Sveikos,
išsimiegojau kaip Terezzos kūdikis
. Saulės išbučiuota, bangų išsūpuota, vandens išglostyta, akys vaizdų prisigėrę... Paaugliukas, kuris iš anksto bumbėjo dėl važiavimo, dėl plaukiojimo vandens dviračiu, paskui dėl užsukimo prie Užutrakio - paskui tik kaifavo, kad čia geriausia diena gyvenime per 10 metų
. Priminus Madeirą, Juodkalniją, paaiškėjo, kad nevisai tiesa
, na bet kad prilygsta tai tikrai.
Skaitau apie Niumos vėją prie jūros ir per nuotolį šiurpstu - va, ko labiausiai nemėgstu - tai vėjo. Ir man labai retai prie jūros būna šilta, kai nereikia megztinių ir pan. Užsisvajojau kur pailsėti su šeima prie ežero su nakvynėm. Oro ir vandens temepratūra tobulos. O jau Skaisčio ežero vandens skaidrumas, pakrančių gausa ir dugno gerumas ♥. Pats nuostabumas prasidėjo, kai sumažėjo įvairiausio plauko laivelių, vandens dviračių dūzgimas ežeruos, apmažėjo poilsiautojų, pradėjo kilti balionai ir vakarinės saulės šviesa nušvietė nerealius peizažus ♥. Tiškevičiaus parke dar ir pasižoliavau - raudonųjų dobilų, lipiko, liepų žiedų, vieną kitą erškėtrožę nusiskyniau, saloj buvau šeivamedžio žeidų pasiskynus (vakare grįžus dar pasigaminau sirupo - siaubas baubas cukrus
- naminiams limonadams...) .Vis dar euforijoj. O viskas nutiko, kad išvakarėse vyrą išbumbėjau, kad jam rūpi tik darbas ir nieko su šeima nenuveikiam visai. Tai parodė iniciatyvą!
Grįžus galvojau įsijungti filmą kokį su mezginiu, bet supratau, kad miego noriu labiau, užsimigdymui paskaičiau truputį ir iškritau iki ryto.
Ingridushka - nudžiuginsi mamą ♥. Kaip miegojosi savam namely? Kiek iki jūros žygiuoti? Turit savo takelį ar dar reikės išminti? Kiek planuojat pabūti? Ar vyras į darbus negrįžta dar? Žinau, kad Kijeve darbavosi, o čia LT neturi ką veikti?
O tikrai būtent užkietėję veganai cibulio ir česnako nepripažįsta? Nes iš vyro žinau, kad būtent krišnaistai jų atsisako. Argumentas - mirk negyvas - dėl panašumo į galvą, o jie gi už gyvybę... Dėl tos nesąmonės ir sudrebėjo mano vyro paauglystės įsitikinimai
. Vegetaravo gal 9 metus, kol nesusidėjo su manim... Tiesa, mano tolerancija didelė - pirkau receptų žurnaliukus ir gamindavau jam vegetariškai, bet ... per vestuves pradėjo valgyti šašlykus
.
Man dar užstrigo, kad palmių aliejus toj Terezzos nuorodoj aukštai pagal gerumą pagal jo pasirinktą aspektą. Nu tai ką aš žinau. Vėlgi išėmimas iš konteksto... Nėra viskas tik balta ir juoda...