Šiandien į kirpyklą keliausiu.
Ir siūlų pirksiu
Mados garaže ?
Lace, jau žinai ką pirksi?
Kerpena, tau reikia kažkokio veiksmo intensyvesnio. Noras valgyt iš neturėjimo ką veikt. O pilatesą anksčiau lankei, ar namuose darai?
Bet tai aš teoriškai daug žinau
o praktiškai tai minkštakūnis visom prasmėm...
Ir mezgu minkštai
jau pririnkau kūno akis, tai bus lėtai viskas.
Lace, jau žinai ką pirksi?
Taip, žinojau, kad MG pirksiu nedvilnė, tik nežinojau, kad tiek daug...
bet laaabai gražios spalvos
ir dar šilkmocherio radau audros debesies spalvos, kur kelis metus nesėkmingai ieškojau
pasirodo tie siūlai visai netoliese buvo - Verpaluose
Ir ant kelio mane Vincis užvedė - aš jau iš nevilties jos prašiau pabandyti man tą spalvą nudažyti.
ir suknelę greituoju būdu nusipirkau - užėjau į vienintelę parduotuvę, išsirinkau vienintelę suknelę pamatuoti ir jinai man tiko
ir dar paštomate manęs sidabrinis žiedas laukia, kurį dar vasario pabaigoje užsisakiau
žodžiu, šiandien man laiminga diena
gal reikia loterijos bilietą nusipirkti?
Oh, happy day
. Smagu skaityti apie aktyvią ir turtingą dieną.
Mano diena prie kompo, sukaitus, namie... Tai dirbu, tai vasaros stovyklų ieškau... Noriu kokių fainų stovyklų ne už kosminę kainą savo trijulei. Mažė į dienos stovyklą vieną jau užregistruota, ten bus kelios klasiokės, tai dėl to.
Visada leisdavau į vieną stovyklą kartu, kelis metus iš eilės, bet pernai sunervino, nes buvo bele ko - ir laisvo laiko perdaug, ir pietūs kokią 16 val su neluptom bulvėm sriuboj... kaina irgi pakilo, noriu ko kito. Tai arba menai, arba sportai, arba kaina... Reikia kokios universalios, kur ir nuo 9 metų tiktų ir 13mečiai nebūtų patys didžiausi. Dar variantas yra skirti į 2 dalis - arba dvynius atskirai, arba seses atskirai. Nes gi Nausėdos dėka gausim papildomai po 200 eur, tai geresnio išleidimo būdo nesugalvočiau. Biškį sau ramybės nusipirkt ir vaikams - įspūdžių. Paskui dar ilgai pasakoja atsiminimus, jie tikrai nori.
Gal kas esat ką išbandę? Ar planuojat leisti kas vaikus į stovyklas? Mes kai močiučių kaime neturim, u-sienio kelionės, matyt, nebus, tai sodo neužteks prasmingai vasarai...
Rrestar, aš nusprendus saviškius leist atskirai. Gyčiui Robotikos akademijos savaitę išpirkau. Viliui - Find Your Way - Vilniaus universiteto organizuojama. 2 savaites jam, 10-13 m. grupėj, su anglų kalba. Keista, bet sutiko joje dalyvaut. Ir laikas labai geras- nuo 10 val., nebus trauma ypatingai anksti keltis, autiku pats iki centro atvažiuos. Šita yra ir Kaune, ir Vilniuj.
Apie stovyklas nieko nepažįstu. Kolegė kažkuriais metais leido į kažkokią su žirgais,kažkur prie Elektrėnų gal. Iš ypatingai senų laikų Atgają pamenu. Man rodos ir dabar ji gyvuoja. Na, ir žinau Ignalinoj geležinkeliečių. Nebloga bet pobrangė.
Ai, vyresnėse klasėse dukros buvo VGTU stovykloj, visai patiko.