Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai iš akies darau :), neturiu jokios nuovokos apie tai, kaip reikia.

Lace, tai pagaliau pabuvai dvare, smagu. Ir oras puikus, ir susitikti gera.

Bandysiu pajudinti mezginį bent kiek :).

Atsakyti

Turiu klausimą apie nuleistas rankoves, tiksliau modelių su jom mezgimą- kiek maždaug papildomai cm reik pridėt kad geraj gultų ir raukšlės po pažastim nepasidarytų? Nes įtariu per siaurą darau

Niteee aūū

Ristina

Kas dar žinot?

Bifkį nesupratau apie kurią vietą klausi  :hmm:​ 

Atsakyti

Nite nu mezgu megztinį gabalais neliemenuotą nieko, tiesiog 2 stačiakampiai nulaidytais pečiais ( gerai trapecijos ne stačiakampiai).

Nu tai kiek plius cm nuo plačiausios vietos reik daryt kad gerai gultų, nes žinau prigludę negula gerai..

Ko gero plius cm nuo krūtinės..jei pas mane 86, o pusiukė 50 tai gana bus?

Biškį gal link pažastų platinsiu

Bet boxio neno

Atsakyti

Nite nu mezgu megztinį gabalais neliemenuotą nieko, tiesiog 2 stačiakampiai nulaidytais pečiais ( gerai trapecijos ne stačiakampiai).

Nu tai kiek plius cm nuo plačiausios vietos reik daryt kad gerai gultų, nes žinau prigludę negula gerai..

Ko gero plius cm nuo krūtinės..jei pas mane 86, o pusiukė 50 tai gana bus?

Biškį gal link pažastų platinsiu

Bet boxio neno

Supratau daba  :)

Nu aš ant savęs dedu laisvumo apie 15 cm ant pusės apimties – 60+15=75 cm viena pusė. Tau gal tiek daug nereikia, bet 7 cm gal mažoka  :hmm:

Bet geras gulimas ne tik nuo pločio priklauso, reik dar žiūrėt pečių nuolydį. 

Atsakyti

Ačiū, vat reikėjo musėt dėt 150 akių kaip ir gavosi pagal skaičiavimus ( uždėjau 135) nes dėlioju dėlioju tą gabaliuką ir prie čaikos ir prie dryžiukinio, nu akivaizdžiai siauriau, bet sakau gal prie maišų pripratau ar kas

Ir aišku atpratus esu nuo mezgimo gabalais, kai nuo viršaus be siūlių tai kažkaip bele pečius pataikyt ir toliau paprasta, matuojiesi ir žiūri..o čia..aukštoji matematika :)

Atsakyti

Qqte, kacumota dar papildomai akių prideda prieš rankoves toj daly. Kad būtų labiau nuleista.

Pagalvojau, man reikėtų tokį modelį pasimatuot. Nes tas paprastas tiesus modelis, ypač iš storesnių siūlų, iš dviejų matuotų variantų sprendžiu,  ant manęs atrodo negražiai. 

Atsakyti

Niuma aš dažnai irgi pridedu.

Tu parduotuvėj pasimatuok, ten dažniausia jų pilna. Aš laiko neturėjau nes staiga sugalvojau, o šiaip o pvz mums žinoma teta sako-eini į pardę, griebi megztinių, mieruojiesi. Tada tą kuris guli gerai mieruoji su centimetru reikalingose vietose ir mezgiesi.

Atsakyti

Labas,

Dar vienas gražus rytas. Kūnelis sustingęs po vakar, rankos nudilusios.

Bet ryto gražumas viską atperka.

Tuja labai gausi kankorėžiukų, net šakos nulinkę. Dar ir pernykščių turi.

Priedas  received_3938208542916768.jpeg   171,27KB   0 Parsiųsta kartų   Priedas  received_657715844784138.jpeg   145,62KB   0 Parsiųsta kartų

P  O šešuro daržas pilnas vėjo malūnėlių, sako nuo kurmių padeda. Priedas  received_3316590095070431.jpeg   165,99KB   0 Parsiųsta kartų  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 birželio 2020 - 08:37

Uffff. Kažkaip visai neplanuotai šnd generalinę tvarką pasidariau. Nuo pat ryto iki dabar. Su (dalies kambarių) langų valymu. Čia turbūt iš nervų, kad ryt į darbą. Ir kiaurą dieną teks ofise sėdėti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 07 birželio 2020 - 12:27

Aš irgi rytoj į ofisą varau. Visai jau ir norisi. Tikiuosi nebūsiu kabinete viena.

O šiaip tai labai laukiu atostogų. Jau taip noriu pora savaičių nieko neveikt.

Atsakyti

Labas 

Kerpena toliau rytus džiugina. :wub: 

Aš vakar mezgiau kaip išprotėjus. Nu bet šiandien supratau, kad mėginukaa buvo laisviau numegztas ir dabar lyg per mažai akių. Tai.mėtausi, ar ardyt ar ne. Nes moherą ardyt tai jomajo, yr ką veikt. Bet jei per siaura, tai irgi š. Nes šiaip vaizdas man labai patinka. Ir tas siaurumas nu toks..  kaip ir gerai, bet pagal modelį dar kokių 1-2 cm reiktų. Tai vat, medituoju. Gal paprasčiau biškį sukūsti :D​ 

Ir dar gavau kvepalus :bigsmile: kas kad jie už 400 km. Bet vistiek džiaugiuosi, dukra sakė, nuostabus kvapas.  Noriu į LT :D 

Atsakyti

Aš ardžiau ryte atsikėlus. Nes irgi siaura ir sukūdimas nepadės

O šito nusprendžiau netaisyt. Trečią kart pasimatavau- nešiosiu

Priedas  20200607_143819.jpg   203,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti