Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mane nemezgitas užpuolęs irgi. Vakar 2 eilikes nunarpliojau bet savaitgalį pas mamą tai gal megztelsiu ant saulytės.

Bet tai kai tokie orai tai nėr didelio noro tam megztiniui, norisi gal irgi šilką ar liną griebt.

Iš kitos pusės tai karščių sezonas tikrai trumpesnis nei megztukų...

Atsakyti

Sveikos,

Uch kad gražu, net žalia.

Liniuk super, graži ir tu ir megztukas puikus, spalva,ne mano.

Niuma,man labai gražu, labai.

Smagus,tas kiaurumas.

Ryte,išvarėm iš Kelmes su didziausiais zaibais, liutim. Nesimate kelio.

Dabar jau Liepoja uz 20km

Lietus vejasi,,niaukiasi.

Šunį vedem į 3 klinikas.

Viena neoperuoja

Vaidos Śeškineje ir Jakovo, kainas,vienodai skaiciuoja.

Tai dar paskambinsiu i Siaulius

Atsakyti

Reikėjo VIlniujs pasilikti - saulė, šilta :).

Net pasižiūrėjau, kiek čia man atstumo iki darbo. Visą laiką sakiau pora kilometrų, nu ne, 4 :). Ir keisčiausia, kad ar mašina ar pėsčiom rodo tą patį maršrutą, tipo, negalėčiau per kiemus kaip nors greičiau nupėdinti  :hm: . Bet kai nežinau Žirmūnų kiemų, tai gal ir galiu kur pasiklyst :). Bet man jau vien eiti palei Olandų g nevilioja, ir šiaip visąlaik palei gatves... Ir tempti kompą, tada šlapiai sėdėt. Ai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 birželio 2020 - 09:44

Mano darbas 5.5 km naujininkai - zverynas

Atsakyti

Hi,

Jaučiuosi kaip kokį maišą bulvių prikasus...taip sunku

Mano maršrutas-turgus namai, į abi pises apie 5 km. Kai turiu noro, oro ir sveikatos, einu didesniu ratu, apie 8 km susidaro. Dar grįždama svorio užsimetu keletą kg, daržovių/vaisių pavidalu. Normaliai jaučiuosi, jeigu gera avalynė. Dėl to šiuo metu valdo vien kedukai, ir tie patys turi būt patogūs.

Atsakyti

Labryt,

O gąsdinęs skersavimas susivaldė išplovus/ištampius? Ar išvis ložnaja trevoga buvo?

Ne ložnaja. Šiek tiek liko, bet - kai aš žinau, aš matau. ne tiek, kiek prieš skalbimą. Bet vos eina lygi dalis į šoną. Tai dėl to kabinu apačioj kiauraraštį prie lygios dalies, kad prilaikytų sukinėjimąsi.

Čia prie tamsių džinsų man variantas- būtų, kai pernai planavau rengtis į giminės balių sodyboj. Ale nusimezgiau tik šįmet :D 

Atsakyti

Katukas apie kedukus prakalbo. Vakar lauko kavinėje stebėjau praeives ir liko nesupratusi. Kad tai būtų paauglės kažkaip nestebintų, bet kai dvidešimt ir daugiau prie 30 laipsnių karščio rengiasi lengva suknute, juodom pėdkelnėm ir ružavais kedais, likau nesupratusi tų juodų pėdkelnių.

Atsakyti

Jurgitak nugi paauglės gal visai be pėdkelnių vaikšto :)

Man dabar kedai iš vis per karšta dėl to per pietų ratuką (tik 4 km, per 45 minutes) bėda su avalyne, su basutėm koja paprakaituoja tai vienoj tai kitoj vietoj pritrina, vyrs sako maukis kojines ir kedus :blink:

Atsakyti

Mes su drauge sakėm nešimės žygio basutes pietų ratukams vaikščioti. kaip tik vakar nusipirkau Deichmane. O ėjau tai Gyčiui basučių :D Abu išsirinkom, nes atsiminiau, kad savo patogiąsias ilgiem vaikščiojimams skirtas - išmečiau rudenį. 

https://www.deichman...goryDetail=true va tokias

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 19 birželio 2020 - 11:15

Mano kedukai biškį turi ventiliacijos. Bet tokiu oru tai nepakanka, o basutės jo-prafeda prakaituot ir koks dirželis žėk jau trina. 

Nu bet šitokiu oru tai kažin ar išvis kur eisiu. Geriausia kokiam Akropoly pora ratų apsukt, ten oras geresnis :D 

Vakar važiuojant jau RF teritorijoj užpuolė škvaliukas, daug mašinų stojo, bet spėju dėl užrasojusių langų. O paskui jau namie vakare tai oho kokia muzika buvo..

Dabar +26, nėr labai giedra, vėjukas, bet dar nelyja.

Atsakyti

Pukus megztukas gavosi. Kiek g siūlo jam sunaudojai?

Atsakyti

Pukus megztukas gavosi. Kiek g siūlo jam sunaudojai?

400 g

Mano kolegės naudoja ir labai giria compeed pieštuką. Patepi ant sausų kojų, kur gali trinti, ir neprakaituoja ta vieta, neslidinėja ir netrina.

https://www.eurovais...axoCBrAQAvD_BwE

Atsakyti