Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kadangi ten tokia krūvelė paveiksliukų, tai sukėliau prie nuotraukų, albumas pavadinimu Nuala. Jei prasta kokybė, galiu ir atsiųsti.

Atsakyti

Nite, Gariūniose??? 

Parašyk kurioj vietoj, gal LT būsiu, užeisiu apsipirkt.

Noriu kokių trijų spalvų :D

Aha, ten :D L2|018 - specialiai tau užsirašiau ir paprašiau, kad leistų spalvyną nufotkint :D

Atsakyti

Prisimenu važiavom Kaštonų gatve, o tikslas Bičių g. Tai nžn, ar čia nors kiek į tavo pusę :)

Katuk, atsiųsk :4u:​ 

Na, žinant, kokie dideli tie Rastinėnų sodai, tai nors kiek į tą pusę :). Toje pačioje kelio pusėje, tik link manęs dar reikėtų važiuoti pirmyn pagrindiniu keliu kurį galą :).

Dėl tų likučių... Degt nedega, nes su savo tempais, kol numegsiu šitą... Bet realiai galėčiau pradėti ir nebaigus:),  susidėliojus visą spalvitetą. O tu iš darbo jau dirbi, ar namų? Gal kitą savaitę kas perpiet ar vakare pasisriubint nori kur? Nes I ir III egzaminai dičkiui, reiks nuvežt, I pas gydytoją dar Santariškėse, II turiu renginį darbe popietinį, tai malsiuosi Vilniuje gal net iki penktadienio.  Pirmadienį varysiu į centrą knygų pasiimt iš Baltų lankų, tai galėčiau prasukti ir pro tavo darbą (jeigu darbe).

O tie tašiukai  odiniai, po kiek?  Cekava Zosė užsimanė ko vasarinio. Tiesą sakant, vakar besitąsant, tai užsimaniau kokio ... lininio rankinuko :). A  la terbelės, bet ne viengubo audinio, ir kaip nors užsegamos bei su kišeniais. Dairiausi net suvenyrų kioskuose, bet įsivaizduoju kažką subtilesnio audinio, ten pernelyg spalvoti. Reikėtų ir man gal į tą garsiąją Danesą pagaliau nusigauti ir pasidairyti, kokių ten lino audinių būna ir... pulti Kerpenai po kojų....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 birželio 2020 - 12:04

Apie maistą: vakar pusryčiams kepiau tokius https://www.lamaista...keksiukai-61941

Su patobilinimais. 

Atrodo eilinis omletas, bet visai greit pagaminamas ir vis įdomesnis nei paprastas

Atsakyti

Katuk gal gyvenaiu uz 10m

Restar 20 km iki Palangos, iki sventosios,koks 10

Meistrelai žemaiciai, Kretingiškiai, ietuvaičiai. 

cia Lietuviai viska okupave, sklypus, namus ir darbus pasiieme

Atsakyti

Žinai, tas 10 metų labai greit pralekia.

Kaliningrade gyvenu nuo 2007 m. Su pertraukom :D 

Name LT jau 10 metų. Irgi su pertraukom.

Atsakyti

O tie tašiukai  odiniai, po kiek? 

Nežinau :D nepaklausiau šįkart. O už savo prieš daugiau nei metus gal 45 mokėjau  :hmm: nepamenu tiksliai, bet man tada kažkokia protinga ta kaina pasirodė :D dabar nusipirkau dyyydelę taaašę už 60  :wub: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 25 birželio 2020 - 12:46

Tai odiniai? Nes už odinius protinga kaina :). Už ne odinius - nelabai :).

Aha, jau 10 metų name?  Man toks naujakurys tas Katukas atrodo... Liniuka tai spėjo ir antras įkurtuves turėt :).

Ingriduk, o ten toje latviškoje Nidoje ar yra kas nuomoja tokioms šeimoms kaip mūsų? Tiesa, mes 5 dabar, kas nors gali ir ant pripučiamo čiužinio pamiegot. Kokios kainos gal žinai ar kokių kontaktų? Vis svajoju apie atostogas, planuoju, nors be mašinos ničnieko negaliu konkrečiai, nes neaišku, kada ji atsiras. Tas mūsų "Marijampolės Jonas" žmogus išrankus, nori rasti mums tokią, kad bent porą metų važinėtume be jokių rūpesčių. Tai požiūris man labai patinka. Ale mašinos norisi kuo greičiau, mes patys būtume linkę nuolaidas daryt, ale vat reikia kantriai laukt kol ras tikrai gerą :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 birželio 2020 - 13:26

Manęs už standartą nereikia imti, aš ir namus, ir darbus nestandartiškai greitai keičiu :D 

Restar, būsiu pirmadienį darbe. Tik nuo 12.30 dvi valandas mokymai.

Atsakyti

Tai odiniai? Nes už odinius protinga kaina :). Už ne odinius - nelabai :).

Odiniai :rolleyes: viršuj kišenė be pamušalo - matosi  :rolleyes: 

Atsakyti

Manęs už standartą nereikia imti, aš ir namus, ir darbus nestandartiškai greitai keičiu :D

Restar, būsiu pirmadienį darbe. Tik nuo 12.30 dvi valandas mokymai.

Jeigu man po savaitgalio viskas neišgaruos - tai galėčiau prasukti iki 12.30. O dar jeigu tu pvz ryte primintum...

Atsakyti

man i soda mezginius tarabanytis, ar i parde einant pinigine  isimest, labai patinka medziaginiai tasiukai  is aleksiuko .  su pamusaliuku ir viena uztraukiama vidine kisenele kokiems raktams. dabar galvoju telefonams tose yra ar nea :)

Atsakyti