Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va sitie visi po euriuka

Pridėta:

Atsakyti

Nugi pavyko.

Ačiū

Atsakyti

Faini tie euriniai

Atsakyti

Ingriduška, baik erzintiiiis, aš jau taip pasiilgau tų eurikinių, seniau dar paguosdavo Flohmarktai DE (bagagažinių turgūs),dabar nė tie nevyksta.

Preitą važiavimą parsivežiau mano akiai labai fainus, baltais melsvai dryžuotus marškinukus, o kas ten per firma baisiai ir nesigilinau. Preitą diena užsidėjau į darbą, tai kiek komplimentų sulaukiau, galiausiai priėjo viena kolegė, sako, matau ir tu turi tuos Seidensticker, kaip jie tau po skalbimo elgias, sakau gerai, ji sako, o man po vieno skalbimo susitraukė, kaio 70 E. sumokėjus, tai pikta, išsiunčiau atgal, na aš tai eurą mokėjau ir jau po skalbimo, tai viskas ok😄

O šiaip giriu ir figūrą ir mezginuką, viską ko imies, darai su užsidegimu,šaunuolė.

Restar man žiauriai fainas tavo dabartinis mezginys, iš nugaros savo konstrukcija į Girlfrend'ą panašus. 

Atsakyti

Priedas  101019709_561948648084200_9035290995146620928_n.jpg   422,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas iš ryto,

labai neblogas skaitalas  :rolleyes:​ 

https://ataudai.blog...lus-ir.html?m=1

Atsakyti

Vakar ohoho kaip gerai prasiėjom! O lyti pradėjo po minutės, kai pastogę pasiekėm.

Gėlės  :wub: 

Ingriduska, šiandien niekur neik. Nupūs tave.

Kitas mezginys gali būti ši suknia. https://www.instagra...d=1qbrwd09x1nov

Atsakyti

Labutis

Pakeliui geltonos rapsu jūros, banguoja,, šviečia❤

Išlipus,degalinej kavos buvau,,neee vėjui be šansų su manim paskraidyti🤣🤣🤣

Gadget tu musiau juokauji, su tokia suknia tik prietemoj, dar geriau tamsoj galėč vaidentis😎😂

Atsakyti

Ingridushka stiliaga ♥. Kaip smagu, kad gali puoštis, rinktis ką nori. Ypač tas smagu, matyt, kai negalėjai. Kai gali daugiau mažiau (nors aš turiu savų apribojimų -dažnai ilgio trūksta...), tai kažkaip nėra toks aštrus tas poreikis :)

Pirmą sykį bandysim nakvoti sode. Dar neišsikrapštėm :)

Atsakyti

Ingriduska, gražuolė :wub:  Ir megztukas paprastutis, bet toks labai einamas priedžinsinis bus.

Fe koks oras. Buvom visokių darbų lauke prisiplanavę, bet teko eit vidun. Nu ir gerai, einu pamegzt su My kitchen rules.

Pražydo bijūnas :wub: O jau kvepia :wub:​ 

Atsakyti

Ingriduska-naktinė suknia :D 

Čia gal Gadget nori,kad jai numegztum

Mano kiemo darbai negali būti nukeliami,.tai teko pajuokinti kaimynus. 

Norėjau gėlikių pasodint, dar šį bei tą, tai laistymo žarną išsitraukiau, palaisčiau.... o vat ir lyja :D nu bet jau viduj, nors ramumo nėr-jau vyksta lagaminų krovimo darbai. Ryt išlekiam. O daiktų... tai net pikta. Ale gi visko reik. Tai susipakuot dar dar,bet kai pagalvoju apie 5 aukštą... iškart bloga pasidaro

Bet užtat grįžus vėl bus kalnai laiko mezgimui

Atsakyti

Labas rytas

Ingriduska  :super: 

Koks fainas rytas :wub:  kava terasoje,  pasiżaidėm su šunimis 

Galvojau kur parke ant saulytes pamegsiu, mezginį pamiršau  :frusty: 

Atsakyti