Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jei tiesintuvo viršus ovalus, tai susisuka. Jei ne tai sunkiai :D 

Nes turiu du, vienas toks senukas nefirminis, bet su ovaliu viršum, o kitas kažkoks krūtas Philipsas. Tai susuka tik tas senasis :D​ 

Atsakyti

Liniuka, Instoj pirma užmačiau vaizdą, galvoju- gražu... kažkur mOnekenė matyta- nepažinau iš karto :D 

Fotosesija įvyko. Lietaus gavom :D prasivaikščiojom. Kiauraraščio šonus prikabinau šiek tiek per toli. T.y., mažesnį skeltuką paliksiu. Kai sukinėjuos prie veidrodžio- pati aiškaus vaizdo nesuprantu. Bet visumoj- labai labai patenkinta :) 

Priedas  received_573690296669126.jpeg   52,79KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_697930184361490.jpeg   62,66KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_394677944813994.jpeg   112,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma-labai gražu ir tau labai tinka.

Gerai, kad skeltuką mažinsi. Reikia.

Atsakyti

Rytoj irgi į Liepoją. Atostogos iki joninių. Kadangi katukas išsivežė karštį ir prasidės lietus, galėsiu gausiai pamegzti, nes valgyt nereikės gamint, kambarių nereikės tvarkyt.

Gal turite rekomendacijų kur skaniai pavalgyti  aplink Šiaulius ar Telšius?

Liniuka, kuom tas siūlas toks įsimylėtinas?

Niuma, kokia spalva iš tiesų?

Atsakyti

Jurgitak - bordo: pirma, antra foto.

Priedas  received_263812201353848.jpeg   374,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, labai gražus raštas rankovių :wub: O dar šilkinis :wub: 

Jurgitak, siūlas išskalbus ir pavadinus turi labai gerą kritimą ir labai mielas prie kūno, toks minkštutėlis :wub:​  Bet atnarų nelaiko.

Atsakyti

Labas rytas,

niuma, man labai labai gražiai tas megztiins atrodo :wub:

Ar čia koks nors modelis yra, ar pati sugalvojai?

Šiandien atėjau į darbą pėsčia. 6,88 km.  Na mano seniems kaulams gal kiek ir daugoka buvo. Antroje pusėje jau toks lyg silpnumas užėjo. Kojas klubus maust pradėjo, bet atėjau.

Atsakyti

labas rytas

Kerpena oho, čia jau žygis

aš nesiryžtu į savo eiti 6 km.

bet man nuo to karščio ir taip kojas maudžia, lyg kaulus gelia...o gal su dviračiu persistengiau užvakar :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 birželio 2020 - 07:39

Ryte dar nekaršta, labai geras rytas. Aišku aš atėjau šlapia, bet čia jau mano problema, šiaip nekaršta dar.

Atsakyti

Kerpena, mezgiau idėją iš šito pažiūrėjus :) Tik, čia kiauraraštis yra per pusę nugaros. Aš, kad nebūtų nubrėžtos juostos, dariau visą pilną nugarą, siuvau prie pečių ir rankovių.

Liniuka, nugaros ir rankovių raštelis toks pats, tik ant rankų geriau matosi. Čia tas pats, kur skundžiausi, kad niekaip jo neįsimenu, nes daug eilučių, kadangi šachmatais mezgasi du motyvai.

https://margosgijos.lt/brizas

Atsakyti

Aš šiandien irgi gabalą kelio iki darbo ėjau pėsčia. Nuo Narbuto per žvėryną iki verslo trikampio. Gavosi tik 3500 żingsnių.

Atsakyti

Labryt,

oho kokie pasirodymai! Tokios pasipuošę labai abi, kiauraraščiuotos, šilkinės ♥.

Liniukos įvaizdis tai vau visoj visumoj ir dar prie eglučių. Siūlo aprašymas labai vilioja, bet šiaip, ai, nereikia man nieko, nebent užsireikėtų pačiupinėjus :).

Niuma šilkas, blizgučiai, kiauraraštis - spalva - man jau čia tokia prie puošnių bliuskių , tai aš, musėt, prie džinsų nesugalvočiau jos vilkėt, bet... matyt, išvis nesugalvočiau :). Tai čia tikrai mano problema, o tau tinka. O gąsdinęs skersavimas susivaldė išplovus/ištampius? Ar išvis ložnaja trevoga buvo?

Aš mezgu po kelias eilutes, pradedu ne anksčiau 22  val, o tai ir vėliau, kad tik megzčiau. Nes neaišku nei kas ten gausis, nei ką ir ar išvis bus prie ko jį nešiot. Bijau, kad jeigu numesiu, tai antros pusės tokios pačios nepavyks atkartot, nes aprašymo aklai taikyt neišeina, skaičiavausi pagal save, iš tikrųjų tai kažką pribūriau :D.

Atsakyti