Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai arba rytoj, arba pirmadieni-antradienį, paskui manęs mėnesį nebus  :rolleyes:

Ok, aš apgalvosiu :D ryt susirašysim  :angel2: 

Atsakyti

Gerai, kai namiškiai "pasirašo" ant fotkių :D

O man reiks vėl pult Lace į kojas :friends: jau net nebežinau kiek nefotkintų turiu  :hm:

ha, maniškis pasirašyt pasirašo bet kartais jau geriau nepasirašytų :D

kapseika nu be komentarų

o spalva futbolkės :wub:

apie tavo grožį jau nesikartosiu :) :wub:

va, dar atsiminiau futbolkės taigi norėjau su blizgučių kvadratu :) bet nei blizgučių nei tinkamų siūlų dar neieškau, vistiek nemezgitas

Atsakyti

Tereza aš nežinau ką Ingriduška apie kokosų aliejų žino o va mano mama tai rėkauja kad ten taigi sotieji riebalai, kraujagysles užkemša.

Maždaug taip pat blogai kaip sviestas ir taukai (nu bet pati vartoja, kepa viską būtent ant ghee arba taukų)

Atsakyti

Tereza aš nežinau ką Ingriduška apie kokosų aliejų žino o va mano mama tai rėkauja kad ten taigi sotieji riebalai, kraujagysles užkemša.

Maždaug taip pat blogai kaip sviestas ir taukai (nu bet pati vartoja, kepa viską būtent ant ghee arba taukų)

Sočiųjų riebalų kenksmingumas yra mitas, kurį prieš 70 metų sukūrė vienas užsispyręs durnius, ir dauguma kaip papūgos kartoja iš paskos nė kiek nesigilindami. Buvo daugybė vėliau darytų testų jo teorijai patikrinti, ir nė vienas šito teiginio nepatvirtino.

Va, grafikas. 

Priedas  123.JPG   52,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 25 birželio 2020 - 15:45

Kapseika, kai kitą kartą fotkins, visiškai nekreipk dėmesio į veidą, tik į mezginį. Tu tokia graži, kad kaip bepozuotum, vistiek atrodai pritrenkiančiai :wub: Ypač žinant kiek tau metų :wub:​  O futbolkė ir visas derinys labai super.

Atsakyti

Pasieškok, kas dirba su Aleksandrito lazeriu. Jis labiau baltaodėms tinkamas, nei IPL. 

Kažkur Vilniuj tikrai yra. Galiu užklausti kur.

Aš išsiravėjau pažastis ir bikini, neatsidžiaugiu. 

tai su Aleksandrito lazeriu ir buvau pasiruošusi darytis.  :B  Žinau ir kur ir už kiek daro  :rolleyes: ir kaina man visai nepatinka  :unsure:  bikini 80 eur, bikini+pažastys 150 eur už kartą. Aišku, ten dar kartais kažkokias nuolaidas pritaiko, bet vis tiek daug... Gali reikėti 4-8 procedūrų  :unsure: 

Atsakyti

Tereza nu man tai gali neįrodinėt, nebijau aš nei sočių nei alkanų riebalų :)

kas tiesa kas melas paaiškės kada nors

gal kiekvienam asmeniškai paaiškės...kas ten žino

Atsakyti

Nu man tik klausimas, kodėl seniems žmonėms, turintiems problemų su širdies ir kraujagyslių ligomis, pavalgius riebios mėsos pradeda galva svaigt ir spaudimas šokinėti ir kitokios blogybės darytis. Jei jau tokie nekalti.

Atsakyti

šiandien vėl nemezgiminis vakaras

sugalvojom su MB pasimatymą pasidaryt

tik dar nelabai iki galo sugalvojom kur eit :) Nu kažkur miestan aišku, tik kai pažiūriu kiek laipsnių...

Atsakyti

Liniuka o su kuo tie senyvi žmonės tą mėsą valgo?visą gyvenimą valgė? o kiek druskos deda? o skrandžio rūgštingumas normalus?

riebalai su angliavandeniais yra pats blogiausias derinys, tada taip-kenkia. Tada jau geriau liesai, jei duonos, bulvės ar kruopų sunku atsisakyt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 25 birželio 2020 - 15:57

Nu man tik klausimas, kodėl seniems žmonėms, turintiems problemų su širdies ir kraujagyslių ligomis, pavalgius riebios mėsos pradeda galva svaigt ir spaudimas šokinėti ir kitokios blogybės darytis. Jei jau tokie nekalti.

Čia daugybė dedamųjų gali būti. Ir aš ne gydytoja, negaliu nieko patikrint.

Kaip jau minėjau, šneku tai, ką iš gydytojų išgirdau.

Atsakyti

tai su Aleksandrito lazeriu ir buvau pasiruošusi darytis.  :B  Žinau ir kur ir už kiek daro  :rolleyes: ir kaina man visai nepatinka  :unsure:  bikini 80 eur, bikini+pažastys 150 eur už kartą. Aišku, ten dar kartais kažkokias nuolaidas pritaiko, bet vis tiek daug... Gali reikėti 4-8 procedūrų  :unsure:

Su IPL procedūrų reikės daug daugiau, ir galutiniam variante gausis gerokai brangiau. O ir pakankamai skausmingos procedūros, tai norisi kuo mažiau jų su max rezultatu.

Atsakyti