Labas rytas.
Tikrai gražus rytas.
Šiandien dar kartą pabandžiau atsikelt anksčiau ir išeit prieš darbą pasivaikščiot, bet gavosi visiškas pravalas.
Žadintuvui nuskambėjus, kažkaip sugebėjau išjungt, o ne atidėt. Ir atsibudau lygiai 8. Tai iš lovos tiesiai "į darbą". susijungiau viską, partikrinau paštą ir kitus svarbius reikalus, o tada ėjau akių prasiprausti ir kavos išsivirt.
Per tą rytinę valandą taip sunkiai apsipirkinėjau ale Akropolio maximoje. Tai, kad ta maxima, buvo tik suvokime, bet iš tikrųjų visiškai nepanaši. Vienoje vietoje pereinant iš vienos lentynos eilės į kitą netgi labai statų apsnigtą kalnelį reikėjo pereiti, ant kurio labai ilgai sėdėjau bijodamna nusileist, šaukdamasi vyro pagalbos. Bet tas kažkur bastėsi po parduotuvę ir nepadėjo. Vežimas buvo per mažas, dar savo ir vyro striukes turėjau ant to vežimo, viskas krito, buvo nepatogu, neradau reikiamų prekių. O dar lyg kažkokią tai baudą anksčiau buvau parduotuvėje užsidirbus, nežinau už ką. Tai reikėjo ateinant kažkokius popierius pasiimt informacijoj, kad einu į parduotuvę, o paskui kasoje pasižymėt. Tai dar tuos popierius turėjau saugot nepamest, o jie irgi vis krito... O dar kažkuriuo metu susivokiau, kad esu be kaukės. Ėmiau dairytis aplink - daug žmonių be kaukių. Galvoju - gal atšaukė tą reikalavimą, bet žiūriu kai kas su kaukėmis, pardavėjos irgi. Tai visa laimė, kad su golfu buvau, kaklą ant burnos užsitraukiau. Bet tas irgi vis slydo žemyn. 
Žodžiu, pabudau visa pavargus, nors išsimiegojus .