Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As pirkau Vapaves naujas xhaki spalvos kelnes,,aukštu liemeniu.

Dar is reikejimo sąrašo reikia: marskinuku baltu, džinsų ir  bateliu.

Daug mano rūbų revizijos neišgyveno, iškeliavo į rūbų kapines, t.y. konteinerį, kiti pas sesę, tie gal dar prisekls kokiam gyvenimui. Kas liko tai dar sykį turėtų būt revizuojami, bet ok, pagyvensim pažiūresim ko cia reikės, ne viskas iškart.

Vistiek kvepuot lyg lengviau kai išmeti pagaliau ko 10m nesivilkai. Pvz.vyro 3 kostiumus😂😂😂.

Qqciuk rodykis, nes su Vapsves kelnem kaip su tavo džinsais, ar tos ar ne dar irgi nesu tikra

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 27 gegužės 2020 - 18:59

Smalsutė gal ne visai nauja :D  ir pati panezga

Nesupratimas gal kodėl kopiją būtent.

Aš dažnai prisitaikau sau sudėtį malonesnę, megztinio ilgį, rankoves, kaklą... gaunas ne visai kopija.

Bet nevengiu ir nusipirkti, nu nes kartais tuo momentu visaip kaip naudingiau.

Nors dažniausiai kopijas darau nuo internete rastų vaizdų, kai originalas nėr taip lengvai ranka pasiekiamas

O dažnai iš viso originalo kopijoje lieka tik viena maža detalė

Nu ir proceso malonumas su niekuo nedulyginamas :rolleyes:​ 

Atsakyti

Man tai keista kaip žmogus ateina pas mezgėjas į sektą ir stebisi ko žmonės mezga

Na kodėl gi, manęs anaiptol nestebina, kai žmonės mezga "restariškus", "katukiškus" ir t.t. mezginius, nes tai yra kūryba. Stebina noras nukopijuoti tai, kas kabo parduotuvėje ant pakabos. :rolleyes:

Atsakyti

Bet tai kur jūs tuos siūlus pirkot??? Ar čia drakių išpardavimas vyko :).

Aš tai ir užsinorėjusias suprantu, bet suprantu ir kur link Smalsutė lenkia. Idėja mezginio ir mane gal užkabintų, bet tai kiek tokių kaip šikt jau buvo ir niekaip nespėjau nusimegzt :). O kartais visai geras impulsas, nereikia sukt galvos, ką megzt, modelis prieš akis, o siūlų naujų ir geros sudėties pirkt didesnis malonumas nei kokio akrilinio skuduriuko. Iš kitos pusės - mezginius dažnai mezgam norėdamos originalumo, dėl to suprantu Smalsutės nesupratimą :). Kai yra tiek ir tiek modelių, o kur dar fantazija, tai kam norėt tokio, kurį bet kas gali nusipirkti :). O gal tas pamatytas ir tebuvo impulsas, kartais gi žinom, kad išeina iš to nepanašus į pradinę idėją visai :).

Į baltos temą:

WS_Vol8_Sentosa_Pullover_3_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 gegužės 2020 - 19:13

O dažnai iš viso originalo kopijoje lieka tik viena maža detalė

Aha, pvz spalva arba siūlė  :D​ 

Atsakyti

Nite pasijungčiau pas Aidą jei tik darban nereikės kitą savaitę

OK, gal dar kokios kitos? 

Atsakyti

Mes su Ingriduska aplankėm Mados garažą.

Nors aš visą dieną jį Midara vadinau kažkodėl

Tai mūsų siūlai iš ten. Iš tikro drakius buvo biškį pablūdęs ir visko norėjo, bet aš liepiau jam sugalvot kam, nu tai biškį apsiramino ir apsiribojo dviem

Lace buvo atnešusi Woolly grobį. Žiauriai žiauriai faini su pajetkom :wub:​ 

Atsakyti

Mados garaze

Pirkom su Katuku

As irgi esu išsilaikinusi iš siūlų puslapių, bet va gyvai nueini ir silpna ir tų ir kitų.

Gerai kad man reik dar praktikuotis, tuom ir sustabdau.

Kad geriem siūlam jau reik ir geros kokybės mezgimo.

Atsakyti

Ingriduška bet iš prastų siūlų gera kokybė ir nesigaus. O tai negi dabar tu nenusipelnei gerų?nebūtinai brangių.

Katuko oranžinis grobis norėtinas. O va pūkai nevilioja

Atsakyti

Virbalus pirksiu LT, greičiausiai pas Siūlų damą. Užsieniuose nėra pigiau, tik kad tuo metu pas mus dar nelabai kas jais prekiavo. 

sekta, gal kurios vaikui reikia dviračio papildomų ratukų? Turėtų tikti įvairaus dydžio ratams, nes pasireguliuoja ilgis. Padovanočiau  :4u: 

Priedas  E45DE458-D9A1-485E-BE18-19C49C097ADC.jpeg   92,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

tai jungtis pirkimui neapsimoka  :D 

Atsakyti

Lace, smalsu ką iš woolio pirkai? Kaip spalvos šį kartą?

Atsakyti