Jei tiesintuvo viršus ovalus, tai susisuka. Jei ne tai sunkiai
Nes turiu du, vienas toks senukas nefirminis, bet su ovaliu viršum, o kitas kažkoks krūtas Philipsas. Tai susuka tik tas senasis
Liniuka, Instoj pirma užmačiau vaizdą, galvoju- gražu... kažkur mOnekenė matyta- nepažinau iš karto
Fotosesija įvyko. Lietaus gavom
prasivaikščiojom. Kiauraraščio šonus prikabinau šiek tiek per toli. T.y., mažesnį skeltuką paliksiu. Kai sukinėjuos prie veidrodžio- pati aiškaus vaizdo nesuprantu. Bet visumoj- labai labai patenkinta
received_573690296669126.jpeg 52,79KB
0 Parsiųsta kartų
received_697930184361490.jpeg 62,66KB
0 Parsiųsta kartų
received_394677944813994.jpeg 112,19KB
0 Parsiųsta kartų
Rytoj irgi į Liepoją. Atostogos iki joninių. Kadangi katukas išsivežė karštį ir prasidės lietus, galėsiu gausiai pamegzti, nes valgyt nereikės gamint, kambarių nereikės tvarkyt.
Gal turite rekomendacijų kur skaniai pavalgyti aplink Šiaulius ar Telšius?
Liniuka, kuom tas siūlas toks įsimylėtinas?
Niuma, kokia spalva iš tiesų?
Labas rytas,
niuma, man labai labai gražiai tas megztiins atrodo
Ar čia koks nors modelis yra, ar pati sugalvojai?
Šiandien atėjau į darbą pėsčia. 6,88 km. Na mano seniems kaulams gal kiek ir daugoka buvo. Antroje pusėje jau toks lyg silpnumas užėjo. Kojas klubus maust pradėjo, bet atėjau.
Kerpena, mezgiau idėją iš šito pažiūrėjus
Tik, čia kiauraraštis yra per pusę nugaros. Aš, kad nebūtų nubrėžtos juostos, dariau visą pilną nugarą, siuvau prie pečių ir rankovių.
Liniuka, nugaros ir rankovių raštelis toks pats, tik ant rankų geriau matosi. Čia tas pats, kur skundžiausi, kad niekaip jo neįsimenu, nes daug eilučių, kadangi šachmatais mezgasi du motyvai.
Labryt,
oho kokie pasirodymai! Tokios pasipuošę labai abi, kiauraraščiuotos, šilkinės ♥.
Liniukos įvaizdis tai vau visoj visumoj ir dar prie eglučių. Siūlo aprašymas labai vilioja, bet šiaip, ai, nereikia man nieko, nebent užsireikėtų pačiupinėjus
.
Niuma šilkas, blizgučiai, kiauraraštis - spalva - man jau čia tokia prie puošnių bliuskių , tai aš, musėt, prie džinsų nesugalvočiau jos vilkėt, bet... matyt, išvis nesugalvočiau
. Tai čia tikrai mano problema, o tau tinka. O gąsdinęs skersavimas susivaldė išplovus/ištampius? Ar išvis ložnaja trevoga buvo?
Aš mezgu po kelias eilutes, pradedu ne anksčiau 22 val, o tai ir vėliau, kad tik megzčiau. Nes neaišku nei kas ten gausis, nei ką ir ar išvis bus prie ko jį nešiot. Bijau, kad jeigu numesiu, tai antros pusės tokios pačios nepavyks atkartot, nes aprašymo aklai taikyt neišeina, skaičiavausi pagal save, iš tikrųjų tai kažką pribūriau
.