Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu vsiooo, rytoj jokia perkūnija nesutrukdys man užsukt į MG :D iš pavyyydooo :lol:

:D 

Aš tai sėdžiu ir galvoju, kodėl kai buvau, tik dvi babinaites paėmiau

Atsakyti

Šito tai aš nežinau :rolleyes: bet vargiai ir aš daugiau nei dvi pirksiu  :lol: būt gerai, jei bent vieną rasčiau tinkamą - o tai anąkart (prieš karantiną) buvau ir nieko tinkamo nebuuuvooo   :mad2: 

Atsakyti

Pažiūrėjus įLace, tai Nite, esat labai išranki :D​ 

Atsakyti

Aš tai sėdžiu ir galvoju kaip gerai, kad man nieko nereikia  :D 

Virbaluoju naują modelį ir kaifuoju nuo šilkinio kašmyro minkštumo.

Atsakyti

Lace drakius tikrai pasiautėjo :blink:  Gražu pažiūrėti.  Ypač ta pati didžiausias babina. Neužmėtykit akmenimis, bet dar nesu buvus mados garaže :blush-anim-cl:

Man labai įdomiai su vienu žiedu. Irgi įsigijau sidabrinį žiedą, visai man patinkantį. Jau beveik du metus atnešiojau praktiškai nenusiimdama. Vieną vakarą pajutau, kad skauda to piršto sąnarį, dėl neaiškios priežasties. Žiedą nusiėmiau, per kelias dienas praėjo skaudėti. Vėl užsidėjau ir po kelių dienų vėl pradėjo grįžti tas skausmas. Ne suprasčiau, jei būčiau sustorėjus, tai sakyčiau veržt pradėjo, bet dabar  kaip tik šiek tiek pakūdau per paskutinius mėnesius. Be to ant kitos rankos to pačio piršto vestuvinis žiedas, daug ilgesnį laiką nešiojamas, tam pirštui nieko.

O Lace žiedas labai gražus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 birželio 2020 - 17:31

Aš kaip Terezza - džiaugiuosi, kad man nieko nereikia :).

Megzt dar nepradėjau. Labai sudėtinga drėgnom nuo karščio rankom...

Atsakyti

Pažiūrėjus įLace, tai Nite, esat labai išranki :D​ 

To tak :P bet kažkaip spėju, kad Lace ne vien sau iš tų nusipirktų babinų megs :rolleyes: o aš tai jau tik sau, sau mylimiausiai  :D 

Atsakyti

Aš tai sėdžiu ir galvoju kaip gerai, kad man nieko nereikia  :D

Aš kaip Terezza - džiaugiuosi, kad man nieko nereikia :).

Tai mes irgi džiaugiamės, kad jum nieko nereikia - mum daugiau visko liks :P

Atsakyti

Restar-aš sėdžiu susisupus į megztinį ir dar ŕankos šala :D 

Lauke tik +16

Jau kokio skanumo datulių nusipirkau :wub: kaip karamelė

Atsakyti

Oho Lace, visas kiek buvo,  supirkai :D

Čia gal tos veislės, kaip ir mano to kardigano? Na kur čiupinėjai sriuboj

ne, tikrai ne visas  :D Nitei palikau šio bei to  :D 

ne tokia medvilnė, tavo kažkokia pablizginta ir sunkesnė buvo. Šita nemercerizuota, bet po alyvinio megztuko numezgimo labai man jinai patiko.  :wub: 

Atsakyti

Aš su kašmyriniu megztuku sėdžiu, be vargo mezgu nieks neprakaituoja. Nu bet ir nešalu.

Siūlų prisisakius ir šilkų ir pusmedvilnių ir pusalpakių..bet kažkas sukirba babinaites pamačius. Noras į kokį woolyy puslapį inlyst.

Tvardausi

Atsakyti

Man tai karštis kažkaip netrukdė niekad megzti. Esu per didžiausiu karščius grynas vilnas mezgus.

Dabar sėdžiu su  šortais ir marškinėliais ir tai šiltoka, nes kaip tik saulė į kambarį šviečia. Ką tik zoominis tėvų susirinkimas buvo. Tai jo metu paslapčia nėriau žgutą. Vis tiek tik veidą kamera rodo. :)

Siūlų pirkt nesiruošiu kol kas . Turiu pakankamai tokių iš kurią norėčiau megzt, kai kuriems ir idėjas turiu, bet vis dar abejoju dėl dydžio, dar neprarandu vilties sukūst.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 birželio 2020 - 19:27