Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien į kirpyklą keliausiu.  :rolleyes: Ir siūlų pirksiu  :B

Mados garaže ?

Atsakyti

grazi suknia  ingriduk.  o kadangi tu dabar esi mano kuno ismieru ( ir ugis ir svoris ir beveik net cm sutampa) , tai noriu nuorodos  pas aleksiuka, ir koki dydi pirkai :)

Atsakyti

Lace, jau žinai ką pirksi?

Kerpena, tau reikia kažkokio veiksmo intensyvesnio. Noras valgyt iš neturėjimo ką veikt. O pilatesą anksčiau lankei, ar namuose darai?

Bet tai aš teoriškai daug žinau :D  o praktiškai tai minkštakūnis visom prasmėm...

Ir mezgu minkštai :D  jau pririnkau kūno akis, tai bus lėtai viskas. 

Atsakyti

Pilatesą darau, turim užsiėmimus per zoomą. Ir šiaip nepasakyčiau, kad neturiu ką veikt. mano darbas visai nepasikeitė, dirbu kaip ir anksčiau. O apsivalgymui daug laiko nereikia. :)

Atsakyti

Bet turi laiko apie tai galvoti. Intensyvumas gali būt ne tik fizinis. 

Bet jei tikrai esi alkana, tai kažką tada ne taip dėlioji. Ar valgymo grafiką, ar maisto produktus.

Žodžiu,aš už tave,kažkodėl man labai norisi,kad ypač tau pavyktų.

Atsakyti

Lace, jau žinai ką pirksi?

Taip, žinojau, kad MG pirksiu nedvilnė, tik nežinojau, kad tiek daug...  :oh: bet laaabai gražios spalvos  :wub:  :wub: 

ir dar šilkmocherio radau audros debesies spalvos, kur kelis metus nesėkmingai ieškojau  :yahoo:  pasirodo tie siūlai visai netoliese buvo - Verpaluose  :wub: Ir ant kelio mane Vincis užvedė - aš jau iš nevilties jos prašiau pabandyti man tą spalvą nudažyti.  :oh: 

ir suknelę greituoju būdu nusipirkau - užėjau į vienintelę parduotuvę, išsirinkau vienintelę suknelę pamatuoti ir jinai man tiko  :wub: 

ir dar paštomate manęs sidabrinis žiedas laukia, kurį dar vasario pabaigoje užsisakiau  :wub: 

žodžiu, šiandien man laiminga diena  :rolleyes:
 gal reikia loterijos bilietą nusipirkti?  :hmm: 

Atsakyti

Oh, happy day :). Smagu skaityti apie aktyvią ir turtingą dieną.

Mano diena prie kompo, sukaitus, namie... Tai dirbu, tai vasaros stovyklų ieškau... Noriu kokių fainų stovyklų ne už kosminę kainą savo trijulei. Mažė į dienos stovyklą vieną jau užregistruota, ten bus kelios klasiokės, tai dėl to.

Visada leisdavau į vieną stovyklą kartu, kelis metus iš eilės, bet pernai sunervino, nes buvo bele ko - ir laisvo laiko perdaug, ir pietūs kokią 16 val su neluptom bulvėm sriuboj... kaina irgi pakilo, noriu ko kito. Tai arba menai, arba sportai, arba kaina... Reikia kokios universalios, kur ir nuo 9 metų tiktų ir 13mečiai nebūtų patys didžiausi. Dar variantas yra skirti į 2 dalis - arba dvynius atskirai, arba seses atskirai. Nes gi Nausėdos dėka gausim papildomai po 200 eur, tai geresnio išleidimo būdo nesugalvočiau. Biškį sau ramybės nusipirkt ir vaikams - įspūdžių. Paskui dar ilgai pasakoja atsiminimus, jie tikrai nori.

Gal kas esat ką išbandę? Ar planuojat leisti kas vaikus į stovyklas? Mes kai močiučių kaime neturim, u-sienio kelionės, matyt, nebus, tai sodo neužteks prasmingai vasarai...

Atsakyti

Rrestar, aš nusprendus saviškius leist atskirai. Gyčiui Robotikos akademijos savaitę išpirkau. Viliui - Find Your Way - Vilniaus universiteto organizuojama. 2 savaites jam, 10-13 m. grupėj, su anglų kalba. Keista, bet sutiko joje dalyvaut. Ir laikas labai geras- nuo 10 val., nebus trauma ypatingai anksti keltis, autiku pats iki centro atvažiuos. Šita yra ir Kaune, ir Vilniuj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 09 birželio 2020 - 12:53

Restar ne neturiu,,ne negirdejus apie juos

Lusasita nusiunciau nuoroda

Kerpena aš taip noriu kad tau pavyktų.

Labai labai 

Atsakyti

Mano mergiotės šiemet į stivyklas nenori, o aš labai ir neįkalbinėju.  :unsure: visą liepą atostogausim, likusį laiką pačios pramogaus...

Atsakyti

Aš tai noriu ne į dienos stovyklą išleisti, bet su visa nakvyne, naujais draugais, vakarais prie laužo, naktiniais žygiais ir pan. Nenoriu, kad kasdien grįžtų namo :D.

Atsakyti

Apie stovyklas nieko nepažįstu. Kolegė kažkuriais metais leido į kažkokią su žirgais,kažkur prie Elektrėnų gal. Iš ypatingai senų laikų Atgają pamenu. Man rodos ir dabar ji gyvuoja. Na, ir žinau Ignalinoj geležinkeliečių. Nebloga bet pobrangė.

Ai, vyresnėse klasėse dukros buvo VGTU stovykloj, visai patiko. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 09 birželio 2020 - 15:12