Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kiek toms moterims nedaug iki laimės trūksta :wub: man šiandien ir to žiedelio per akis būtų užtekę, o čia dar siūlai, dar suknelė :wub: ir kirpykla prie to paties :D

Priedas  969F47F6-1D13-4FA4-AF6F-BCD8B69EA067.jpeg   70,35KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, deja bet geležinkeliečių stovyklos nebėra jau keli metai.... Kai pagaliau gautume ją be konkurencijos, tai nusprendė LG, kad jiems neapsimoka ir pardavė :B 

Lace, gražus žiedas :wub:​ Kas čia per akmenėlis?

Atsakyti

Kiek toms moterims nedaug iki laimės trūksta :wub: man šiandien ir to žiedelio per akis būtų užtekę, o čia dar siūlai, dar suknelė :wub: ir kirpykla prie to paties :D

attachicon.gif969F47F6-1D13-4FA4-AF6F-BCD8B69EA067.jpeg

Žaviosi žiedais (ypač su mėlynomis akimis) ir žieduotomis moterimis. Nors pati žiedų niekaip neprisijaukinu. Trukdis kažkoks ant pirštų nors tu pasiusk. Tai taip ir guli mano grožiai dėžutėje.

Atsakyti

Liniuka, ane? Šiaip gera stovykla buvo. Mano vyras kažkada ten net vadovų vadovu buvo :D 

Lace, smagu, kai tiek laimės. 

Aš nebemoku nešot sidabro papuošalų, nors būtent šių būna tikrai originalių. Ir šiaip rimtus papuošalus tik šventinėm progom perku.Ir  pastebėjau, kad išvis nebesipuošiu

Šiandien galvoju užsuksiu į kokį prekybcentrį paspoksot, gi neseniai atsidarė. Nežinau kaip LT buvo tik atidarius, bet kai buvau, tai pasirodė tokių žioplinėjančių apmažėję, o čia tai apgultis totali, ilgiausios eilės, nes į vidų ribotai leidžia. O dar kažkaip po kauke žiauriai prakaitai išpylė, tai moviau lauk greičiau. Graži ir be naujų aprėdų :D bet vienoj pardėj mačiau.gryn savų spalvų-jūrbanginės ir rūdžių :D​  reiks vėliau sugrįžti

Atsakyti

Lace, gražus žiedas :wub: Kas čia per akmenėlis?

mėnulio akmuo  :wub: man jis vienas iš gražiausių  :) 

Žaviosi žiedais (ypač su mėlynomis akimis) ir žieduotomis moterimis. Nors pati žiedų niekaip neprisijaukinu. Trukdis kažkoks ant pirštų nors tu pasiusk. Tai taip ir guli mano grožiai dėžutėje.

o aš be žiedų, auskarų ir savo apyrankių kaip nuoga jaučiuosi  :rolleyes: 

Atsakyti

mėnulio akmuo  :wub: man jis vienas iš gražiausių  :) 

o aš be žiedų, auskarų ir savo apyrankių kaip nuoga jaučiuosi  :rolleyes:

Pas mane valdo auskarai, kakluošalai ir laikrodžiai. O va apyrankės jau sunkiau... Nors mažai nuo laikrodžio skiriasi. 
Ai, kas tas moteris supras  :D​ 

Atsakyti

O čia mano medvilnių lobis :wub:

Priedas  911BEFAE-F98F-4456-A2B2-E441ED90C4E5.jpeg   134,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace 175725118.gif?1591711640

Atsakyti

Ohoho, kad drakius pasiautėjo  :bigsmile: . Labai nekuklus grobis, viršijo mano įsivaizdavimus :).

Žiedams abejinga, apyrankėms irgi. Kartais noriu kokios kakluošalo ar segės. Auskarai kasdien, bet būna, kad mėnesius mėnesius nešioju bazinius nepasikeisdama.

Jau norėjau ieškot tos geležinkeliečių stovyklos, et...

Atsakyti

Ohoho, kad drakius pasiautėjo  :bigsmile: . Labai nekuklus grobis, viršijo mano įsivaizdavimus :).

tai ir mano pačios įsivaizdavimus viršijo  :rolleyes: 

Atsakyti

Oho Lace, visas kiek buvo,  supirkai :D 

Čia gal tos veislės, kaip ir mano to kardigano? Na kur čiupinėjai sriuboj

Atsakyti

O čia mano medvilnių lobis :wub:

Nu vsiooo, rytoj jokia perkūnija nesutrukdys man užsukt į MG :D iš pavyyydooo :lol:

Atsakyti