Katuk faina, as suprantu dziaugsma tavo.
Gal pas mus nuo 16 jau niekur nereikes. Tikiuosi naiviai.
Latvijoj nereikia,niekur na ir nereikejo ten niekad.
Pabuvom tobulai.
Sveikos,
aš užmačiau nematytų augalų, o tada jau užnešė mane į svajones... Priisžirūėjau nuostabiausių augalėlių, užsimaniau daugumos... Žavi amne olandiška gėlynų banga. Labai patinak turėti gėlių, kurias galima skinti, daryti puokštes. Ale kada galėčiau ką nors naujo pasodinti, tai reikia daryti radikalią pertvarką esamuose gėlynuose - persodinti, pamažinti šio to, išvis sugalvoti, kai gėlyno ribas sudaryti, o tai visiška a la kūrybinė, o iš tikrųjų - tikra betvarkė
. Laimė, kai sužydi, tai visai ir nieko būna. Bet yra tokių užžėlusių kampų, kur jau reikia rimtai viką kasti, ravėti, purenti... Ir vėl viskas nusikelia kitam pavasariui turbūt, o pavasarį man arba šalta, arba neturiu jėgų... Iš tikro ir nepasitikiu savim, kad sugebėsiu užbaigti, ką pradėjusi, kad tinkamai tuos augalus pasirinksiu, sugretinsiu. Žodžiu, noriu puikaus rezultato be ypatingų pastangų, kas yra nerealu
.
Nuotaikos po savaitgalio visiškai atostoginės, o darbų tai netrūksta, tik sunku susimotyvuoti...
Restar, parodysiu tau savo betvarkę,gal nusiraminsi ![]()
Grįžau, ten prieky buvo sužėlę pienės ir dar kažkas, tai vat sukišau serenčių biškį ant greičio,kad nebūt tuščia, turėrų labiau sužaliuot. O visa kita savaiminė tvarka
received_303260724020470.jpeg 199,8KB
0 Parsiųsta kartų
Man nepatimka,bet kol kas neturiu nei minčių nei galimybių pakeitimams
Laba diena
pasimalėm su Aušra po gydymo įstaigas - iš pradžių poliklinikoje kraują prodavėm, paskui pas ortodontus, kad breketus paveržtų.
Ir viskas - jėgų nebeliko.
mane tokie karščiai tiesiog žudo, galiu tik gulėt paslika ir nieko nedaryti...
gražių mezginių primezgėt, gerai nors kad man tokių nereikia
pasižiūrėjau, pasidžiaugiau ir ramu...
Vakar buvo Rūta užsukusi, pasiėmė medvilninį alyvinį megztuką - labai pradžiugino, kad šį kartą viskas labai tiko ir patiko.
noriu dar tos medvilnės ![]()
foto padaryt nebespėjom, turiu tik ant Aušros ![]()
D1160908-7593-4F88-AAA4-D38EAE81CD46.jpeg 232,57KB
0 Parsiųsta kartų
E197063C-8CA4-4232-841E-89B93BE04290.jpeg 238,22KB
0 Parsiųsta kartų
Tai man ramintis nereikia, esu rami, jeigu nieko nekeičiu
. Tik padūmojau apie norus ir realybę, kurie vienas kito neatitinka. Bet kadangi pradedu intensyviau domėtis, tai spėju, kad esu geram kely
. Kai norai užaugs pakankamai dideli, tai įvyks ir veiksmas.
Lace alyvinukas jau Ravelry apžiūrėtas - paprastai tobulas ♥.
Zvimbia visais įmanomais būdais po langais - miestas sugalvojo žolę pjauti -tai ir traktorius pravažiavo, dabar diedai su trimeriais, o bjauriausiai tai zvimbia žolės pūtikas, nes užsidariau langą balkono, neįmanoma apsikęsti. Noriu į sodą...
Mano kambary jau darosi karšta, pradedu prakaituoti, o dar saulė neatsisuko. Gerai, kad niekur eiti nereikia. Nors mano darbe tai per karščius gerai, bet paskui būna po darbo, kai išeini į įkaitusį senamiestį, tai tiesiog tvoskia tas karštis.
Nežinau, ar pas mus lijo šiąnakt. Iš vakaro vis žaibavo, bet kol užmigau nesigirdėjo lyjant. O skambino teta iš kaimo, tai sakė labai labai smarkiai lijo.
Lace, puikus megztukas išėjo.
MB šiandien išvažiavo prie jūros. Pusiau dirbti, pusiau pailsėti.
O aš džiaugiuosi buvimu namie. Atrodo, kad dar kiek ir atsileis kažkas viduje, gal tvarkytis pradėsiu. Turiu galvoje rimtesnį tvarkymąsi - spintų, lentynų ir visokių rečiau liečiamų kampų. bet greičiausiai, kai jau atsileis, lieps eiti į darbą