Lusasita, įmesk nuorodą, apie kokius kalbi. Nes jau turiu pietums krepšiukų iš aleksiuko bent pora, vienas mezginiams naudojamas, Atėjo šiandien tamponams krepšiukas-kišenėlė. Aš tiesą sakant, kartais net nustembu, kiek ten ko yra, ko net neįsivaizduoju egzistuojant. Kai sužinau - suprantu, kad reikia. Ale taip didinu vartojimą...
Labai normali kaina
tašiuko. Reik būtinai įtraukt į lankytinų vietų sąrašą.
Nors aš anąkart Aprangos išparduotuvėj verstos karvės odos tašiuką Mango vardo už 18 papirkau. Bet nedidukas ir be kišeniukų. Nu toks dėl grožio
bet tikrai gražus ir dar ryžas
Laba diena
kazkur nuotaiką praganiau
gal čia tas karštis mane baigia pribaigti, gal priešgimtadieninė depresija, gal kažkokia eilinė egzistencinė krizė.
Mezginiai nebedžiugina, kažko naudingo irgi nenusitveriu (teisinuosi, kad karšta)...
šiaip ne taip pagaliau susiuvau savo bruolinį mezginį, padžioviau, nesu tikra, ar bus nešiojamas.
Šiąnakt Ingriduską sapnavau, kažkokius mes su ja NT sandorius sukom, lyg jinai mane konsultavo, paskui klientų ieškojo, o aš jai komisinius sumokėti turėjau.
Mezgiminių planų neturiu jokių
Gerai, kad kandžių spalvos medvilninis vis dar ant virbalų, nereiks prieš atostogas panikuoti, ką čia su savim pasiimti.
Lace , te
ir gi žinai, kad praeis.
Aš tai net laukiu, kada ateis nemezgitas ir galėsiu knygą paskaityt
o kad darbai nedaryti... jei suvoki, kad net ir darant nedarytų dar lieka, tai ramiau pasidaro
Aš va, prisedengusi degančia betmeno kauke ir karščiu, ne pėsčia, o su auto į turgų nuvariau. Sąžinė biškį graužia dėl judėjimo stokos, ale bet tik biškį.
Papasakokit, gal kas turit patirties su IPL plaukų depiliatoriais.
buvau prieš karantiną susibrandinusi profesionaliam plaukų šalinimui lazeriu, bet planus teko atodėti. Dabar truputį pinigų gaila
pasiskaitinėjau internete atsiliepimų apie tuos buitinius prietaisiukus, sako, kad veikia.
Bet labai norėčiau kokio realaus žmogaus patirtį išgirsti
Sveikos,
Restar padidžiaugiau jūsų išvyka, iš Katuko pajūrinio styling 'o pakikenau...
Ingriduška, tave skaitydama, užsimaniau pas tave į kaimynus... Kaži gal imt svajot, bent jau ton kryptin gultis🤔
O ir jūsų diskusija apie mezgiminius planus labai laiku ir vietoj, nes užbaigiau savo futbolkę, o minčių kas toliau niema... Tai toji Katukinė bliūzė net labai graži pasirodė.
Grįžau iš darbo, žiū futbolkė jau sausa, tai užsimečiau ant dėvimos suknios, čiupau fotografą už ragų, nes jei ne dabar, tai kas žino kada... Tuoj einu atrinksiu ką nors rodytino. Iškart sakau yra kliurka, tokia net juokinga, o ar taisysiu dar nežinau.
Nu nu laukiam
O, bus Kapseikos vaizdų
- iš anksto džiaugiuosi.
Grįžau iš darbo, žiū futbolkė jau sausa, tai užsimečiau ant dėvimos suknios, čiupau fotografą už ragų, nes jei ne dabar, tai kas žino kada... Tuoj einu atrinksiu ką nors rodytino. Iškart sakau yra kliurka, tokia net juokinga, o ar taisysiu dar nežinau.
