Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žodžiu įtempimai, konstantos, lygumai, čia ne silpnoms.

O ir aš ne Š. Korėjoj mezgu atsipūtus, nešioju ir tie mano aplinkos nė neduprant kad biški sufeilinta, o katrie suprant matyt žmones su kultura tyli.

Kavintis su jumis galim eit ir siuta drapanele, taip sakant yr skylių praslydimui, tik reik netinget slyst.

Atsakyti

Baigiau ir aš savo žalią. Išskalbiau :)

Kad jau garsiai prisižadėjus bordo šilkų rankoves baigt, tai kito pasirinkimo ir neturiu :) 

Qqte, o kuo blogai šilkiuko atnara kelionėj megzt? Ar per trumpas reikalas? Tai mėginukų prisimegzk dar ir nuspręsi ką nori sekantį.

Pati iš savęs juokiuosi, kai bent 2 maišai siūlų su manim pajūrin važiuoja. Dažniausiai ir grįžta nepajudinti, bet 'o jeigu norėsiu'.

Kapseika, jungiuos prie visų pagyrų. Tu man irgi labai simpatiška ir tokia jaunatviškai valiūkiška. Smagu, kad čia esi. 

Atsakyti

Dar nuėjau į googlą. Ivedziau Nicole kidman, nu Kapseika, tik nesakyk kad tau nieks nesake kad judvi seses galit but.

Atsakyti

Kapseika, tavo fotosesija pagavo vasaros pradžią nuotaika! Labai daili moteris esi, ir stilinga.

Niumos pajūrio maišus esmu mačius. Ir net man vienas buvo :wub: Čia kai SUPRATAU, kad suknia nesimezga, ir noriu vot kyyyto miazginiooo, DRAUGĚ PAGELBÉJO  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Terezzos megztukas kaip rūkas virš upės :B​  Paprastas ir tobulas.

Atsakyti

Qqte, o kuo blogai šilkiuko atnara kelionėj megzt? Ar per trumpas reikalas? Tai mėginukų prisimegzk dar ir nuspręsi ką nori sekantį.

Pati iš savęs juokiuosi, kai bent 2 maišai siūlų su manim pajūrin važiuoja. Dažniausiai ir grįžta nepajudinti, bet 'o jeigu norėsiu'.

Aš taip į sodą nusivežu, kad tik nepritrūkčiau - ojeigu norėsiu tą pamegzt, o jeigu aną... Ir dažnai net nepajudinu. Ale šį sykį viliuosi, kad darbo daug nebus. (nebus nebus - reikia žolę pjaut, pomidorus mulčiuot, daržą/gėlynus ravėt, valgyt daryt...)

Kaip lyja... Bus gera pamiegot :). Vilmak - ar jūs sulaukėt lietaus pagaliau?

Atsakyti

Tai kad baigiau :)nežinau ar patenkinta. Viršus gerai apačia kažko nia. Išskalbiau gal pagerės

Nu mėginukų..niaa aš mėginuką mezgu kai jau žinau ko noriu

O su tais maišais ahaa. Ir aš taip darau

Ir pas mamą taip savaitgaliui važiuju

Nu įtariu dryžą da vieną pradėsiu

Nes skaičiuot ir spręst kokio rašto noriu nireik

Nes megztiniui su kiauraraščiu rašto neišsirinkau. Iš viso nenoriu atskirais gabalais ir nuo apačios megzt...

Atsakyti

Kaip lyja... Bus gera pamiegot :). Vilmak - ar jūs sulaukėt lietaus pagaliau?

vakar vakare palijo, net gal visą pusvalandį :)..Šiandien graži saulutė 

Atsakyti

Labas rytas,

Pajūryje apniukę, gūsingas vėjas ir lietus.

Dar truputį romantiška, na tol kol guliu lovytėj su kavuku ir mezginiu, bet sakyčiau, jau ačiū, gana, stabdom tą lietų ir tegul bus saulė ir pasivaikščiojimas pajūriu. Gal gintarėlių rasčiau, nes vėjas gintarinės pusės, bet jei bus toks oras tai nosies kišti nesinori net į kiemelį, kä jau apie jūros pakrantę kalbėti.

Vilmak, o kur tu gyveni, kokiam kampelyje?

Atsakyti

Labas rytas, Prisijungsiu ir aš prie pagyrų kapseikai. Reikės dar kompe apžiūrėti. Apsilankėm pas vyro tėvus. Šlapias po lietaus ir pilnas čiulbėjimo rytas. Anytos alyvos - mažutės bet žydinčios gausiai. Ir kvepiančios. Dažnai tos gražesnės nekvepia, o čia ir gražios , ir kvepia. Priedas  received_862240880935773.jpeg   117,24KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_571578500434656.jpeg   90,25KB   0 Parsiųsta kartų O gudobelių gyvatvorė nežydi, nes nukarpo tai, kas žydėtų. Priedas  received_259078738515116.jpeg   126,79KB   0 Parsiųsta kartų Užtat žydi šilauogės Priedas  received_1179925422342786.jpeg   86,36KB   0 Parsiųsta kartų O pas kaimyną tokia pati gudobelė žydi gausiai. Priedas  received_185299506165220.jpeg   120,77KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_645080032746455.jpeg   117,45KB   0 Parsiųsta kartų Kol fotografavau, kito kaimyno jaučiai susirinko manęs apžiūrėti. Priedas  received_558805898168351.jpeg   120,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Siūlus nuo visai nesenų laikkų tampausi su tokia didčkia daiktų dėže.

O čia atsivežiau tik dalį, atsidėjus į pluažo taśę, 3 babinos naujausių, penalas su įrankiais, na ir dėl viso pikto maišiukas su Lanosais.

Atsakyti

Vilmak, o kur tu gyveni, kokiam kampelyje?

Kuršėnų kampelyje   :D​ 

Kapseika tikrai, mezginiai , kaip visada superiniai, bet -labiausiai-pati  :wub:

Lace geltonasis- labai  :wub: , tas originalus čiučiundrėlis  :D tai man baisus, radus neimčiau, ne tai, kad pinigus mokėt, bet Lace variantas, tai imamas, ir net perkamas   :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 06 birželio 2020 - 08:07

Kerpena gražus rytas tavasis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 06 birželio 2020 - 08:04