tai arba rytoj, arba pirmadieni-antradienį, paskui manęs mėnesį nebus
Ok, aš apgalvosiu
ryt susirašysim
Gerai, kai namiškiai "pasirašo" ant fotkių
O man reiks vėl pult Lace į kojas
jau net nebežinau kiek nefotkintų turiu
ha, maniškis pasirašyt pasirašo bet kartais jau geriau nepasirašytų ![]()
kapseika nu be komentarų
o spalva futbolkės
apie tavo grožį jau nesikartosiu
va, dar atsiminiau futbolkės taigi norėjau su blizgučių kvadratu
bet nei blizgučių nei tinkamų siūlų dar neieškau, vistiek nemezgitas
Tereza aš nežinau ką Ingriduška apie kokosų aliejų žino o va mano mama tai rėkauja kad ten taigi sotieji riebalai, kraujagysles užkemša.
Maždaug taip pat blogai kaip sviestas ir taukai (nu bet pati vartoja, kepa viską būtent ant ghee arba taukų)
Sočiųjų riebalų kenksmingumas yra mitas, kurį prieš 70 metų sukūrė vienas užsispyręs durnius, ir dauguma kaip papūgos kartoja iš paskos nė kiek nesigilindami. Buvo daugybė vėliau darytų testų jo teorijai patikrinti, ir nė vienas šito teiginio nepatvirtino.
Va, grafikas.
123.JPG 52,7KB
0 Parsiųsta kartų
Pasieškok, kas dirba su Aleksandrito lazeriu. Jis labiau baltaodėms tinkamas, nei IPL.
Kažkur Vilniuj tikrai yra. Galiu užklausti kur.
Aš išsiravėjau pažastis ir bikini, neatsidžiaugiu.
tai su Aleksandrito lazeriu ir buvau pasiruošusi darytis.
Žinau ir kur ir už kiek daro
ir kaina man visai nepatinka
bikini 80 eur, bikini+pažastys 150 eur už kartą. Aišku, ten dar kartais kažkokias nuolaidas pritaiko, bet vis tiek daug... Gali reikėti 4-8 procedūrų
Liniuka o su kuo tie senyvi žmonės tą mėsą valgo?visą gyvenimą valgė? o kiek druskos deda? o skrandžio rūgštingumas normalus?
riebalai su angliavandeniais yra pats blogiausias derinys, tada taip-kenkia. Tada jau geriau liesai, jei duonos, bulvės ar kruopų sunku atsisakyt
Nu man tik klausimas, kodėl seniems žmonėms, turintiems problemų su širdies ir kraujagyslių ligomis, pavalgius riebios mėsos pradeda galva svaigt ir spaudimas šokinėti ir kitokios blogybės darytis. Jei jau tokie nekalti.
Čia daugybė dedamųjų gali būti. Ir aš ne gydytoja, negaliu nieko patikrint.
Kaip jau minėjau, šneku tai, ką iš gydytojų išgirdau.
tai su Aleksandrito lazeriu ir buvau pasiruošusi darytis.
Žinau ir kur ir už kiek daro
ir kaina man visai nepatinka
bikini 80 eur, bikini+pažastys 150 eur už kartą. Aišku, ten dar kartais kažkokias nuolaidas pritaiko, bet vis tiek daug... Gali reikėti 4-8 procedūrų
Su IPL procedūrų reikės daug daugiau, ir galutiniam variante gausis gerokai brangiau. O ir pakankamai skausmingos procedūros, tai norisi kuo mažiau jų su max rezultatu.