Gerai, kai namiškiai "pasirašo" ant fotkių ![]()
O man reiks vėl pult Lace į kojas
jau net nebežinau kiek nefotkintų turiu
Gerai, kai namiškiai "pasirašo" ant fotkių
O man reiks vėl pult Lace į kojas
jau net nebežinau kiek nefotkintų turiu
tai arba rytoj, arba pirmadieni-antradienį, paskui manęs mėnesį nebus
Taigi, siulo istorija: iš gijos Hamburgo fabriko merino buvau nusibruolinusi šalį, kažkaip nelipo jis man, gal per plonas ar skystas, o ir spalva tokia į garderobą neįsipaišanti, kuisdama siūlus radau iš lino namų, gal prieš dešimtmetį pirktą lino babinaitę, keliavusia per pusę pasaulio su mumis, tai ėmiau ir sužanijau abu. Dabar turiu pusės šalio ir trečdalio babinaitės likutį. Ti va
received_716770002415631.jpeg 79,01KB
0 Parsiųsta kartų
O čia jau užknisau MB, žiū ta geriau, ar ta, čia pikta, a ne, o čia ta šypsena, nu per saldi ne, blyn, sako, tu čia veidą ar mezginius rodai, leisk dirbti... Žmogus gi vadinas Home office dirbdamas, turi fotografą ir dar redaktorių žaisti 😅 rodau abi. Žiūrėkit į tą kuri labiau patinka, bitte schön.
received_852015161988515.jpeg 47,96KB
0 Parsiųsta kartų
received_548993835795845.jpeg 46,85KB
0 Parsiųsta kartų
Spalva toji labiau prigesinta.
Tik pasakysiu, kad kokoso aliejus jau nėra dabar toks "geras".
O tas gerai tas blogai nuolat keičiasi.
Visada žmonės kepė maistą laužuose, o dabar pilna įrodymų kad tas skrudinimas mirtinas nuodas. Kaio ir rūkytas maistas.
O rūkė lašiakus, valgė kas dien.
Tavo jausena geriausias lakmuso popieriukas.
Gerai valgyk, negerai keisk.
Papasakok, kas negerai su kokoso aliejum? Dalinkis. Gi nė viena nežinom visko, bet visos žinom kažką.
Dėl to kepimo... aš tai suvedu į suskrudinimą sintetiniam aliejuje. Bet čia tik mano spėjimas.
Lašinių rūkymas tas pats - viena, kai tai buvo daroma namuose, ir kas kita, kai pirmiausia viskas išmirkoma įvairiausiuose tirpaluose, o paskui per por h "išrūkinama". Tą patį pasakyčiau apie pieną - tūkstantmečiais buvo gerai, o dabar pasidarė blogai. Tai gal būtent dėl pasterizavimo ir visokiausios chemijos, kuri išsaugo pieną negendantį?
Dėl jausenos labai labai pritariu.
Aš jokiu būdu nevaidunu visažinės. Papasakojau, ką prisiklausiau, kas man atrodo logiška. Ir poveikį pajutau labai staigų, nors pakeitimus maiste padariau tikrai minimalius.
Sveikos,
išsimiegojau kaip Terezzos kūdikis
.
Man dar užstrigo, kad palmių aliejus toj Terezzos nuorodoj aukštai pagal gerumą pagal jo pasirinktą aspektą. Nu tai ką aš žinau. Vėlgi išėmimas iš konteksto... Nėra viskas tik balta ir juoda...
![]()
Aš supratau taip, kad palmių aliejus yra gerai organizmui. Va aplinkai tas palmių aliejaus išgavimas jau kita puse atsisuka.
Noors pati jo nevartoju. Pas mane racione sviestas, taukai ir alyvuogių aliejus.
Papasakokit, gal kas turit patirties su IPL plaukų depiliatoriais.
buvau prieš karantiną susibrandinusi profesionaliam plaukų šalinimui lazeriu, bet planus teko atodėti. Dabar truputį pinigų gaila
pasiskaitinėjau internete atsiliepimų apie tuos buitinius prietaisiukus, sako, kad veikia.
Bet labai norėčiau kokio realaus žmogaus patirtį išgirsti
Pasieškok, kas dirba su Aleksandrito lazeriu. Jis labiau baltaodėms tinkamas, nei IPL.
Kažkur Vilniuj tikrai yra. Galiu užklausti kur.
Aš išsiravėjau pažastis ir bikini, neatsidžiaugiu.