Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska, jei nori pataupyti ant siuntimo, galim kooperuotis - man dar šiokio tokio Chiaogoo papildymo reikia, užsakinėsiu, galiu ir tau reikiamus prigriebti  :4u: 

Katuko megztukas man labai jutimiškai ir vizualiai patiko, siūlas toks prabangiai sunkus  :wub: ir tas raštas toks nekasdieniškas.  :wub: Žodžiu, užskaitau  :D (nors bandė Katukas ten mums visokias savo klaidas parodyti)  :D 

Atsakyti

Nu aš jo nesutvarkius iki galo :D  t.y. galiukai slapstyti, nebaigti, išlindę...

Tiesiog atidėjus buvau "ant paskui", o staiga ryte suvokiau, kad "paskui" jau pražiopsojau :D​ 

Atsakyti

Katuk ir siūlai ir megztukas  :super: 

Lace iš kur Chiaogoo užsakinėji  :hmm: 

Atsakyti

Lace, man irgi reiktų papildymo chaogo! Iš kur užsakinėsi?

Atsakyti

O aš pamezgiau su tais Chiaogoo,ir nepatiko. Nu kažkas ne taip. 

O Ingriduskai nepatiko kubikai :D​ 

Atsakyti

Vienu metu reikėjo visoms grietinėlės spalvos mezginių. Dabar - BALTŲ :D
vakar su Gadget būdamos 350 km abi nužiūrėjom TĄ PATĮ baltą megztinį, kuriam mirtinai reikia baltų skiūlų. (dzin, kad #messiūlųneperkam)

Nuoširdžiai nesuprantu tokio reikėjimo, kai kalba apie daugiau mažiau ranka pasiekiamą parduotuvėje kabantį drabužėlį. Negi apsimoka pirkti siūlus ir gamintis kopiją? :rolleyes: Ar skirtumas toks, kad šis pirktinis po kelių skalbimų nusiburbuliuos, o jau iš super siūlų – ne? Kita vertus, kam tas ilgaamžiškumas, kai mezgimo tempai kaip jūsiškiai...

Čia tik šiaip taikus pamąstymas, akmenimis užmėtyti nebūtina. :4u:

Atsakyti

Kaip mano mezginiai "restariški" - paprasti iki negalėjimo, tai Katuko - "katukiški" - tokie visai kitokie dažniausiai, ypatingesni, įmantresniais raštais ar konstrukcija, kaip ir priklauso matematikei :). Aš net kelis kartus buvau pagalvojus, kada šitą parodysi, nes raštą prisiminiau, kai rodei. Atrodo labai nešiotinas, praktiškas.

Galvojau, kad Ingridushka jau Lace baltą megztuką nukosėjo :)

Net aš suklusau apie Chiagoo pirkimą... Bet jeigu iš LT pardžių, tai tada neskubėsiu, bet kada galiu nusipirkti, nes kainos lyg visur vienodos. Jeigu kur iš užsienio ir pigiau išeina, tai Nr. 3 ir 2,5 prijungiamų papildymo norėčiau į rinkinį, turiu juos atskirai anksčiau nusipirkus, bet galimybė keisti valo ilgį + turėti kelis mezginius vienu metu vilioja :D.

Apie siūlus vis dar nieko negirdžiu, nematau, nesidomiu  :B .

Kasdienybės akimirka:

Einam su D ir S iš futbolo ir dar pasiūlau ratuką prasieiti. Eidami kalbamės apie kelionių prisiminimus. Toks geras oras, saulutė šviečia, miela malonu... Tada mažoji klausia:"Apie ką jūs svajojat šiuo metu?". D sako:" Apie šaltą kolą". Aš akimirką pagalvoju: "Noriu sustabdyti akimirką, nes taip gera dabar eiti ir kalbėtis apie keliones...", o mažoji užbaigia: "Aš tai svajoju, kad koronavirusas baigtųsi".

Atsakyti

Smalsute ne visi akrilą nešioja  :mirksiukas: 

Atsakyti

Smalsute ne visi akrilą nešioja  :mirksiukas:

Pagrindinė mezgimo priežastis – drabužių sudėtis  :D aišku, neskaitant proceso smagumo  :D​ 

Atsakyti

o aš džinsus nusipirkau bet iki šiol nežinau ar tuos kur reikėjo

tada išsitraukiau ir išsimatavau visą vasarinį garderobą

nugi aš turiu kuo apsirengt, bet megzt nemesiu ne ne :D bet tai kiek suknių kažkodėl nenešiojamų :B

nešiosiu nešiosiu pažadu, kai tik bus kur :)

atradau ir ardytinų daigtų, tiksliau vieną ardytiną ir vieną taisytiną

Nite pasijungčiau pas Aidą jei tik darban nereikės kitą savaitę

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 gegužės 2020 - 18:44

Man tai keista kaip žmogus ateina pas mezgėjas į sektą ir stebisi ko žmonės mezga

Atsakyti

Lace iš kur užsakinėsi? Domina

Restar darbų Restartiškų as nemačiau, nes neturiu Ravelio ir man rodo śpyga.

Lace tas melynas megztukas is galvos neiseina, tokio svelnumo ir dailumo kad oj oj kaip norėtinas

Na ir as savo grobi rodau

Su tais blizgiugais kaip ten vadinasi tie blizgantys skrituliukai, linas su medvilne ir plasmasiukais rutuliukais

f824d7d94ac2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 27 gegužės 2020 - 19:02