Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš karantino metu pradėjau namie su megztiniais ir džinsais vaikščiot. Anksčiau kažkaip taupydavau gal...

Atsakyti

Kirpėja paklausė- vasarišką kirpimą (su paskutinėjimais) turiu. Bernai nesiskutinėja, tai mamai paauglystė :rolleyes: 

Balius atlaikytas. Vaikus kalbinom, kad JAU pjaunam tortą, nes labai užsiėmę buvo.

Tortų kalorijos dviračiu prakratytos.

Ir iš viso- toks jausmas, kad šiandien penktadienis :D

O penktadienį dar Gyčio išleistuvės.

Atsakyti

Aš karantino metu pradėjau namie su megztiniais ir džinsais vaikščiot. Anksčiau kažkaip taupydavau gal...

Taip pat :) bet man ir video meetai būna, nors ne kasdien. Ir pačiai labiau darbinė nuotaika. 

Atsakyti

Nu man irgi ne itin plačios patinka, bet patink platūs megztiniai su siaurom rankovėm, ne dėl patogumo o tiesiog gražiau

Nesakau kad ryt neatrodys kitaip

Man patinka tos plačios rankovės, kurios apačioj atnara surauktos. O va jei tik išplatėja ir taip plaikstosi, tai viešpatėliau apsaugok - kliūsių visur ir už visko.

Atsakyti

Nite, nu aš vat apie panašius nepatogumus. 

Aš dar sugebėčiau tas rankoves į tą puodelį fotkėj sukišt. Arba telefonas įsipainiotų į rankoves. Dar į to suoliuko kokią atplaišą siūlą ištraukčiau...

Nu bet kažkaip to Lace baltojo dizainas prašo plačių rankovių  :rolleyes: nes su siaurom jis išvis atrodytų kaip "neūžauga". Ir dizainerio mūsų nepatogumai nejaudina nė kiek  :D​ 

Atsakyti

Įdomiausia, kad kiekviena plačią rankovę įsivaizduoja savaip  :D​ 

Atsakyti

Tereza nu jo tos surauktos dar nieko atrodo

Atsakyti

Nu bet kažkaip to Lace baltojo dizainas prašo plačių rankovių  :rolleyes: nes su siaurom jis išvis atrodytų kaip "neūžauga". Ir dizainerio mūsų nepatogumai nejaudina nė kiek  :D​ 

Pas tą dizainerį nėra to manžieto suraukto. Rankovės tiesiog plačios, o ne pūstos

Restar-kalba ne apie storus megztinius kaipo tokius, o apie plačias, dideles rankoves. O man asmeniškai išvis nepatiko būtent proporcija trumpo megztinio su tom plačiom rankovėm. Suprantu-mada. Bet ne visos mados tendencijos visom tinka.

Kažkada numezgiau anytai storą megztinį su plačiom rankovėm. Naminį. Žiūriu, nenešioja. Pasirodo, rankovės trukdo dirbti namų ūkio darbus. Tinka tik telikui spoksot.

Atsakyti

Nu vat argi šitos rankovės plačios? Man tai visai ne

Priedas  post-201493-0-30624600-1590935654.jpeg   503,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ne, tai ne  :D jame yra ir "baisesnių" dalykų nei rankovių plotis  :D​ 

Atsakyti

Ne, tai ne  :D jame yra ir "baisesnių" dalykų nei rankovių plotis  :D​ 

Patogumo prasme baisesnių?

Man dukros visada sako, kad man netinka aukštas kaklas, nu tipo pusinio golfo, kaip šitam. O man patinka :D  

Atsakyti

Vaizdo prasme  :D​ 

Atsakyti