Smalsute ir aš negryžčiau. Bet jau atsibodo😊😂 žolė, daržai, važinėjimas, dičkis jau į treniruotes su dviračiu mina. O neramu..... kelias gana apkrautas, dviračių tako nėra. Na bet...
Ingridushka galima pasivogt įdėją apie tai kodėl jums įdomu?
Smalsute ir aš negryžčiau. Bet jau atsibodo😊😂 žolė, daržai, važinėjimas, dičkis jau į treniruotes su dviračiu mina. O neramu..... kelias gana apkrautas, dviračių tako nėra. Na bet...
Labai suprantu tokį neramumą. Mūsų vyresnėlis tik ką gavo dviratininko pažymėjimą, kaip ir būtų jau galima leisti bent iki draugo nuvažiuoti, bet yra tokia kelio atkarpėlė, kur tikrai nesaugu, galėtų tiek ir ramiai tą dviratį pasivaryti, paskui jau minti, bet ar taip ir darytų, kai nematom...
Smalsute - tu labai pavyzdinga visur, kiek matau... Man nei į galvą nešovė pasidomėt jokiu dviratininko pažymėjimu vaikams. Buvo vakar dviese dvyniai išvarę, galvojau, kad tik viskas gerai būtų.
Darbas išlaisvina - nuo minčių ir visokių durnumų
. Taip gerai pasiautėjau, kad taip gera ant dūšios. Galėsiu ir draugę antradienį svečiuose priimti
, o buvau išsigandusi, kad gėda dėl apšniaukštų namų...
Labas vakaras,
Nieko labai nemezgu, nežinau prie kurios čia temos jungtis ![]()
Bet kažkoks dryžiukas bus. Toks iš reikalo, kad likučius panaudot ir rankas užimt.
Restar balionų skraidinu
Už Ingriduską labai džiaugiuos
Tokia romantika ten
Ne veltui draugus traukia ten. Jei traukia, tegu dirbt padeda😛
Patarėjų turiu nedaug.
Namas vienareikšmiškai laimi prieš butą. Bet reik vyrą ūkišką turėt. Arba pinigų.
Vaikai tik toliau nuo draugų, Bet nuo I kl. patys važinėja, tai tik laiko daugiau užgaišta.
Šiltu oru dviračiais į miestą varo.
Motorolerių reiktų.
Skaitau knygas pastaruoju metu.
Po daržą pasikapstau.
Ryt važiuosiu Rusnės iš stovyklos Anykščių raj. paimt. Aplankyt ir Anykščius planas yr.
Limit, seniai matyta
Taviškis lyg ir gi šiemet abiturientas? Kaip tu laikaisi egzaminų atžvilgiu?
Aha, 3 egzai praeity, 3 laukia. Visa laimė, bent biologijos apsisprendė nelaikyt.
Biškį jauduliukas ima iki kol nuvežu iki mokyklos. Paskui užsimirštu darbe kol sulaukiu skambučio.
Sakė, žinotų, kokie rezultatai, kitų visų gal nebeitų laikyt 😀
Kaip taviškiui sekasi?
Sveikos. Freke, o kodėl prūdeli uzkasei? Mes galvojimuose, kad reik išsikasti..
Restar...
Mes paminejom ketvirtąjį gimtadienį mūsų bernioko. Ir kur tas laikas taip lekia...
Nes turėjom pruda ne pruda 😂🤭tik duobę. Kasė prūdą perkasė molį ir gavos duobė. Tokį gavom jau pirkdami. Tai vis galvojom ka daryt. Gal plevele tiest, gal baseina daryt. Ar rusi su kaminiuku.... Bet nusprendem uzsipilt, nes zemiu gavom daug nemokamai. Nauja kasant dar gerai apgalvociau. Kitam kaimo gale vienoj gatvej gal 4 per ziema iskase. Ar visi vandens turi nezinau. Dėl maudynių turim baseiniuką, vaikams užtenka, mums su vyru irgi. Ateityje gal aukstesniu pakeisim. Pirties neturim tai kazko tokio ir nereik. As pirties nemegstu nuo mazens. Sededavau visada ant grindu. Vyrui jei reik sakiau IR pasidaryt antram aukste.
Smalsute oho kokia tu pareiginga. Pirma kart paskaiciau apie tas teises...
Na ka.... kelione i siaures Lietuva laukia.... vyro gimines susitikimas....
Laba ryta.