Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, stilinga ir laiminga!!!

Aš mačiau ryžkias foto, kur matosi, kad niuma plaukuoseną skutimais paturbinus irgi įstrižais dryžiais  :wub:​ 

Atsakyti

Na, jei paslepiu nugaros rinkes, galiu ir šukuoseną parodyt :D

Priedas  20200607_194206.jpg   270,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kolegė sakė:  su megztuku laisvai į ofisą gali (šalta). O pedikiūūūras labai fainas, ir ji nori :) 

Tai va taip smagiai moteriškai prisirinksu komlimentų.

Dar išmokinau pusapvalį kojinių užkulnį megzt ir jos dukros megztukui raštą išrinkau. Ir net gi virbalus paskolinau, nes naujai megzt pradėjo - užkrėčiau. Siūlų ir virbalų drakiai DAR maži :D 

Atsakyti

Man megzt šiandien beveik nesigavo

Užtat padai svyla, kitą kartą gal kedus reik apsiaut vietoj basučių...

Atsakyti

Qqute, gi norėjau rašyti apie tavo megztuką, kai pirmą sykį pradėjau. Spalvų derinys varantis iš proto savo netikėtumu, tie pomidorai su grietine :), bet megztukas tikrai fainas gavosi. O dar žinant, kad šilkas ♥. O kas ten tau apčioj nepatiko, kad dvejojai? Žiūrėdama tai nesuprantu problemos.

Niumos mezginio priekio ir nugaros spalvos atrodo skirtingos :). Priekinės spalvos, kurią man rodo, tai labai norėčiau :). Nugara irgi graži. Su rankovių įstatymu kažką suchimičinai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 birželio 2020 - 21:07

Spalva bbb Atlas 8737 -graži tsmsi sodri žalia.

Mėsos daugoka po pažastim. Nors atrodo tvarkingai ir kūną ir rankoves išiminėjau. 

Atsakyti

Reiškia, sukūdai bemegzdama :).

Na, ir aš statistikai pasirodau. Ardytas ne sykį ir dar reikia rankoves nuardyt, nes vis tiek per ilgos :). Kol kas užsiraitau, bet nesilaiko, nebent prisiūti tą užsiraitymą :). Toks visai niekuo ypatingas, bespalvis, ale visai nešiotinas man. Jau net pora kartų ėjau į pardę apsirengus. 

https://www.ravelry....estar/fine-sand

IMG_20200606_155451_medium2.jpg

IMG_20200606_154906_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 birželio 2020 - 21:12

Katuk kuom kvepėsi?

Mezginiai visų puikus, man gal prie dusios tas Qqciuko picos padažo ir tušintų bazilikų dryzius.

Niuma man toks diddarbis tas tavo eglių žalumos grožis.

Restar man kartais net labai patinka per ilgos rankoves.

Aš prie pabaigos, bet neplatinu nes ir taip tryda ar pakaks.

Gadget, Restar, Kapseika sapnuokite ir sapnuose kalbėkite su savo tėčiais.

Tikrai gera šiandien ir prieš mėnesį skambinti ir linkėti ilgų metų saviškians.

Pajūrys šiandien buvo ir čia visoks. Bet,dabar dar sušilt negaliu, nes gi atidirbau kokias 5valandas įsibridus į Baltiją su 10 laipsnių. Aš prisipažįstu, jei meta gintarus, tai nei valgyti, nei gerti, nei sysioti nenoriu, net šalčio nejaučiu kol jau nepradeda krėsti drebulys. Kokie grožiai ir dydžiai🏖😍

Pridėta:

Atsakyti

Jeckau Ingriduška išmokyk žvejot gintarus. At gyvenime nei vieno gintariuko radusi nesu

Mano pica su bazilikais kažko garbanojosi apačioj ir šiaip negerai krito, lyg per ilgas lyg per platus..bet kai visai visai išdžiūvo ant gyvatuko panašu kad susitvarkė ir nekliūva.

Atsakyti

Nu va reik vaziuot pajurin mergaitiskai ir išmokysiu.

Atsakyti

Restar o gal nardyk rankovių? Nes vos per ilgos tai ne per trumpos. Man tai nekliūva, gražus uzmeztukas

Niumos jau vien spalva  uchhh

Pats modelis irgi dailus. 

Kažkada  megztas ir turėtas.

Dryžius beje lauks dar vieno dublio-balto su mėlynu vėl

Atsakyti

Ingriduska, o tu jios vandeny žvejoji? 

Mes tik Karaliaučiaus pusėj rinkę esam, po audros ir ant kranto. Vietiniai tai dirba nuolat su visokiais ieškikliais. Net įtariu, kad gal kokia Jantarnyj gintarų kasykla atliekas išmeta, nes tokių didelių nesam radę, tik smulkmė.

Qqtės megztukas puikus, gal apačios atnara ir atrodo kiek laisvoka,bet galima sakyt,  kad toks užmanymas ir buvo, prie tam tikros aprangos pats tas.

Niumos kvietkas puikiai gavosi, spalvų derinys išvis fantastiškas. Nors jei vilnos yra,vasarą nesiryžčiau dėvėt.

Restar, visisškai tavo stiliukas. Rankovės nekliūna, nebent pačiai nesmagu.

Aš nusprendžiau neardyti. Dar pamegsiu, ir jei ką,  daugiau veklos bus. Nu nes mano pradžia gi nuo rankovės atnaros, tai sunku pasakyt kol kas, ar to platumo tikrai mažai.

Atsakyti