Aš tai iš akies darau
, neturiu jokios nuovokos apie tai, kaip reikia.
Lace, tai pagaliau pabuvai dvare, smagu. Ir oras puikus, ir susitikti gera.
Bandysiu pajudinti mezginį bent kiek
.
Turiu klausimą apie nuleistas rankoves, tiksliau modelių su jom mezgimą- kiek maždaug papildomai cm reik pridėt kad geraj gultų ir raukšlės po pažastim nepasidarytų? Nes įtariu per siaurą darau
Niteee aūū
Ristina
Kas dar žinot?
Bifkį nesupratau apie kurią vietą klausi
Nite nu mezgu megztinį gabalais neliemenuotą nieko, tiesiog 2 stačiakampiai nulaidytais pečiais ( gerai trapecijos ne stačiakampiai).
Nu tai kiek plius cm nuo plačiausios vietos reik daryt kad gerai gultų, nes žinau prigludę negula gerai..
Ko gero plius cm nuo krūtinės..jei pas mane 86, o pusiukė 50 tai gana bus?
Biškį gal link pažastų platinsiu
Bet boxio neno
Nite nu mezgu megztinį gabalais neliemenuotą nieko, tiesiog 2 stačiakampiai nulaidytais pečiais ( gerai trapecijos ne stačiakampiai).
Nu tai kiek plius cm nuo plačiausios vietos reik daryt kad gerai gultų, nes žinau prigludę negula gerai..
Ko gero plius cm nuo krūtinės..jei pas mane 86, o pusiukė 50 tai gana bus?
Biškį gal link pažastų platinsiu
Bet boxio neno
Supratau daba ![]()
Nu aš ant savęs dedu laisvumo apie 15 cm ant pusės apimties – 60+15=75 cm viena pusė. Tau gal tiek daug nereikia, bet 7 cm gal mažoka ![]()
Bet geras gulimas ne tik nuo pločio priklauso, reik dar žiūrėt pečių nuolydį.
Ačiū, vat reikėjo musėt dėt 150 akių kaip ir gavosi pagal skaičiavimus ( uždėjau 135) nes dėlioju dėlioju tą gabaliuką ir prie čaikos ir prie dryžiukinio, nu akivaizdžiai siauriau, bet sakau gal prie maišų pripratau ar kas
Ir aišku atpratus esu nuo mezgimo gabalais, kai nuo viršaus be siūlių tai kažkaip bele pečius pataikyt ir toliau paprasta, matuojiesi ir žiūri..o čia..aukštoji matematika ![]()
Qqte, kacumota dar papildomai akių prideda prieš rankoves toj daly. Kad būtų labiau nuleista.
Pagalvojau, man reikėtų tokį modelį pasimatuot. Nes tas paprastas tiesus modelis, ypač iš storesnių siūlų, iš dviejų matuotų variantų sprendžiu, ant manęs atrodo negražiai.
Niuma aš dažnai irgi pridedu.
Tu parduotuvėj pasimatuok, ten dažniausia jų pilna. Aš laiko neturėjau nes staiga sugalvojau, o šiaip o pvz mums žinoma teta sako-eini į pardę, griebi megztinių, mieruojiesi. Tada tą kuris guli gerai mieruoji su centimetru reikalingose vietose ir mezgiesi.
Labas,
Dar vienas gražus rytas. Kūnelis sustingęs po vakar, rankos nudilusios.
Bet ryto gražumas viską atperka.
Tuja labai gausi kankorėžiukų, net šakos nulinkę. Dar ir pernykščių turi.
received_3938208542916768.jpeg 171,27KB
0 Parsiųsta kartų
received_657715844784138.jpeg 145,62KB
0 Parsiųsta kartų
P O šešuro daržas pilnas vėjo malūnėlių, sako nuo kurmių padeda.
received_3316590095070431.jpeg 165,99KB
0 Parsiųsta kartų
Labas
Kerpena toliau rytus džiugina.
Aš vakar mezgiau kaip išprotėjus. Nu bet šiandien supratau, kad mėginukaa buvo laisviau numegztas ir dabar lyg per mažai akių. Tai.mėtausi, ar ardyt ar ne. Nes moherą ardyt tai jomajo, yr ką veikt. Bet jei per siaura, tai irgi š. Nes šiaip vaizdas man labai patinka. Ir tas siaurumas nu toks.. kaip ir gerai, bet pagal modelį dar kokių 1-2 cm reiktų. Tai vat, medituoju. Gal paprasčiau biškį sukūsti
Ir dar gavau kvepalus
kas kad jie už 400 km. Bet vistiek džiaugiuosi, dukra sakė, nuostabus kvapas. Noriu į LT
Aš ardžiau ryte atsikėlus. Nes irgi siaura ir sukūdimas nepadės
O šito nusprendžiau netaisyt. Trečią kart pasimatavau- nešiosiu
20200607_143819.jpg 203,66KB
0 Parsiųsta kartų