Kiek toms moterims nedaug iki laimės trūksta
man šiandien ir to žiedelio per akis būtų užtekę, o čia dar siūlai, dar suknelė
ir kirpykla prie to paties ![]()
969F47F6-1D13-4FA4-AF6F-BCD8B69EA067.jpeg 70,35KB
1 Parsiųsta kartų
ir kirpykla prie to paties ![]()
969F47F6-1D13-4FA4-AF6F-BCD8B69EA067.jpeg 70,35KB
1 Parsiųsta kartų
ir kirpykla prie to paties
Žaviosi žiedais (ypač su mėlynomis akimis) ir žieduotomis moterimis. Nors pati žiedų niekaip neprisijaukinu. Trukdis kažkoks ant pirštų nors tu pasiusk. Tai taip ir guli mano grožiai dėžutėje.
Liniuka, ane? Šiaip gera stovykla buvo. Mano vyras kažkada ten net vadovų vadovu buvo
Lace, smagu, kai tiek laimės.
Aš nebemoku nešot sidabro papuošalų, nors būtent šių būna tikrai originalių. Ir šiaip rimtus papuošalus tik šventinėm progom perku.Ir pastebėjau, kad išvis nebesipuošiu
Šiandien galvoju užsuksiu į kokį prekybcentrį paspoksot, gi neseniai atsidarė. Nežinau kaip LT buvo tik atidarius, bet kai buvau, tai pasirodė tokių žioplinėjančių apmažėję, o čia tai apgultis totali, ilgiausios eilės, nes į vidų ribotai leidžia. O dar kažkaip po kauke žiauriai prakaitai išpylė, tai moviau lauk greičiau. Graži ir be naujų aprėdų
bet vienoj pardėj mačiau.gryn savų spalvų-jūrbanginės ir rūdžių
reiks vėliau sugrįžti
Lace, gražus žiedas
Kas čia per akmenėlis?
mėnulio akmuo
man jis vienas iš gražiausių
Žaviosi žiedais (ypač su mėlynomis akimis) ir žieduotomis moterimis. Nors pati žiedų niekaip neprisijaukinu. Trukdis kažkoks ant pirštų nors tu pasiusk. Tai taip ir guli mano grožiai dėžutėje.
o aš be žiedų, auskarų ir savo apyrankių kaip nuoga jaučiuosi
Ohoho, kad drakius pasiautėjo
. Labai nekuklus grobis, viršijo mano įsivaizdavimus
.
Žiedams abejinga, apyrankėms irgi. Kartais noriu kokios kakluošalo ar segės. Auskarai kasdien, bet būna, kad mėnesius mėnesius nešioju bazinius nepasikeisdama.
Jau norėjau ieškot tos geležinkeliečių stovyklos, et...