Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Durno klausimo paklausiu-o tos lazerinės procedūros skaudžios?baigiu užsimanyt, nors labai didelių problemų ir su skustuvu per pažastis prasieit kasdien nematau

Atsakyti

O spalva, o suknelė, o šypsenėlė - grožis visumoj labai labai   :wub: . Aišku, iš fotografo tikėjomės daugiau :D - paežerinių vaizdų, ale kad žmogus dirba, tai negali pykt :). Ar čia išgalvinė, ar pagal tetos Olgos receptą? Nes tuo metu kai tu pradėjai megzti, ji video apie šilkinę futbolkę įdėjo, tai ir iš tavęs šilkinės laukiau :).

Palmių aliejus ne tik dėl išgavimo nėra gerai : https://www.vmgonlin...ėtų-jo-vengti . Bet, kaip žinia, apie daug ką taip galima pasakyti. Bulvės - gėris, nes jose yra kalio ir trampampam, bulvės - blogis, nes krakmolas ir trampampam...

Šiandien visai naminė diena... Daug darbo. Vyrui gal per visą karantiną nebuvo tiek skambučių, kiek šiandien, o ir man skambina, ir aš, ir laiškus rašau, ir planuoju. Mes neinam - vaikai niekur neina...

Nuo maisto gamybos nusimuilinau, padariau tik kokteilį a la pietums su naminėm braškėm, bananais, ananasu, kefyru, ledais (tik nesakykit sveika, ar nesveika...). O dabar kepa toks vyro padarytas mūsų vadinamas "bulvėšis" - burokine tarka tarkuotos bulvės, sumaišytos su prieskoniais, varške, kiaušiniais, o pabaigoj ant viršaus dar sūrio uždedam, kad išsilydytų. Bus ir peitūs ir vakarienė kartu  :B .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 birželio 2020 - 16:13

Visaip tuos riebumus valgo ir visą gyvenimą valgė. Tik matyt vis tiek ateina laikas, kai organizmas pasiekia ribą. 

Man lazeris laaabai skaudus :B​ Bet priklauso nuo plauko storio, odos tipo. Vieniem užtenka mažesnio intensyvumo impulsų, tai ir skauda mažiau. O man reikia galingesnių. Dar spėju, kad priklauso nuo kūno vietos.

Atsakyti

Apie maistus-aš lieku prie savo nuomonės-besaikis perdirbimas yr blogai. Tai manau, jei kokosų aliejus visoks ten dirbtas apdirbtas tai ir bus blogai. Taukai turbūt mažiausiai apdirbimo reikalauja iki vartojimo, dėl to ir geriau nei kiti. 

O senyviems žmonėms išvis mažiau valgyt reik :D 

Kapseika-jeigu taip jau labiau kabinėjantis, man gražiau ta pirmesnė foto. O jei nesikabinėjant, tai derinys fantastiškas. Ir išvis, net nelabai tą mezginį tyrinėjau, nes bendras vaizdas įdomesnis. Smagu, kad įvyko visokių senų/nevykusių materijų atgimimas. Čia jau apie mezginį, jeigu ką :D​ 

Atsakyti

Durno klausimo paklausiu-o tos lazerinės procedūros skaudžios?baigiu užsimanyt, nors labai didelių problemų ir su skustuvu per pažastis prasieit kasdien nematau

Skaaaauuuuuuuuuudžios. Guodžia tik tai, kad viskas trunka vos kelias sekundes.

Atsakyti

aš dėl pažastų beigi kojų tai nesuku galvos, man irgi neproblema su skustuvu prasieit  :rolleyes: bikini zona mano probleminė vieta - skust negaliu, depiliuot negaliu, labai susialergizuoja, plaukai įauginėja, jau tada netvarkytas vaizdelis mažiau akis bado  :B 

Su IPL procedūrų reikės daug daugiau, ir galutiniam variante gausis gerokai brangiau. O ir pakankamai skausmingos procedūros, tai norisi kuo mažiau jų su max rezultatu.

tai aš apie tą IPL’inį aparačiuką, kur pati gali namuose žaisti, galvoju  :P vienkartinė investicija, o paskui nors kiekvieną dieną lazeriuotis gali nuo galvos iki kojų  :B 

Atsakyti

O kur kažin Gadget dingus?

