Niuma, stilinga ir laiminga!!!
Aš mačiau ryžkias foto, kur matosi, kad niuma plaukuoseną skutimais paturbinus irgi įstrižais dryžiais
Na, jei paslepiu nugaros rinkes, galiu ir šukuoseną parodyt ![]()
20200607_194206.jpg 270,86KB
0 Parsiųsta kartų
Kolegė sakė: su megztuku laisvai į ofisą gali (šalta). O pedikiūūūras labai fainas, ir ji nori
Tai va taip smagiai moteriškai prisirinksu komlimentų.
Dar išmokinau pusapvalį kojinių užkulnį megzt ir jos dukros megztukui raštą išrinkau. Ir net gi virbalus paskolinau, nes naujai megzt pradėjo - užkrėčiau. Siūlų ir virbalų drakiai DAR maži
Qqute, gi norėjau rašyti apie tavo megztuką, kai pirmą sykį pradėjau. Spalvų derinys varantis iš proto savo netikėtumu, tie pomidorai su grietine
, bet megztukas tikrai fainas gavosi. O dar žinant, kad šilkas ♥. O kas ten tau apčioj nepatiko, kad dvejojai? Žiūrėdama tai nesuprantu problemos.
Niumos mezginio priekio ir nugaros spalvos atrodo skirtingos
. Priekinės spalvos, kurią man rodo, tai labai norėčiau
. Nugara irgi graži. Su rankovių įstatymu kažką suchimičinai?
Reiškia, sukūdai bemegzdama
.
Na, ir aš statistikai pasirodau. Ardytas ne sykį ir dar reikia rankoves nuardyt, nes vis tiek per ilgos
. Kol kas užsiraitau, bet nesilaiko, nebent prisiūti tą užsiraitymą
. Toks visai niekuo ypatingas, bespalvis, ale visai nešiotinas man. Jau net pora kartų ėjau į pardę apsirengus.
https://www.ravelry....estar/fine-sand

Katuk kuom kvepėsi?
Mezginiai visų puikus, man gal prie dusios tas Qqciuko picos padažo ir tušintų bazilikų dryzius.
Niuma man toks diddarbis tas tavo eglių žalumos grožis.
Restar man kartais net labai patinka per ilgos rankoves.
Aš prie pabaigos, bet neplatinu nes ir taip tryda ar pakaks.
Gadget, Restar, Kapseika sapnuokite ir sapnuose kalbėkite su savo tėčiais.
Tikrai gera šiandien ir prieš mėnesį skambinti ir linkėti ilgų metų saviškians.
Pajūrys šiandien buvo ir čia visoks. Bet,dabar dar sušilt negaliu, nes gi atidirbau kokias 5valandas įsibridus į Baltiją su 10 laipsnių. Aš prisipažįstu, jei meta gintarus, tai nei valgyti, nei gerti, nei sysioti nenoriu, net šalčio nejaučiu kol jau nepradeda krėsti drebulys. Kokie grožiai ir dydžiai🏖😍
received_197447864756477.jpeg 35,71KB
0 Parsiųsta kartų
received_250418939577526.jpeg 187,02KB
0 Parsiųsta kartų
Jeckau Ingriduška išmokyk žvejot gintarus. At gyvenime nei vieno gintariuko radusi nesu
Mano pica su bazilikais kažko garbanojosi apačioj ir šiaip negerai krito, lyg per ilgas lyg per platus..bet kai visai visai išdžiūvo ant gyvatuko panašu kad susitvarkė ir nekliūva.
Ingriduska, o tu jios vandeny žvejoji?
Mes tik Karaliaučiaus pusėj rinkę esam, po audros ir ant kranto. Vietiniai tai dirba nuolat su visokiais ieškikliais. Net įtariu, kad gal kokia Jantarnyj gintarų kasykla atliekas išmeta, nes tokių didelių nesam radę, tik smulkmė.
Qqtės megztukas puikus, gal apačios atnara ir atrodo kiek laisvoka,bet galima sakyt, kad toks užmanymas ir buvo, prie tam tikros aprangos pats tas.
Niumos kvietkas puikiai gavosi, spalvų derinys išvis fantastiškas. Nors jei vilnos yra,vasarą nesiryžčiau dėvėt.
Restar, visisškai tavo stiliukas. Rankovės nekliūna, nebent pačiai nesmagu.
Aš nusprendžiau neardyti. Dar pamegsiu, ir jei ką, daugiau veklos bus. Nu nes mano pradžia gi nuo rankovės atnaros, tai sunku pasakyt kol kas, ar to platumo tikrai mažai.