Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, 

Nustebau, kiek jau prirašėt, o aš tik iš lovos išlipau. Pirma kol kas. Galiu daryt ką noriu. Nežinau, ko norėt - ar virtuvę šveist, ar grindis plaut, ar pusryčius daryt, ar pietus, ar desertą Tėvo dienai. Koks pasirinkimas! Tik tiek, kad man reiks padaryt viską, dar ir į sodą susikrauti.... 

Atsakyti

Restar, kaip tu čia taip vėlai? Paprastai kai aš keliuosi, tu jau būni krūvą dalykų nuveikus.

Labai seniai nieko nerašiau ir nežiūrinėjau telefone, nes kai namuose dirbu, vis prie kompo viską pasižiūriu. Tai taip nepatogu. O dar reklamos šokinėja ir viską uždengia...

Ir akys, žiūriu, ant ribos, kai jau gal akinių reikės.

Neriu raštuotą žgutą. Taip sunkiai. Tai vėrimo klaidų randu, isardyti tenka. Ir raštas kažkoks ne toks, koks buvo paveiksliuke. Juokingiausia buvo vakar, kai kelionės metu karokiuką su akmenuku į  pakelės tvorą numušinėjau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 birželio 2020 - 09:24

Restar, kvalifikuokis į naujas pareigas: užduočių paskirstymas :) Rytai šviesesni bus.

Nepamenu, kada grindis ploviau- Gyčio ir Viliaus darbas. Vienas siurbia, kitas plauna- patys susitardavo kas ką. Dabar jau tą siurblį šluotą turiu, tai tik plotus paskirstau

Virtuvė taip, mano karalija- maždaug- pati gaminu, pati tvarkytis turiu. 

Vonios- wc šveitimai- vyro reikalas.

Vakar pagalvojau, ksd kokių 2 cm norėtųsi kūno ilgio, bet išplovus gerokai palaisvėjo, nors paprasta vilna, ne merinas. 

Pas mamą sode Viliaus ir dukterėčios gimtadienius švęsim. Pasiėmiau ilgą vasarinę suknelę, bet ar rengsiuos- bus matyt nuo vėjo  kiekio. 

Atsakyti

Hi,

Kerpena, tavo šis reportažas man labai patiko! Gražiai dieną padedi pradėt :bigsmile:

Pas mane darbų skirstymo nėr ir nebus :oh: tiek jų ir yr čia. O vat kita pusė likusi LT, maloniai mane stebina ir džiugina. Juokingiausia, kad jau aš gaunu velnių, jei ką apkuičiu :D

Tai va, prasimezgiau mėginukų, raudonasis nu šiltas tikrai. Bet aš jau pasiilgus tokių pūkuotų švelnuolių. O medvillininis labai mane džiugina spalva :wub: ir jam raštas netinka. Tai galvoju iš jo tokį Nuala, seniai norėtą. Gal net du iš kart megzt :hmm:​   Priedas  IMG_6656_copy_medium2.jpeg.jpg   187,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 birželio 2020 - 10:05

Pajūrio džiazas gimsta Nervai kad neužteks siūlo vaikšto greta😂😂😂

Pridėta:

Atsakyti

Labos, dar kart dėkui už visus gražius žodžius tiek mezginiui (ypač Restar už jo užrodymą) tiek mano personai, išsimaudžiau šlovės spinduliuos, galiu eit megzti, tik tam ir tinkamas oras, regis grįžo žiema.

Oi Ingriduška, per tave dar ir sužvaigždėti galiu, iki šiol tokio palyginimo nebuvo😁

Beje, toji paskutinė nuotrauka prie laivo, buvo smagus grįžimas į praeitį, prieš kokį 20 metų jame veikė labai fainas naktinis klubas, kuriam vadovavo mano tuometiniai kaimynai, du broliai juodaodžiai, kurie tuomet man net šeimą atstojo, labai globojo, į savaitę bent porą kartų užsukdavau pavakarieniauti, fantastiniai kulinarai, geraširdžiai, į naktinį klubą retai vesdavosi, sakydavo per jauna, tave labai saugot reikia, užpykdavau kartais🙈šiaip jau ir buvau dvidešimtinė. Beje, net savo dabartinį vyrą, su kuriuo tuomet dar nebuvome pora, buvau nusivedusi vakarienės, o tada pas juos kaip tik svečiavosi didžėjus iš Prancūzijos, dar nebaigus valgyt prasidėjo muzikavimas, kažkas ėmė šokti, vienas iš vyrukų ėmėsi mokinti maniškį salsos, tam tik akys išsprogo, na žinot toks lietuviškas tipinis susikaustymas, o čia tiek veiksmo, sakė eina sau ir čia skaitosi vakarienė🤣vakar taip ryškiai iškilo visi prisiminimai, nesuprantu kur tie 20 metų pasidėjo... Grįžus Lt ieškosiuos tų laikų nuotraukų, pačiai smalsu pasidarė.

Atsakyti

Ingriduk ar bus rankovikės?nes aš sumezgiau kiek daugiau nei tau liko...

Dabar tik išsikrapštėm.

Raštą naktį sugalvojau žinau ką megsiu. Bet šilkis nedžiugina. Reiks apačią perdaryt

Katuk ir aš Nualos noriu. Planavau receptą pirkt kaip tik.

Atsakyti

Ta Nuala ir man graži, apskritai stebėtinai gražūs man vasariniai mezginiai šiemet, iki šiol daugiausia tik šaltąjam laikui megzdavau. 

Atsakyti

Qqte, tau skubiai reik? Nes nupirksiu ir pasidalinsiu, retai ką perku, o tik iš kitų kauliju :D​  bet vėliau, biškį turiu darbų

Atsakyti

Be rankoviu bet va tiek kiek numezgiau suvalge pusė  maždaug siūlo

Atsakyti

Qqte, tau skubiai reik? Nes nupirksiu ir pasidalinsiu, retai ką perku, o tik iš kitų kauliju :D​  bet vėliau, biškį turiu darbų

Neskubiai, kažkada šią vasarą

Atsakyti

Ingriduk nu gaila bus jei neužteks. Gal iš skirtingų spalvų eitų pakombinuot?

Nors manau berankovei turėtų užtekt. Gal išskalbk mažum patįs

Atsakyti