Atsakyti

Man kai neaktualu :rolleyes:  tai neabai ir žinau. IPLne fotoepiliacija? Gal.geresni kokie ir geriau, bet kažkada skaičiau, kad su tais epiliatoriais sunku pataikyt į plauko šaknis, tai reiškia reik daug "šaudyt" ir greit baigiasi energija.. 

Atsakyti

aš dėl pažastų beigi kojų tai nesuku galvos, man irgi neproblema su skustuvu prasieit  :rolleyes: bikini zona mano probleminė vieta - skust negaliu, depiliuot negaliu, labai susialergizuoja, plaukai įauginėja, jau tada netvarkytas vaizdelis mažiau akis bado  :B 

tai aš apie tą IPL’inį aparačiuką, kur pati gali namuose žaisti, galvoju  :P vienkartinė investicija, o paskui nors kiekvieną dieną lazeriuotis gali nuo galvos iki kojų  :B

Tuomet vėlgi, žiūrėk ne IPL. Va šitas yra vienintelis naminis lazeris: https://www.triabeau...er-hair-removal

Tik klausimas, ar tikrai lazeriuosies. Nes aš turiu. Nu kad turėt.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 25 birželio 2020 - 17:11

Aš irgi apie Gadget pagalvojau, kur dingus - ar darbuos prapuolus? Ar atostogose?

Lace - kur planuojat net mėnesiui išvykti atostogų? 

Paskaičiau apie visokias tas epiliacijas ir dingo noras rimtoms procedūroms... Su amžium mažėja biškį plaukų visur ir... dar labiau mažėja rūpestis, kaip kitų akyse atrodau. Tai, jeigu ir netobulai, tai kam tas rūpi... Žinoma, norisi tobulai atrodyti dėl savęs, bet aš nepasiryžusi tiek aukotis dėl grožio. Dabar galvoju, kad gal visgi reikėtų susirasti kur savo seną epiliatorių, pataupyčiau kada vyro peiliukus :).

Atsakyti

Ai, jaučiu pašnekėjau, kad pašnekėt, tuo ir baigsis.  :happy:  Teisingai tu, Terezza, sakai - nusipirksiu, kelis kartus gal pažaisiu ir pasidėsiu saugiai.  :oh: Man ta problema aktualizuojasi kartą metuose, prieš atostogas, o paskui nei aš į baseinus ar pirtis vaikštau, nei degintis mėgstu...  :irnesakyk: 

išdžiuvo mano bruolinė bliuskė.  :unsure: ir kažkas su ja negera, labiausiai turbūt rankovės - norėjau trumpom rankovėm, dabar jų ilgis gavosi beveik iki alkūnės ir dar platokos.  :huh2: Nepatinku aš sau su ja.  :unsure: Rankoves turbūt reikia arba trumpint, arba ilgint, bet nėra garantijos, kad ir po tokių transformacijų gausis nešiojamas daiktas.  :hmm: Ryt gal nufotkins mane Aušra, pasirodysiu... Katuk, iš anksto užbėgu už akių, kad nepradėtum prie tų nelaimingų rankovių kabinėtis  :P 

Atsakyti

Restar-tai gi be kažkam ar dėl kažko, o dėl savęs :D 

Aš įsivaizduoju, kad pačiai nesmagu atostogų metu pvz nusirengti, kai ten koks nors miškas iš po maudymkės klešnės styro...

Vst dar nesu iki galo pribrendusi rankų depiliacijai. Dėl šito tai nei šlta nei šalta ir pačiai. Nors gal turįtų būt šilta su kailiuku :D​ 

Atsakyti