Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukas nemėgsta ne tik baltos spalvos, bet ir plačių rankovių  :D​ 

Atsakyti

:rolleyes: nu įsivaizduokit kasdienybę su baltom plačiom rankovėm...

Su kokiom nors raudonom plačiom tik šiek tiek geriau :D​ 

Atsakyti

Kasdienybės namie  su jokiu megztiniu neįsivaizduoju  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tai nebūtinai namie.

Šiaip turiu momeny bet kokį nešiojimą. O kasdienis dėl to, kad ne išeiginis :D​ 

Atsakyti

Tai nebūtinai namie.

Šiaip turiu momeny bet kokį nešiojimą. O kasdienis dėl to, kad ne išeiginis :D​ 

Nu man darbe jokios rankovės netrukdo  :D aišku, ant stalo baltas rankoves vozot tik vieną dieną  :lol:  O šiaip tik po striuke sukišt nelabai gautųsi, jei smarkiai plačios  :ax:​  

Atsakyti

Priedas  IMG_20180830_140421__01.jpg   153,63KB   0 Parsiųsta kartų

Totaliai kasdienybės rankovės.

Atsakyti

Nu man darbe jokios rankovės netrukdo  :D aišku, ant stalo baltas rankoves vozot tik vieną dieną  :lol:  O šiaip tik po striuke sukišt nelabai gautųsi, jei smarkiai plačios  :ax:​  

Škias reikia madingos striukės irgi su plačiomis rankovėmis  :D​  

Atsakyti

Totaliai matau puodelį ir kažką raudono :D 

O rankovės ne sunkaus megztinio, kiek įžvelgiu. 

Ir fotkė tai ne kasdienybė :B 

Pradėjau skaityt Čia buvo Brita Marija.

Tai va-yra skirtumas :D  kas skaitė, supras apie ką čia aš.

Atsakyti

Škias reikia madingos striukės irgi su plačiomis rankovėmis  :D​  

Geras sprendimas  :D

Tik aš nepraktikuoju plačių rankovių – pati plati, dar rankovės plačios  :lol: baisu, kad ne tik į striukę, o ir pro duris bus sunku pratilpt  :lol:​ 

Atsakyti

Nite, nu aš vat apie panašius nepatogumus. 

Aš dar sugebėčiau tas rankoves į tą puodelį fotkėj sukišt. Arba telefonas įsipainiotų į rankoves. Dar į to suoliuko kokią atplaišą siūlą ištraukčiau...

Atsakyti

Nu man irgi ne itin plačios patinka, bet patink platūs megztiniai su siaurom rankovėm, ne dėl patogumo o tiesiog gražiau

Nesakau kad ryt neatrodys kitaip

Atsakyti

Aš tai savo kasdienybę namie su pačiais storiausiais megztiniais net labai įsivaizduoju :D, ypač, kai nėra šildymo, o lauke šalta. Ir sode...

Atsakyti