Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace - kur planuojat net mėnesiui išvykti atostogų? 

kol kas konkretus planas yra tik vienai savaitei - važiuosit su džipų kompanija į Latviją, Kurszemę. Paskui jau patys vieni kažką galvosim. Mintyse yra po Estiją pakeliauti, dar gal Lenkija, mažiau realus Skandinavijos variantas.  :unsure: O ir toj pačioj Lietuvoj pilna įdomių vietų. Mes esame pilnai pasiruošę laukiniam turizmui, tai nereikia prie jokių viešbučių rezervacijų prisirišti - iš vakaro susimetam mantą ir važiuojam kur norim.  :D 

Atsakyti

Man tik smalsu, ar kai išvažiuosit, tik po mėnesio ir grįšit, ar vis su sugrįžimais? Nes mes irgi mėnesį atostogausim ir norim pasibastyti po LIetuvą, Latviją, gal Lenkiją (tas priklausys nuo mašinos...), bet su sugrįžimais, nes man mirtinai prireikia įsižeminti trumpam savo lovoj ir duše :D.

Katuk, tai ir sakau, kad dėl savęs būtų gerai, bet tokiai aukai (ir finansinei) dėl savęs nepasiryžčiau. O man visada buvo svarbiau, kaip kiti mane mato. Dabar jau ne tiek...

Apie rankų depiliaciją niekada negalvojau ir tikrai nesubręsiu tam, nes nei menkiausio poreikio nejaučiu.

Atsakyti

Kažkada darbe  kolegė pasiguodė apie rankų depiliaciją, tada supratau, kad mano rankos oho kaip apžėlę :D nuo tada kažkaip vis atkreipiu dėmesį į tą kailiuką. Dar gerai kad maskuojamos spalvos, tai ne taip krenta į akis.

Iki tol tikrai negalvojau.

Bet bandau prisiminti kada pažastis ir kojas pradėjau skusti :hmm:  tikrai jau gana didelė, gal net studentė. Nes iki tol tai net skustuvo man nieks nepirko. Mama turbūt gyvenime nėr skutus nieko. 

Atsakyti

Aš rankas kartą per metus nuskutu ir gerai. Kuo toliau tuo plonesni ataugibėja. Gal dėl amžiaus kaip Restar sako. Bikini zonai užtenka kremo kažkaip

Atsakyti

Katuk, ar žinai apie Visingos rankines? Siuva ir prekiauja Visoriuose. Aš kai pas juos nuvykstu, pastoviai su viena ar dviem pareinu.

Facebooke yra jų puslapis, kur asortimentą galima pažiūrinėt.

Atsakyti

o tu matai, o mes ten visą karantiną pravaikščiojom, o užsukt nesumisliojau

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

vėl nieko nedarau ir nuo to toks nerimas kyla...

Man tik smalsu, ar kai išvažiuosit, tik po mėnesio ir grįšit, ar vis su sugrįžimais? Nes mes irgi mėnesį atostogausim ir norim pasibastyti po LIetuvą, Latviją, gal Lenkiją (tas priklausys nuo mašinos...), bet su sugrįžimais, nes man mirtinai prireikia įsižeminti trumpam savo lovoj ir duše :D.

oi ne, nebūsim visą mėnesį ištisai išvažiave, maksimum dvi savaites.  :rolleyes: Be to vyrui rikes kažkad liepos pabaigoje keliom dienom į darba grįžti.  :) Man keliaut patinka, normaliai toleruoju palapininio turizmo nepatogumus, bet nieko nėra geriau už savo lovą  :wub: 

Atsakyti

Labas,

Niuma liepė ateiti ir prisiregistruoti.

Vis dar vaikštau į treniruotes! Ir su svarstyklėmis sutariu. Bet laiko mezgimui lieka visai nedaug. Bet ir siūlų naujų po to  M.garažo aplankymo naujų nepirkau.

Gyvenu tikrai sunkioje situacijoje, kai net mano natūralus optimizmas... Ne visada veikia.  Stengiuosi "piešti savo hieroglifą". Skaitau jus.

Atsakyti

Gadget, laikykis, kad ir kurią gyvenimo sritį užpuolė negandos :4u:  Ir labai teisingas požiūris, kad pirma apie gerus dalykus :4u:​ 

Atsakyti

Gadget :4u: :4u: :4u:

gaudyk balionų

Atsakyti

Gadget - laikykis  :4u:  :4u:  :4u: , ačiū, kad nors tiek užsukai...

Priedas  104537820_10216794652965570_1122668169533443889_n.jpg   37,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gadget, gaudyk :4u:  pakartosiu ir tau, ką Lace sakiau-viskas kada nors baigiaisi. Ne visada taip, kaip norėtųsi, bet tai nereiškia kad kitu kampu žiūrint rezultatas tas pats. Būk stipri :4u: 

Mano vytas kartais mane nustebina :D  vakar apie 21 val staiga-einam pasivaikščiot :bigsmile: viską mečiau ir ėjau, nes toks įvykis itin neeilinis. Jo iškrapštyt neįmanoma, o kad pats pasiūlytų, tai išvis gal nėr buvę. Dušnata nevazmožnaja, bet 6km mūsų sąskatoj. Žmonių.... daugiau nei dieną :oh: 

Mano mezginys man mebepatinka :B  iš to nepatikimo net atnaros žmoniškai  negaliu numegzt. Priminkit, koks ten akių santykis? Pasmane gal kitas šiek tiek variantas-atviro sakys, nekraštinės,bet įtariu, kad reiktų šiek tiek pamažint, kad nesigarbanotų

Atsakyti