Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, 08 Bir 2020 - 15:39, parašė: 9A8E22C5-6CAB-4FEE-BD6B-4B997D1FA453_med​ Kažko patraukė akį. [url="https://www.ravelry.com/projects/garytashley/polaris"]https://www.ravelry.com/projects/garytashley/polaris[/url]
Ania?

Priedas  20190709_203823_medium2.jpg   125,47KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20200603_172033_medium2.jpg   402,93KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kažkada Lace klausėsi teisingo mezgimo pamokėlių.

Ir ten buvo pastebėjimas, kad nereiktų stumti kairio virbalo pirštu.

Tai pastebėjau kad šitas moheros-alpakos miksas iš tikro puikiai slysta ir nereik nieko stumdyti. 

Kad nestumdyčiau virbalo pirštu turiu ant kairio virbalo esantį mezginį sustumti iki pat pat virbalo galiuko. Tada dešiniu vos užkabinus akis nuslysta pati.

Ania?

Oi nia.

Atsakyti

Gadget, iš daugiau nei 200 išpildytų projektų išrinkai pačius baisiausius :D 

Yra ten ir gražiai numegztų, o Restar gražiai gi mezga

Atsakyti

O aš net megzti neketinau. Tiesiog parodžiau, kas man gražu pasirodė. Tame tarpe ir spalva :). Daugybė modelių turi itin bjaurių realizacijų. Tiesą sakant, tik mažuma man ir būna graži. Taip kad nereikia manęs gąsdinti ar manyti, kad esu naivuolė :).

Noriu kokią maikutę iš Qqutės atiduotos medvilnės mažei numegzti. Nežinau, ar kokios rankovėlės ten dar išeitų. Jeigu kas turit kokių pasiūlymų - welcome :), nes noriu modelio dailaus, ne iš galvos megzti. 

Palijo simboliškai. Bet internete prisižiūrėjau visokių baisybių. Tai vat dabar ir neramu, kas galėjo nutikti sode. Blogiausiu atveju, visi mano šviežiai lauke susodinti augalėliai sumaišyti su žemėm...

Atsakyti

O aš išbandžiau šiandien dezadorantą nuo šlaunų trynimosi. Išėjau su suknele pasivaikščioti be jokių šortukų po apačia. Atrodo veikia. Aišku jau buvo buvo vakaras, vėjas gaivus pūtė, saulė nebekepino. Nežinau kaip per patį karštį būtų.  Visą kelią griaudėjo ir kėlėsi juodi debesys ir buvo nelabai aišku į kurią pusę slenka, tai vis stebėjau pakliūsiu į kokią liūtį, ar ne. Bet laimingai parėjau.  Dabar lyg ir lyti pradeda.

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar 18val  Žvėryne buvo kruša, su visai nemenkais žirniais sniego gniūžtelių.

Po to liūtis baisulinė.

Siautėjo 20 min. Grįžau su saule.

Likau be normalių vaikštynių, nes grįžom išsipakavom, tada reikalai, tada skalbiniai, vakarienės ruoša. Išėjau greitą ratą aplink rajoną apsukti  griaudint ir niaukiantis ir viskas. Grįžau ir praplyšo dangus.

Ir nemezgiau. Matyt bijau kad Ś gausis, tai atidedu.

Netvarka visiška.

Atsakyti

Tiesa,,kojos nebesiliečia man, tai nenaudoju jokio dezo. Bet jis yra man pasitarnavęs ne kartą.

Kadangi Latvijoj su briedziu prasilenkiau kelyje kokiom 30-60sekundžių,,tai vis užsimerkus jį matau, mintys sukuria scenarijus jei nebūtumėm prasilenkę.

Gal pirmą kart supratau kaip jo gali nepamatyt, jo kojos ilgos, tu jas matI ne kūną, jei jis arti. Briedis pilkšvas kaip asfaltas. Žodžiu akių lygyje automobilyje prietemoj praktiškai sunku pamatyt.

Atsakyti

Gera dieną!

Bliuzelėje graži spalva ir iškirptė. Iš pirmo žvilgsnio to paraukimo nesimato. O kai pamačiau, tiesiog supratau, kodėl didesnė pusė nuotraukų - ant pakabos. Techninė kliauda tose dviejose foto geriausia matosi.

Ingriduska, smagūs tavo vaikščiojimai.

O aš antrą rytą su grupe saulės pasveikinimų serija pradedu. 7 ryto. Patinka rytinio išsijudinimo jausmas. O prasidėjo viskas nuo vieno karto per savaitę užsiėmimų pas dukros baleto mokytoją. Ji tokia nepaprasta!!!

Vakar taip...nejaukiai virš galvos grumeno.

Atsakyti

Einu i ofisiuką su Alexiuko suknia😂

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 09 birželio 2020 - 09:12

Labryt,

Ingridushka - kaip gerai, kad viskas laimingai baigėsi  :4u:  :4u:  :4u: . O turi tuos švilpukus žvėrims atbaidyti? Aš po poros panašių atvejų su stirnomis (vieną kartą aš per plauką neįsirėžiau naktį į jas Lenkijoje, kitą kartą vyras iš Rastinėnų važiuojant kliudė, bet menkai) jau buvau susiradusi, bet ko nenusipirkau - net negaliu atsakyt. Dabar vėl paskaičiau atsiliepimus - tai yra abejonių...

Pas mus nei baisulinės liūties, nei krušos nebuvo, palijo ir tiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 birželio 2020 - 09:46

Laba diena  :4u: 

pas mane visai finišo tiesioji cucinelli megztiniui - liko kos sprindis rankovės ir susiūt.  :victory2: Galėsiu grįžti prie normalių mezginių.  :wub: 

Šiandien į kirpyklą keliausiu.  :rolleyes: Ir siūlų pirksiu  :B 

Atsakyti

Pas mus lijo smarkiai apie 21 val. bet  taip ramiai, be vėjo ir krušos. Paskui dar girdėjau paryčiais lijo smarkiai.

Ingriduska, graži Aleksiuko suknia ir džiaugiuosi, kad kojos nebesiliečia. Kai buvau kūda man irgi nesiliesdavo.

O mano kūnas nenori niekaip pasiduoti svorio praradimui. Jei kokias dvi dienas pavyksta išsilaikyti, tai paskui vis tiek kažkokiu metu pratrūksta nesuvaldomas noras ką nors suvalgyti papildomai, tada jau niekas nebesvarbu pasidaro. Tai taip kokį kg pamečiau nuo skaičiavimų pradžios ir toliau trypčioju vietoje aplink vieną skaičių +- 0,5 kg

Atsakyti