Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi merginos, aš matyt save kitaip matau, ne tai kad pati sau baisi, na bet pagal šių dienų tendencijas, kaip ir "nesusitvarkiusi", bet ačiū, tikrai tepat medum, qqute nu maladiec tavo vyras😁

Atsakyti

Nu va, la finito.

Variacija Haywardo tema.

Ir kodėl, kai pabaiga dar toli, tvirtai žinai ką megsi po to, bet kai baigi, pradedi abejot :D 

Galvojau imtis tos Abaratsos, raudonos. Bet galvoju, gal jau per šilta, gal geriau liną su medvilne. Bet tam nėra tvirto modelio...

Nu vat :D​ 

Atsakyti

katuk tai galvok kažką dar trečią

arba Abaratsą iš lino su medvilne megzk, o ko ne?

Atsakyti

beje tas nežinojimo ką megzt jausmas mane pradeda kirbint irgi, tik aš žinau kad vasarinio kažką megsiu bet kąąą?

dryžo nespejau, liko priekinė atnara (atskyriau prieki nuo nugaros), bet tai veiklos šian visą dieną buvo, o ką ryt mašinoj 3 valandas megsiu laiko sugalvot nebuvo

Atsakyti

Ujuii

Tik nekišk nosies tai čia gyvenimas verda.

Taip su sms

Vyras gavo iš Telijos su paaiskinimu kad jei jis ne iš LT ir ne iš Estijos turi izoliuotis.

Jei iš LT ar iš Estijos, bet per paskutines 14d buvo išvykes irgi turi izoliuotis

Aš gavau iš Tele2 panašią

Šiandien gavau dar iš LR SAM

Su nuorodą į formą saviizoliacijos anketai.

Kita nuoroda į puslapį ar man privalima saviizoliacija.

Terezza man tavo irgi grazesnis, noreciau ant kūnelio išvysti.

Kapseika, nu tobula. Tokia nesaldaus grožio, ne banalaus, kažkas tokio man aktoriško, gal tarpais į Kidman panaši.

Labai graži pati fotosesija, aplinka, tu pati žodžiu alles shöne. Du bist sehr shöne Frau😍

Čia be vertėjo iš atminties tai su klaidom stopūdovai.

Qqciuko lino spalvą įsimylėjau, bet jau kokio nelygumo mezginys, tiesiog kreivas, šleivas. Viltys skalbimas, garinimas

Pajūryje lyja, smarkiai.

Namukyje labai gera, tas parbenimas taip tinka mezgimui.

Atsakyti

Ingriduska, pas mus palijo prieš kokias dvi valandas. Nu bet taip gausiai, nuo dūšios

Qqte, trečiam reik viską nuo 0 galvot :D  nes reik kuist kokių siūlų turiu čia ( o nieko gero vasarinio), tada žiūrėt modelį. Arba atvirkščiai :D 

Daug siūlų buvau iš namų susiruošus imt, ale bet pagalvojau, daug daiktų ir taip, o ir tvirtai nusprendus buvau gi dėl raudono. Nu vat.

Atsakyti

Oj Katukėli, tuoj mėnuliuks ims dilti ir mintys apie raudoną grįžinės.

Lace nu įdomus man tavo dizaineriavimai.

Lauksiu visumos ir reakcijos klientės.

Atsakyti

Hma, man tas linas palyginus lygiai mezgėsi, kaip linas sakyč tobulai

Atsakyti

Ingriduska-ar įtempi siūlą :hmm:​ 

Atsakyti

Qqciuk, būkim realistės, aš ir taip mezgu nelygiai, o liną pirma kart.

Bet Restar man pasakė tokį dalyką, mezgi malonumui, tau malonu, sakau labai, nu ir nesuk galvos sake, svarbu jum kaifas.

Tai va aš viskuom ka numezgiau iki dabar patenkinta.

Nu ok meluoju, ta liemene tai ne, bet kitus visus nešioju ir mieli ir paprasti ir savi prie kūno.

Tai to lino laukiu irgi kas gausis,labai cekava

Atsakyti

Oho kiek mes čia vokytkų turim, gražuma😁

Ingriduška, špagomis visaip jau ten pas tave ir tiesiom ir persuktum, bet liežuviu tai jau mezgi lygiau nei lygiai!!! 

Dėl naujo mezginio pradėjimo, labai suprantu, aš dar tik artėju link rankovių, o jau suku galvą kas toliau. 

Atsakyti

Katuk musėt kad ne tiek kiek reik, gal kada žmoniškai megsiu dabar tai tik kaifovai gaunasi🤣🤣🤣

Atsakyti