Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labryt, nu ir sapnai :). Įsivaizduoju, turėjo išvarginti...

Aš mezgu mezginį, kurio likučių laukiu megztinių, kurio tikrai noriu :). Ir ką - jau pradedu nervintis, kad ne tik neliks, bet dar ir pritrūkt galiu....

Beje, Liniuka, ar tu savo Cotton wool likučių jau atsikratei? Galėčiau nelaukt tada savo likučio gal :). Nes galiu per vasarą nenumegzt half brioche raštu ano... O labai noriu spalvotuko :)

Uf, bent pasižiūrėjau, tai yra dar to paties siūlo ir nemažai, gal niekas neišpirks, jeigu ką.  Labai nenoriu pirkt iš anksto, nes, ko gero nesusilaikyčiau ir dar nuspirkčiau "likučių"... ir dar virbalų... Aš tai iš narplioju.lt pirkau savo rinkinį, labai greit išsiunčia ir gaunu.

Restar, mano likučiai laukia tavęs :) Reikia kada tiktis.

Šiandien sunki diena ofise. Sunki, nes jau atpratau. Net pamiršau, kaip kavos aparatu naudotis :D Bet visai maloni. Pasiilgau jau ofiso, miesto. Ryte po žvėryną 5000 žingsnių pavaikštinėjau. Darbe į kitą kabinetą su žymiai malonesne kompanija persikrausčiau. Bet auditas išsunkė visiškai. O dar rytoj visa diena :B 

Dar parsitempiau 2 kg smidrų :B Pas mus darbe visko gali nusipirkt :D​ 

Atsakyti

MZ kainodaros niekada nesuprau. Kaip ir tų, kurios perka su tokiais antkainiais, kai aplink pilna tų pačių gerokai pigiau. Buvau ten vieną kartą ir nieko nepirkau:)

Atsakyti

Rimtai tokia kaina MZ? Nu aš gal tada Carbonz kojininių kainą lyginau, tai buvo ta pati, kaip Kąsiūluose tikrai kažkada. MZ esmė, kad yra siūlų, kurių tikrai nėra niekur. Arba yra visiškai visos spalvos, pvz, kokios DRops alpakos arba kitų siūlų, kurių gali rasti ir kitur, bet nėra pilno asortimento. Ir ten yra sagų, kur nėra kitur :). Ir nerealaus vilnos skalbiklio.  Siūlų tai esu vieną kitą spalvotą ar kojinių kamuoliuką pirkusi, virbalą vieną kitą, na, ir sagų bent kokius 3 kartus, kursuose 2 kartus buvus. Ten ta atmosfera užburia iš tiesų, Sonatos gebėjimas patarti, dalintis žiniomis ir ... paskatinti kūrybiškumui. Šiaip aš išvis neįsivaizduoju, koks biznis gali būti iš siūlų... Kai reikia mokėti nuomą senamiestyje, mokėti atlyginimą... Tai kiek tų kamuoliukų reikia parduoti, kad kažkas liktų... Šiaip esu praktiška ir tikrai pirksiu, kur pigiau visada, bet kartais galiu leisti sau ir paremti tą verslą už maloniai praleistą laiką čiupinėjant grožybes :). Ar už kasdieninį akių ganymą MZ dienoraštyje - tai vienas iš mano kasdien atidaromų tinklalapių.

Pranešiojau šiandien basutes pirmą sykį - grįžau su pedikiūru iš saloniuko šalia namų.

LIniuk, tuo pačiu ir sportbačius turėk, kai kada tiksimės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 gegužės 2020 - 17:29

Sportbačiai bagažinėje važinėjasi :D​ 

Atsakyti

MZ esu pirkus siūlus katiniškus labai tinkanti spalva pasimaišė ir sagas  :B  ai dar virbalus kažkada

Atsakyti

Nežinau, nėra ten taip brangiau viskas MZ brangiau, gal kažkas pasitaiko dėl kokių priežasčių . Su kasiūlais tai tikrai panašios kainos visada, kiek domėjausi. O kažkada drops deligh ieškojau, saulės siūle ar kaip ten vadinasi, prie skrajos parduotuvė reali yra. Tai tos spalvos neturėjo, žadėjo užsakyt, bet kažkaip ten paskui nebeatsiliepė. Tai eidama į MZ užsukau, ir gerokai pigiau nusipirkau. Aišku nesu labai daug pirkus, gal ne viską žinau.

Atsakyti

Nu kasiulai irgi pobrangė tokia parduotuvė

Atsakyti

Baigiau, valiooo

Dar nesimatavau😂😂😂

Dryžiukas pavirto pilkučiu paprastuoliu megztuku. Be jokių cinkelių, absoliučiai paprastuoliškas.

Pilka medvilnė Begonija

Ir Liniuko ledinė mocherytė

Liko mažutis mažutis kamuoliukas.

Detalės sujungtos, beveik visi siūlai sukišti, tik nenusprendziu, ką daryti? vėl skalbti, nes kūnas skalbtas, o rankovės dar ne.

Na va 4 daigtas

Tas lašinys Nr.1

Tada,liemenė, kuri bus tikrai prikelta būti mova ant kaklo tai Nr.2

Tada mėlynas dryžuitas su rožine, nešiojamas Nr.3

Ir Pilkius Nr.4

Visa tai 3 mėnesių trukmės pasižaidimai špagomis ir kamuoliukais.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vaivai šiandien paskutinė diena mokykloje  :D dziaugiuosi, kazkaip jau labai pabodo trečios klasės kursą kartoti.  :B 

Mano dizaineriško storulio liko viena rankovė, gal net šiandien pabaigsiu.  :rolleyes: Fui, nekoks mezgimas tais storais virbalais.  :oh: vakar su tokiu malonumu pasiėmiau 2,5 virbalus ir numezgiau... škurliuką  :D t.y. lininę virtuvinę pašluostę  :B čia Tiklis kalta, jinai FB tokias mezgė ir mane užkrėtė.  :D 

Atsakyti

Va mano durnystė  :rolleyes:

Priedas  C3A86919-C8F3-4DF3-8A5D-B5B5DF93FB8B.jpeg   217,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas rytas

bet tai linas dulka labai, ką su juo šluostysi?

Atsakyti

labas rytas

bet tai linas dulka labai, ką su juo šluostysi?

Nemanau, kad dulkėjimas būtų problema, kai tokia šluostė bus plaunama n kartų per dieną.  :rolleyes: o šiaip tai aš tiesiog norėjau ją numegzti, toliau ir į šiukšlių kibirą gali keliauti.  :B 

Atsakyti