Kaip mano mezginiai "restariški" - paprasti iki negalėjimo, tai Katuko - "katukiški" - tokie visai kitokie dažniausiai, ypatingesni, įmantresniais raštais ar konstrukcija, kaip ir priklauso matematikei
. Aš net kelis kartus buvau pagalvojus, kada šitą parodysi, nes raštą prisiminiau, kai rodei. Atrodo labai nešiotinas, praktiškas.
Galvojau, kad Ingridushka jau Lace baltą megztuką nukosėjo
.
Net aš suklusau apie Chiagoo pirkimą... Bet jeigu iš LT pardžių, tai tada neskubėsiu, bet kada galiu nusipirkti, nes kainos lyg visur vienodos. Jeigu kur iš užsienio ir pigiau išeina, tai Nr. 3 ir 2,5 prijungiamų papildymo norėčiau į rinkinį, turiu juos atskirai anksčiau nusipirkus, bet galimybė keisti valo ilgį + turėti kelis mezginius vienu metu vilioja
.
Apie siūlus vis dar nieko negirdžiu, nematau, nesidomiu
.
Kasdienybės akimirka:
Einam su D ir S iš futbolo ir dar pasiūlau ratuką prasieiti. Eidami kalbamės apie kelionių prisiminimus. Toks geras oras, saulutė šviečia, miela malonu... Tada mažoji klausia:"Apie ką jūs svajojat šiuo metu?". D sako:" Apie šaltą kolą". Aš akimirką pagalvoju: "Noriu sustabdyti akimirką, nes taip gera dabar eiti ir kalbėtis apie keliones...", o mažoji užbaigia: "Aš tai svajoju, kad koronavirusas baigtųsi".