Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, 

Apsisiūlinosios!

Aš ten irgi buvau, bet visaaaai vakare, po susitikimo. Nugrobiau baltutėlio baltutėlio lino ir medvilnės/kašmyro/viskozės/angoros mišinio. Tas puikios laaaabai pieniškos late spalvos. Po mano vizito tas siūlas MG baigėsi.

Katuko mėlynasai :wub: 

Lace greitukai jau rado savo paneles?

Kerpenos Graikijos svajonės žgutas  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Maaa suknia nefotografuota. Karšta.

​Raudoniukas laukia šalto vakaro, kai nebus nuostabu vaikščioti žydėjimo kvapo skraistėje.

Atsakyti

Sveikos,

Vakar ryte žaliojo rankoves paardžiau, bet iki vakaro sumezgiau atgal tą patį siūlą. 

Dar šiandien darbuojuos pajūry. Per dieną reikės daiktus susikraut. Gal dar popietėj prasivaikščiot pavyks, nes šilumą ir salę žada. Ir trauksim namo.

Atsakyti

Koks gražus rytas :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Tikrai gražus rytas.

Šiandien dar kartą pabandžiau atsikelt anksčiau ir išeit prieš darbą pasivaikščiot, bet gavosi visiškas pravalas.

Žadintuvui nuskambėjus, kažkaip sugebėjau išjungt, o ne atidėt. Ir atsibudau lygiai 8. Tai iš lovos tiesiai "į darbą". susijungiau viską, partikrinau paštą ir kitus svarbius reikalus, o tada ėjau akių prasiprausti ir kavos išsivirt.

Per tą rytinę valandą taip sunkiai apsipirkinėjau ale Akropolio maximoje. Tai, kad ta maxima, buvo tik suvokime, bet iš tikrųjų visiškai nepanaši. Vienoje vietoje pereinant iš vienos lentynos eilės į kitą netgi labai statų apsnigtą kalnelį reikėjo pereiti, ant kurio labai ilgai sėdėjau bijodamna nusileist, šaukdamasi vyro pagalbos. Bet tas kažkur bastėsi po parduotuvę ir nepadėjo. Vežimas buvo per mažas, dar savo ir vyro striukes turėjau ant to vežimo, viskas krito, buvo nepatogu, neradau reikiamų prekių. O dar lyg kažkokią tai baudą anksčiau  buvau parduotuvėje užsidirbus, nežinau už ką. Tai reikėjo ateinant kažkokius popierius pasiimt informacijoj, kad einu į parduotuvę, o paskui kasoje pasižymėt. Tai dar tuos popierius turėjau saugot nepamest, o jie irgi vis krito... O dar kažkuriuo metu susivokiau, kad esu be kaukės. Ėmiau dairytis aplink - daug žmonių be kaukių. Galvoju - gal atšaukė tą reikalavimą, bet žiūriu kai kas su kaukėmis, pardavėjos irgi. Tai visa laimė, kad su golfu buvau, kaklą ant burnos užsitraukiau. Bet tas irgi vis slydo žemyn. :)

Žodžiu, pabudau visa pavargus, nors išsimiegojus . :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 gegužės 2020 - 08:16

labas rytas  :4u: 

Lace greitukai jau rado savo paneles?

tai kad greitukas mano tik tas baltas, kitas megztas beveik mėnesį.  :rolleyes: Jei apie baltąjį, tai ne, dar nerado - turi kažkada Rūta atvažiuoti pamatuoti, tada bus aišku, ar jis  kažkam tinkamas, ar nurašysim į nuostolius.  :unsure: 

Atsakyti

Mano grįžimo proga oras užsakytas :wub:  visą savaitę jau tokio nuostabumo.

Kerpena, aš irgi kartais tokių keistų sapnų pasapnuoju :D  šiandien sapnavau, kad su vyru buvom kažkokiam ale tadžmahale, niekaip išėjimo nerandam, o vyras dar ir statulai galvą nulaužė :D  ir kažkokias vietines šeimynines dramas stebėjom.

Mezgimo fronte ramuma. Vakar pamezgiau kokiss 5 eiles su naujais virbalais :wub:​ 

Atsakyti

laabas, aš buriu užteks ar neužteks žalio siūlo, užsakinėt ar ne papildomą. Bet tai toks nepigus gausis tada jau...galvojau apačią padarysiu tiesiog ryžą jei kas..nu bet nelinksta širdis

ir kas man protelį susuko užsakinėt vienų 2 kitų 4...

Atsakyti

Labas rytas

Sapnuotojos

As irgj buriu rankoves

Liko mazytis kamuolytis

Ir dapirkus reiktu tiek mazai, kad nesinori pirkt 

Bandysiu uzbaigti o kas gausis ziuresim

Atsakyti

Labryt, nu ir sapnai :). Įsivaizduoju, turėjo išvarginti...

Aš mezgu mezginį, kurio likučių laukiu megztinių, kurio tikrai noriu :). Ir ką - jau pradedu nervintis, kad ne tik neliks, bet dar ir pritrūkt galiu....

Beje, Liniuka, ar tu savo Cotton wool likučių jau atsikratei? Galėčiau nelaukt tada savo likučio gal :). Nes galiu per vasarą nenumegzt half brioche raštu ano... O labai noriu spalvotuko :)

Uf, bent pasižiūrėjau, tai yra dar to paties siūlo ir nemažai, gal niekas neišpirks, jeigu ką.  Labai nenoriu pirkt iš anksto, nes, ko gero nesusilaikyčiau ir dar nuspirkčiau "likučių"... ir dar virbalų... Aš tai iš narplioju.lt pirkau savo rinkinį, labai greit išsiunčia ir gaunu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 gegužės 2020 - 10:08

Šiandien  sapno įkvėpta, per pietus iš tikrųjų nuvažiavau į maximą, tik ne akropolio. Ir viskas buvo daug sėkmingiau nei sapne.

Atsakyti

As nukeblinau iki MZ ir nenusipirkau.

Nebuvo tu kuriu sugalvojau ir 12 eur kainuoja

Siusti vistik apsimoka ypac susikooperavus

Užejau į Humana ir po1 eur nupurkau 2 megztinius. Viena balta😂😂😂

Atsakyti

Nu ir kam tau megzt ania? :D

aš tvardausi, neperku šilko, tiek tos kiek turiu tiek sumegsiu

Atsakyti