pamaitinus(kalakuto medalionų ir daržovių troškinys orkaitėje moliniame pusoe), galima greit greit, net pozos nepakeitus "eiti iš darbo" namo pramogaut  su mezginiu. 

Visgi vakar pradėjau tą serialą apie dailųjį čiuožimą žiūrėt, nes Kominsky tik angliškai radau be subtitrų, reikia paprastesnio mezginio jam.

Nu, laisvalaikis pasisuko link futbolo stadiono  :B , mano  2 draugeliai visą karantiną jį žaidė, mane kartais įviliodami. Tai šiandien vėl tas kartas, kai negaliu atsisakyt  :B .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 gegužės 2020 - 16:23

Ir aš namie..

Visa nuvargus nuo bendravimo :D 

Apipletkinom visą sektą :D​ 

Vėliau kokį vaizdą įkelsiu

Ir siūlų pirkau :rolleyes:  ne baltų visai visai. Raudonų ir oranžinių

Atsakyti

Ir siūlų pirkau :rolleyes:  ne baltų visai visai. Raudonų ir oranžinių

Beveik ryži  :D​ 

Atsakyti

Kokiu kokiu virbalu, aišku, aukšciausios klases Mersedesinių😍 eina sau kokie malonus,,slysta tobulai

Chago chago kokie ten

Siulu ir as pirkau.graziu

Baltas megztinis is Katuko dar nepamatuotas, bet jauciu kad tiks tikrai.

Atsakyti

Mohera alpaka ir gal šilkas, nepamenu tiksliai, o babiną 2 aukšte palikau.

Priedas  received_181713069822885.jpeg   27,73KB   0 Parsiųsta kartų

Linas su medvilne

Priedas  received_247529796663219.jpeg   44,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na ir skola.

Nors fotografų giminė, tai beveik nėr tinkamų demonstracijai fotkių. Pvz iš priekio nė vienos.

Siūlas praktiškai medvilnė iš MG, pridėtas mikro viskozės siūliukas,kurio nei matos nei ką jis duoda,tik megzt trukdė :D. Siūlas matytas pirtyje kito mezginio pavidalu

Šiaip šiandien užsivilkti tikrai buvo tinkamas ir visai smagus

Priedas  received_2563130007271972.jpeg   51,44KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_246335810124485.jpeg   47,29KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_242001063885055.jpeg   45,82KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_585330112364847.jpeg   63,21KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_615345052395858.jpeg   74,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti