Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduška, nu nepatikėsiu, kad ne soliariume įdegus :D. Gi Labanore nevaikščiojai su šortukais triusikų ilgio, nebuvo tam palankaus oro? Kad veidas saulėje įdegė tai tikiu. Ar čia prie jūros jau spėjai įdegt? :)

Lusasita, tai ką veiki mieste laisvalaikiu? Greičiau jau anūkų tavo vaikai padovanotų, tai būtų ir džiaugsmo ir prasmės megzti  :4u: . 

Aš šiandien iš ryto pasičiupau knygą (neskaičiau visą karantiną nieko popierinio be receptų ir schemučių :) ), tai vos nepavėlavau į susitikimą  11 val :). Galimas daiktas, kad ateina skaitymo bangelė. 

Žiūriu serialą "Poldark", po pirmo sezono persimečiau vakar į rusišką įgarsinimą. Ne dėl to, kad patiktų, bet kad galėčiau žiūrėti megzdama, nes angliškai arba nesuprasiu filmo, arba nepamegsiu, ir nei vienas variantas manęs netenkino. Serialas tai patinka, aišku, dramos galėtų būti mažiau, bet atperka žmonių, kostiumų ir gamtos grožis. Gal Kerpenai patiktų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 birželio 2020 - 13:56
  1. Restar, prisiekiu soliariume nesu buvusi kokius 5 metus tai tikrai, o gal ir dsugiau ir net minties nera eiti, net keista prisininti kad vis tik esu ejusi keleta kartų. Turiu klaustrofobiją tai neitin jie man visada buvo prie dūšios.
  2. Aš ir visi mes Saulius, Ugnius rudaaodžiai tokie. Greit mus saulė nubronziba. Dar vistik vasarį Egipte buvom. Nenusiskalbė😂😂😂😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 04 birželio 2020 - 14:19

Restar, aš kaip tik tavo reklamuotą ponią Meizel sužiūrėjau. Patiko.

Atsakyti

labas rytas,

Akinius per anksti padare :B

qqte ką pirkai :D

Aš plę, priaugau netinkamose vietose, t.y. šlaunys ir rankos. Tai nusivylimas , nes visokios kelnės ir palaidinės nebeatrodo gražiai. Gerai kad nedaug reikia šiuo metu...

o tai kurioj vietoj nor5tum būt priaugus?

per pilvą?

Atsakyti

ingriga, nugi ito kinu šilko pirkau

Atsakyti

Aš pernai tuo pat metu buvau čia kur esu.

Pajuryje.

Tada buvau tik pradejusi lieknejimo byla.

Ir taip smagu palyginti.

Nuotraukuose tai man nesimato tu 36kg minus,,bet jauciasi kune.

Tiesa, pernai buvo šutra maudynės jūroje,,šiemet nežinau ar įlįsiu maudytis, o sėdint reik megztuko😂

Atsakyti

Kadangi skaičiavau kiek akių dėti tai ta proga išsimatavau

Klubai 97

Liemuo 73

Krūtinė 96

Atsakyti

Sveikos.  Uzbegau ir aš pasirodyt, kad pagaliau numezgiau savo pusmečio paprastuoli. Aišku po Lace darbų, tai čia visai paprastumas, nu bet dulkes nuo špagų nuvalau.Priedas  FB_IMG_1591275330817.jpg   192,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 04 birželio 2020 - 15:04

o tai kurioj vietoj nor5tum būt priaugus? per pilvą?

Nenorėčiau niekur :D

Priaugau ir ten, bet esmė ta, kad pernykščiai rūbai per pilvą normaliai, o vat kai.kurie marškiniai per rankas jau nebetelpa :oh: ne juos ir siuva tokius posiaurėm rankovėm.

Matyt tikrai man reik tų plačių rankovių :lol:

Atsakyti

Katuk, tuoj, tuoj pati save įtikinsi🤭

Ingriduška kokiam pajūry randatės, kaip verslininkai neplėšikauja, o gal kaip tik kainas nuleido?

Pavydu man šiek tiek to pajūrio, mūsuose visi tiek išsiilgę, kad preitą savaitgalį buvo neįmanoma patekti, nes vis dar bandoma ir atstumus išlaikyti, draugai apsisuko ir pargrįžo. 

Atsakyti

raminta, gražūs tavo kūdikiški reikalai.

Truputį pafotkinau.

Priedas  102318120_257869645316211_4220943856775987200_n.jpg   127,85KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  102427543_567797987135775_3508377566547279872_n.jpg   195,08KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  101696930_372900477004121_2606866495212355584_n.jpg   108,73KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2.jpg   143,44KB   0 Parsiųsta kartų

Ant vieno piršto pūslę susitryniau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 birželio 2020 - 16:06

Kapseika, kam tau tas pajūris su nuosavu ežeru?

Ingriduška, tas tavo Egiptas buvo seniai ir netiesa - t.y. pamiršau, kad ten įdegusi. Nes aš nuoširdžiai nusistebėjau, kur tu taip įdegusi visą kūną. Mano kaimynė greit dega ir rudai. Aš taip gana lėtai. O dalis mano šeimos - raudonai, tai juos vis saugau visokiais SPF nuo 30 iki 50. Ypač pradedu po pirmų nudegimų :D.

ŠIandien tokia intensyvi darbinė/reikalinė diena, kad galvoj spengia, milijonas reikalų dar lieka kitoms dienoms. Ir dar per 2 ateinančias savaites pavarysim, kokie jau tiksliai 5 įvaraus pobūdžio renginiai, tarp jų jau 2 gyvai suplanuoti. Faktas, kad nėra kada nuobodžiauti. O liepą-rugpjūtį jau lafaaaaa bus.

Kerpena - jau TIEK prinėrei??? Fantastik!

Ramintas - o aš savo leliui, ar kam dovanų numezgei? dabar tai šilta žiūrėti, bet labai pravartūs praktiški dalykai. Gerai, kad turi kada pašpaguot su savo šeimyna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 birželio 2020 - 16:18