Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska, mes tave apšnekėjom, jeigu ką :D tai  jauskis sudalyvavus.

O šiaip tai kveičiau Liniuką pas save, nu nes nebuvus šimtą metų, bet zapadlystė-elektra pas ją dingo ir vartai neatsidarė, tai vat. O tavęs trukdyt nenorėjau, nes galvojau kad turi krūvas rūpestėlių. 

Šiandien į Kelmę varei? Neaplenkei pakely manęs? :D 

Tai va-grįžau. Karščio parsivežiau. Dar ir škvaliukų keletą aplenkiau.

Atsakyti

Ai, apie šuniuką dar norėjau. Apie Jakovą mano kolegė labai blogos nuomonės, nes jos katiniukui visai ne tą ligą nustatė ir ne nuo to gydė. Siūlyčiau apsikankyt ir kitoj kokioj klinikoj ir tada spręsti.

Atsakyti

Mano ryškalas. 400 g medvilnės su šilku. Įsimylėjau šitą siūlą  :wub: Turiu dar vienam megztukui.

Priedas  IMG_20200618_204729_resized_20200618_084819763.jpg   609,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Patvirtinu. Siūlas gerulis. Spalva tai na liubitelia :D 

O modelis tas man tai gražus :wub:​ 

Atsakyti

Ocho Liniuka galvojau modelį kokį inkėlei. O jau plaukuosena kokia  :wub: 

Megztukas irgj fabričnas

Atsakyti

Plaukuosena tai tiesiai iš kirpyklos :D​ 

Atsakyti

Kaip sugarbanavo?mano jau baigia iki tokio ilgio kai galima pasukt daaugt tai sakau gal kokį prietaisą panusipirkt tam reikalui. Bais gražu

Atsakyti

Su plokščiom žnyplėm arba teisingiau tiesintuvu. Man tai ant mano ilgio nelabai gražu, o ant ilgesnių  :wub:  Miglei kartais susuku garbanas.

Va tokio tipo aparatas.

https://www.topocent...tion-black.html

Atsakyti

Priedas  IMG_20200618_203543_resized_20200618_094011373.jpg   770,45KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O man gražuu ant tokio irgi.

A su tiesintuvu mėginau kažkada neišėjo.

Aš vakar pyktelėjau ant savo kirpėjos. Nukirpo gerai šį kartą, sušukavo irgi gerai..Nu bet nudažė...žilai

Nei prašiau nei ką, kiek kartų jau sakiau kad man arba neutraliiai arba šiltai, tai vistiek savo padarė, nu bet nusiplaus greit.

Atsakyti

Liniuka, labai gražiai atrodai - ir megztinis ir plaukuosena :wub:

Spalva tai tokia, nuo kurios man veidas pažaliuoja, bet tau tinka.

Iš kur tas siūlas?

Niekad nepagalvočiau, kad tiesintuvu galima susukt. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 birželio 2020 - 20:52

Siūlas iš Wooly.

https://www.woolyyar...rn/cotton-silk/

Atsakyti