blyn kolegė buvo Kroatijoj su mašina. Grįžo, šian darbe mačiau
Kroatija tai neįeina į tą sąrašą o bet tačiau, kas žino kur ji dar buvo
Bet qqte, suprask situacijos absurdiškumą-pagal paskutinį įsakymą turi izoliuotis ir vairuotojiai kurie krovinius veža, žodžiu visi, kuriems anksčiau buvo išimtys, dabar nebėr. Na tik kad šalių sąrašas baigtinis.
Turistų gi ir nėr kol kas, dauguma tai su reikalais.
Ar kolegė keliavo savo malonumui?
Narplioju.lt Santarose karantinas galioja, kaukės privalomos. Ligonį tik vieną nusivedė, tai spėkit, kiek aš sužinosiu... Aikštelėse vietų daugybė, bent toks privalumas. Atsipalaidavimas vienur akį rėžia (pvz, šampano gėrimas iš to paties butelio bakalaurės ir jos sveikintojų), kitur griežtumas erzina - pvz, diplomo įteikimas be rankos paspaudimo. Pati mačiau per Tv, kaip prezidentas Akmenėj visiems žaibą davė, o prezidentienė drąsiai rankas spaudė. Mes savo mokymų sertifikatus irgi išdavėm pasistatę šalia dezinfektantą ir bent su žaibais. Erdvės man reikia, bet artumo normalaus irgi. Kaukių lauke visai nesuprantu, bet noro paklaust, kodėl, nekyla
. Mes per visą karantiną visai nesirgom. Jokių kontaktų ir dezinfekcija visgi savo duoda. Po dvynių gimtadienio sausio pradžioj gana rimtai iškritom beveik visi. Žaidimų kambarys
. Kapseika, o jūsų linksma draugija visi lietuvaičiai ar ir užsieniečių draugų tikrų turit?
pasirodo, kad tu esi toks "egzempliorius", kurių aš nuoširdžiai nesuprantu.
Man labai nuostabą kelia jauni žmonės su kaukėm, vis knieti prieiti ir paklausti, o kodėl su kauke.
Manęs dar niekas nepaklausė, bet šiokį tokį atsakymą, jeigu ką, turiu pasiruošusi.
Šiaip aš dar labai nedaug kur vaikštau, tai tiek galima ištverti ir su kauke, tuo labiau, kad parduotuvėse, autobusuose būna kondicionieriai, o lauke, jei šalia nelabai yra žmonių, aišku būnu be kaukės.
Restar, šiaip mes gan marga kompanija, kaip kada susirenkam, būna ir lenkų, ir vokiečių ir italų. Šį savaitgalį tik vienas vokietis ir lietuviai, keletas pavokieteję, apie 20 m. metų čia gyvenantys, kitas tik verslo reikalais čia atvažiuojantis, kiti kaip ir mes, dar gan naujakuriai.