Katuk šiaip krante dažniausiai, bet dabar banga atnesdavo, nespeji pasiimti nusineša ir viskas.
Tai va pribraidziojau
Taip ir matau Ingridushką - aistringą gintarų žveję! Norisi klausti, kam tau jie, bet tada pagalvoju ...Azartas ieškoti ir rasti ir mane apimtų, gal ne iki tiek, nes vis tiek įsijungtų praktiškumas, bet kai randi, tai negalvoji, kur juos dėsi
. Smagu taip viską užmiršti ir atsiduoti kažkokiai aistrai.
Rankovės tikrai kliūna, nes šiaip iki vidurio plaštakos net
. Tai žiemai visai nepykčiau, o vasarai net man tiek nereikia. Baika, nuardyt, tai nenumegzt, tik kad reikia prisiruošt.
Megztinis mano dabar mezgamas bus bais ilgo grojimo... reikia, ko gero, pradėti kokią bliuskę - iš lino, ar iš šilko, kad būtų įdomiau ir rezultatas greičiau džiugintų.
Sode laukėm laukėm lietaus ir škvalo, taip ir nesulaukėm iki beveik 21 val, kai išvažiavom. Pavažiavus šiek tiek Rastinėnuose vietom buvo smarkokai palyta, o paskui link VIlniaus vėl sausa. Tik dabar kažkur aplink (bet toli) dunda.
Čia pvz., kad pagal mėgstamą pirktinį mezgiau. Bet realiai, mes pirktinių tieeek neskaičiuojam klosčių, kiek savuose.
Aišku, galėčiau dar rankovės viršų permegzt siauresnę ir kitaip prie kūno prisiūt. (Kūno rašto, tai neardysiu.) Bet siūlas po skalbimo palaisvėjo. Įtariu, tankumo neatitaikyčiau.
IMG_20200607_235702_106.jpg 266,36KB
0 Parsiųsta kartų
Ingriduska, koooks grobis, šį kart ir aš vyrui rodžiau😁
Restar, užmestuką mačiau, man nebūtų užkluvę rankovės, bet jei pati sakai nepatogu, o ir darbo ne marios, tai devesk iki perfekt👌 šiaip smagus kaip kažkuri sakė, grynai taviškas daiktas, man tokia forma netinka, tai tik todėl privatizuoti ar kopijuoti nepulsiu.
Niumos žaluma daili, gražiai tie nugaros raštai su tavo šukuosena susišaukia😁
O aš vakar šiaip ne taip įveikiau futbolkės kaklo apdailą, nors buvau nusiteikusi, kad tas tai jau sunkumų nekels, nes kaklą laidžiau palikdama atviras akis, tai galvojau surinksiu jas, pramegziu atnarikę ir baigtas reikalas. Bet ot ir ne, negražiai tos akys rinkosi, gal aš kažką ne taip trumpintomis eilėmis apsisukinėdama dariau, jau net nežinau, bet teko pažaisti, kol devedžiau iki negėda vilktis vaizdo.
Dabar dar liko šonus susiūti ir nuspręsti reikia ar nereikia rankovių.
Mielai tuom ir užsiimčiau, bet sėdžiu lauko kavinėje su litru kapučino ir laukiu kol pas ortopedą papulsiu. Vizitas buvo 8.10. ateinu registratorė sako perkeltas į 9.40, mes gi palikome autoatsakiklyje žinutę, tik vat nežinia kieno autoatsakiklyje🙈
Nu šitą aš pajūriniam pamezgimui mergaitiškam pasirašyčiau...
Qqtė išeina iš Palangos, ar kur ji ten, Ingriduska iš Papės.... tik.virbalų nepamirškit, susitikę galėsit pamegzt
Pas mane karantiną švelnina
kaukių lauke nereikia, parduotuvės visos atsidaro pilnu tempu. Sportuot lauke galima, kavinės dar ne, gal kitą savaitę planuoja
Vakar dieną buvau išėjus, šiluma tokia nemaža, tai žmonių net tiršta, paežere net nėjau, nes reiktų brautis