Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, nustok kabinėtis prie mano megztinio rankovių  :mirksiukas: tikrai nepermezginėsiu. :oh:  Atrodo pakankamai gerai, užsakovei tinka.  :ax: 

Brunello Cucinelli replikoje megsiu siauresnes, kad tau ramiau būtų  :bigsmile: 

Atsakyti

Lace, prie tavo megztinio nesikabinėju :D gi nei nešiosiu nei ką.

Tiesiog bandau paaiškinti, ką turiu momeny kai sakau, kas nepatinka. 

Nes tikrai visos skirtingai supranta plačias rankoves

Atsakyti

Aš karantino metu pradėjau namie su megztiniais ir džinsais vaikščiot. Anksčiau kažkaip taupydavau gal...

Mano čia kasdienė uniforma ar karantinas, ar ne. Aš visą laiką namie su džinsais ir su megztiniu, kai šalta. Na, vasarą kitaip :). Kažkaip kai pasakoja apie darbo iš namų etiketą, kad apatinė dalis irgi turi būti aprengta padoriai, ne kasdieniškai, tai niekaip nesuprasdavau, kuo tie džinsai nepadoru :). Nu, pasirodo, kiti su pižamom ar su treningais šiaip vaikšto. Gal ir patogiau, ir pigiau, bet kažkaip iki to aš neprisigalvojau niekada iki šiol.  Gal ir norėčiau kokio veliūrinio treningo :), tik niekaip nepasimaišė po akim niekur.

Ryt į kirpyklą. Rytrekomenduotas žmogus važiuoja į Kauną mums mašinos pažiūrėt. Geriau jau ji būtų gera, nes virš 100 eur sumokėta už tą paslaugą.... Nes jeigu ne, tai reikės dar ieškot, žiūrėt, mokėt....

Atsakyti

Restar, o be serviso apžiūros gali taip pasakyti gera ar ne?P Patiems atvažiavus ir pasitikrinus servise nebūtų pigiau? 

Atsakyti

Nu, pasirodo, kiti su pižamom ar su treningais šiaip vaikšto. 

Aš specialiai nusipirkau pižamą, kurią vilkiu ne kaip pižamą, o kaip namų rūbą. Minkšta, patogu ir gražu. Labai tinka terasoj kavą gert. 

Su miegojimo pižama po namus slampinėti nesugalvočiau. Nors.... su naktinukais rytinę kavą gerti gali. Ne trasoj, žinoma.

Atsakyti

Aš turiu keletą tokių nemiegojimo pižamų kurias žiemą ir dėviu namie, džinsai man toks ne naminis rūbas ir tikrai namie nenešiodavau rankom megztų megztukų, nes nu paprastai visą dieną namie nebūdavau, tai kai jau grįžtu-pirmas darbas persirengt ir gamint kažką, o gaminant apsilepot tai aš gabi, nu tai man gaila rankų darbo kažkaip o ir skalbiu ne mašina dažnai aš juos ir šiaip kokią pomidoro ar riebalų dėmę iš megzto nesugalvočiau kaip išimt. Tai va ir kalbėjau daugiau apie megztukus kad namie pradėjau nešiot. O džinsai šiaip į kompaniją, nes megztukai prie pižamos ar treningo kelnių nesižiūri :)

Dabar kai namie visą dieną tai gamindama vistiek persirengiu :)

Atsakyti

Aš  tai namie beveik visą laiką vaikščiodavau su džinsais ar panašiomis kelnėmis, bet prieš kelis metu įsigijau treningus ir dabar dažniausiai su jais namie. Bet ir kai džinsus nešiojau turėjau juos kasdienius, tik namie nešiojamus. Pižamų iš vis  neturiu. Miegu su naktiniais, bet po namus su jais labai retai vaikštau, pvz savaitgalį atsikeliu  ir vonia tuo metu užimta, tai galiu kavą išgert, kol laukiu.

Per karantiną, žiūriu labai susinešiojo mano kasdieniai rūbai.  Kol buvo šalta dar tai iš vis, praktiškai tik vienus džinsus iš išeiginių rūbų nešiojau ir striukę. Tiek, kiek išeidavau, tai tik treningus džinsais pakeičiu ir striukę apsivelku. Kai atšilo, tai dar keli rūbai nešiojasi kartais. o kasdieniai tai susiskalbs tuoj.

Atsakyti

Džinsai varžo judesius, todėl namuose mieliau renkuosi sportines kelnes. Bet pasitaiko ir džinsų, jie pristabdo norą prisivalgyti :D 

Dažnai su pižama išgeriu pirmą kavos puoduką ryte. Pižamas renkuosi, kai šalta.

Bet kai nebeturi ofiso, tai daug rūbų tiesiog neprisireikia. O kadangi dažniausiai išėjimas yra pėsčiomis ir sutampa su apsipirkimu, tai kelnės ir kedai. Patogius džinsus rasti pirkt sunku, todėl dažniau renkuosi šiaip kelnes

Vakar bediskutuodama apie svetimas rankoves, užbaigiau vieną saviiškio mezginio. Ir turbūt per daug nusiaurinau :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

man šįryt labai knieti vakar MG pirktą medvilnę “įbruolinti”. :rolleyes: Mėginuką jau prasimezgiau, laukiu Rūtos instrukcijų. :unsure:

O belaukdama baigiu savo cucinellio nugarą numegzt. :rolleyes: Atrodo, siūlų užteks, pirkau 16 kamuoliukų, nugarai jau sumezgiau 4, penkto tikrai reikės. :unsure: Su sàlyga, kad Katukui pažadėjau neperplačias rankoves, turėtų būti pats tas. :D

Priedas  0BE4AE0F-D785-41A3-9654-EEED9E183F03.jpeg   176,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, labai gražu :) Ir raštai, ir spalva. Bent tokia, kokia matau. Man šiuo metu ant bangos. 

Jei pirkai geltoną, tai man ją rodo kiek link žalsvos. Bet tai čia ekranų ypatumai.

Vernite pirkau pusvilnę Emiliui, nupirkau pa[ildomą kiekį - Gyčiui. Bet galvoju, ar nenusipirksiu dar ir neatiteks man ta spalva :D

Priedas  vernito.jpg   121,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, labai :wub: man irgi žalsvą rodo, tai kažkaip prie širdies. 

Nu ir sakau, kad pas.Lace bus gražiau nei pas tą cucinelį

Niuma, gražios spalvos.

Atsakyti

niuma, kokia ta mėlyna graži :wub: apalpt galima... Bent jau kokią man rodo. :)

Atsakyti