Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, 

Laiminga sode. Vat fotkinti nenoriu nieko. Mėgaujuosi ir bandau sugerti vaizdus ir kvapus visa esybe. Prisirinko braškių, nuvežiau vaikus prie ežero, pati truputį pamezgiau. Vaikai tėčio dienos proga mašiną išvalė, patys džiaugiasi - švaru, kaip kokiam ofise :).

Brolio viena mergaitė gavo pranešimą, kad gal turėjo kontaktų su sergančiais koronovirusu. Firmos baliuj buvo... Reiks pasidomėt. Jeigu teks izoliuotos, tai ir diplomų įteikimas nuplauks... 

Atsakyti

Sveikos, 

Lace, kai Liniuka parodė kitą, tavo klientės užgaidos, versiją🙈, tai prisiminiau, kad nieko nepasakiau apie tavąją, taigi jei jau originalas man atrodė dėvimas, tai taviškis variantas išvis atimtinas, laukiu nubengų, labai smalsu...

O ir tavo mintys, apie tą jaunystes žavesį tokios artimos, na bet dūšioje mes jaunos, o tai jau yra daug.

Kerpena, labai jaukūs tavo rytai kaime, suspaudžia širdį, kad mes jau nebeturime tokio, neišsaugojom. Tik kartais aplankau, mano probabos kaimynus, nes ten vis dar vasaroja mano vaikystės draugė💚

Qqute, nu tokia mergaičiukė, o megztukas, lyg užsakytas pajūriui, jaukus, jaukus...

Šį ryt su dukriuku padovanojom tėčiui paprastučius pusryčius ant vandens, bet pati idėja jam labai patiko...

O mane paryčiais sapne aplankė tėvukas, graudžiai gera... pirmi metai kai nebėra, ir dar stipresnis suvokimas, kaip viskas laikina ir niekad nebebus, kaip buvę. 

Atsakyti

O, kapseika...

Aš antradienį jau du metus tėtį tik sapnuoju.

Atsakyti

Gadget, rimtai 06.09? Mano tėtis irgi tądien išėjo... Aš tik jau nebeatrenku 2ar 3 metai praėjo... 

Atsakyti

Taip.

Atsakyti

Gadgetuk, Restar  :console:​ 

Atsakyti

Restar  :4u: 

O Qqtė atostogoms orus atspėjo!

Vakar baigiau RAUDONĄ megztuką iš medvilnės ir pusalpakės, abi Vernito. Išskalbiau mašina. Overdize pavéliau ir sumažinau, bet nešiot ir nesukūdus galėsiu. Greta plautam pirktinukui irgi su alpaka ir vilna NIEKO NENUTIKO....

TA PRoGA ir atšilo.

Atsakyti

Acha..tiesa nuėjom šian prie jūros. Papozuot spėjom. Ir užlynojo. Kokią valandą nestipriai krapyjo. Paskui nurimo. Kol parėjom išsigiedryjo visai, saulytė švitina...o mano programytė tai lietų rodo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 birželio 2020 - 15:59

Restar, Gadget, Kapseika :4u: 

Džiaugiuos kad šiandien bent paskambint tėčiui galėjau ir sveikatos palinkėt. Kaip ir mamai prieš mėnesį

Atsakyti

Prieš pat lietų irgi spėjau pas kolegę basa palakstyt

Priedas  received_1781818118608993.jpeg   66,24KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_250834642887331.jpeg   57,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gadget, Kapseika, Restar, apkabinu visas ir kiekvieną atskirai.

Manęs sapnuose nei tėtis, nei mama nelanko. Bet aš žinau, kad jie visada šalia. Jaučiu.

Atsakyti

niuma, man tai gražus tavo  uodeguotasis.

Atsakyti