Aš karantino metu pradėjau namie su megztiniais ir džinsais vaikščiot. Anksčiau kažkaip taupydavau gal...
Kirpėja paklausė- vasarišką kirpimą (su paskutinėjimais) turiu. Bernai nesiskutinėja, tai mamai paauglystė
Balius atlaikytas. Vaikus kalbinom, kad JAU pjaunam tortą, nes labai užsiėmę buvo.
Tortų kalorijos dviračiu prakratytos.
Ir iš viso- toks jausmas, kad šiandien penktadienis ![]()
O penktadienį dar Gyčio išleistuvės.
Aš karantino metu pradėjau namie su megztiniais ir džinsais vaikščiot. Anksčiau kažkaip taupydavau gal...
Taip pat
bet man ir video meetai būna, nors ne kasdien. Ir pačiai labiau darbinė nuotaika.
Nu man irgi ne itin plačios patinka, bet patink platūs megztiniai su siaurom rankovėm, ne dėl patogumo o tiesiog gražiau
Nesakau kad ryt neatrodys kitaip
Man patinka tos plačios rankovės, kurios apačioj atnara surauktos. O va jei tik išplatėja ir taip plaikstosi, tai viešpatėliau apsaugok - kliūsių visur ir už visko.
Nite, nu aš vat apie panašius nepatogumus.
Aš dar sugebėčiau tas rankoves į tą puodelį fotkėj sukišt. Arba telefonas įsipainiotų į rankoves. Dar į to suoliuko kokią atplaišą siūlą ištraukčiau...
Nu bet kažkaip to Lace baltojo dizainas prašo plačių rankovių
nes su siaurom jis išvis atrodytų kaip "neūžauga". Ir dizainerio mūsų nepatogumai nejaudina nė kiek
Įdomiausia, kad kiekviena plačią rankovę įsivaizduoja savaip
Tereza nu jo tos surauktos dar nieko atrodo
Nu bet kažkaip to Lace baltojo dizainas prašo plačių rankovių
nes su siaurom jis išvis atrodytų kaip "neūžauga". Ir dizainerio mūsų nepatogumai nejaudina nė kiek
Pas tą dizainerį nėra to manžieto suraukto. Rankovės tiesiog plačios, o ne pūstos
Restar-kalba ne apie storus megztinius kaipo tokius, o apie plačias, dideles rankoves. O man asmeniškai išvis nepatiko būtent proporcija trumpo megztinio su tom plačiom rankovėm. Suprantu-mada. Bet ne visos mados tendencijos visom tinka.
Kažkada numezgiau anytai storą megztinį su plačiom rankovėm. Naminį. Žiūriu, nenešioja. Pasirodo, rankovės trukdo dirbti namų ūkio darbus. Tinka tik telikui spoksot.
Nu vat argi šitos rankovės plačios? Man tai visai ne
post-201493-0-30624600-1590935654.jpeg 503,44KB
0 Parsiųsta kartų
Ne, tai ne
jame yra ir "baisesnių" dalykų nei rankovių plotis
Ne, tai ne
jame yra ir "baisesnių" dalykų nei rankovių plotis
Patogumo prasme baisesnių?
Man dukros visada sako, kad man netinka aukštas kaklas, nu tipo pusinio golfo, kaip šitam. O man patinka
Vaizdo prasme