Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas, 

Restar  :4u: 

Visi patarinėja ir gal net jūs pačios, juk dažnai ne nepastebim, kad esam kaip visi.

ne, nesakyk, ne visi patarinėja :mmm: , na, gal šiek tiek, bet bent jau nenurodinėja  :D 

Mano tėvai nepatarinėja. Jei neklausi..Kartais net norėtųsi gal  :D 

ir sesė ne.. Matyt, taip jau šeimiškai susiklostę..

Todėl dar labiau nervina tie, kurie  mano už tave daug geriau žinantys, ko TAU reikia ir KAIP TAU geriau.. :wacko: 

Atsakyti

Mes kudra uzpylem siemet🤭😊 

Atsakyti

Mes kudra uzpylem siemet🤭😊 

vuo,  :blink:  kaip be kūdros?? 

ale kokios , vis kaip ne visi  :lol: 

Šiandien turėsim svečių..Gausiu patarimą leist vynuogę į obelį.. :D​ 

Atsakyti

Ale net smalsu, ar tikrai gausi :D 

Aš irgi gal gausiu kokį vien kitą, dar nežinau tiksliai,bet greičiausiai su MB tėvais susitiksim. MB tai pyksta, sakė, mes ir taip izoliuotis turėtume, o čia dar ir su rizikos grupe glėbesčiuosimės. Tai dar svarsto, bet sulūžo jų mašina galutinai, tai labai nori skubiai nusipirkt, ir kažkodėl.sugalvojo, kad Vilniuj mašinų kiek tik nori :D bet reik gyvai žiūrėt. Bus matyt, vakar dar jie tokiam lengvam šoke buvo, gal persvarstys šiandien.

Oj kaip MB jiems patarinėjo :oh:  o kai po to užsiminiau, tai gynės visom keturiom. Žodžiu, mes visi patarinėjam, tik ne visada suvokiam, kad tai darom.

Atsakyti

Labryt,

priimu balionus. Jau šiandien vakare atsipalaiduosiu bent kiek, sodas visus namų rūpesčius leidžia užmiršti.

Bet tai kaip faina ir paprasta (ar žmonės dideli optimistai) - užsimanė greit mašinos ir tikisi atvažiavę į Vilnių nuspirkt. O čia - galvoji galvoji, ko nori, tariesi, ieškai, lauki... Vis dar... Taip ir visas atostogas galim pralaukt...

Iš vyro išgirdau naujieną - už viršvalandžius darbas pirmą sykį sumokėt ketina... Tik dirbo daugiau, negu galima maksimaliai :D.

Atsakyti

Mes dabar tai girdim

Ne sodinkite medzius, jei vazonose tai tik dabar ir reikia

Jei misko tai jo tada rudeni.

Negriaukit fermos, renovuokit.

Kam jums tas,vagonelis

Bloga pavesine, nesamone, nunes, reikejoo.....taip kitaip

Kak s gusia voda.

Kalbekit kalbekit, sypsausi, ziuriu i juos ir sakau cia mano gyvenimas, mano klaidos, mano pusys, mano pavesines

Atsakyti

Restar-o tu čia dėl dičkio taip pergyveni? Matematika? Aišku, norisi kuo geriau, bet tai ką jau tu pakeisi :4u:  :4u:​  

Atsakyti

Nepakeisiu nieko... Sakau, kai nesigilinu, nusiraminu, bet kai paskambina, parašo mokytojai - sujaukia vėl viską... Pasiūlė išvesti 4 ir kad neitų į matematikos egzaminą, nes vis tiek neišlaikys. Tai vakar mėtėsi - eiti ar neiti...ir aš vis galvoju - būtų nėjęs, būtų išsisprendę - daugiau nieko daryti nereikėtų. O dabar ar išlaikys, ar neišlaikys, iki rugpjūčio pabaigos dar reikės atsiskaityti, nes su neigiamu pažymiu neduos atestato... Tipo, atsiskaitys. Na, tai spėk, ar išvis ką nors yra atsiskaitęs kada nors, ką yra žadėjęs. Tos pačios matematikos pernai... Šiemet daugelio dalykų. Fizikos (ogi vienas iš mgėstamiausių dalyųk buvęs, net ketino mokytis...) irgi neigiamas - iki rugpjūčio galo atsiskaityt turi. Bet jis gi nieko nesimoko. Jeigu išvis teiksis eiti, taigi ant durniaus. Laiškų neskaito, į žinutes nereaguoja - messengeryje mokytojų žinutes paskiato po poros savaičių.... O mokytojai tai ne durniai... Jau net auklėtoja - nuostabių nuostabiausia, visada palaikanti, tikinti - atrodo, jau ir ta nuleido rankas ir nusivylė... O aš tame gyvenu nuolat. Ir dar esu bloga, nes netikiu, nes nepalaikau...

Vyrui atidaviau malonumą vežti į egzaminą šįkart. Tai kur tau - vis tiek negalėjau miegoti...reikėjo priminti, kad viską pasiimtų, ką reikia, širdis daužosi... nu durnė, durnė... Norėčiau, akd kas ką protingo patartų, bet bijau kad neįmanoma. Nekreipti dėmesio, neduoti pinigų, vyti iš namų - netinka.

Atsakyti

Restar aš tai patarimų neduosiu bet balionų siunčiu  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

bet į tą egzą tai pats sumanė? Tai gal ?...

:4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Restar-tikrai nepatarinėsiu, bet labai labai užjaučiu ir palaikau :4u:  :4u: visada sunkiausia dėl vaikų

Gyvenime sako stebuklų būna. Horoskopai sako, kas liepa sėkmingiausias šių metų mėnuo :4u:​ 

Atsakyti

Restar  :4u:  :4u: 

Aš šnd viską jaučiu. Nu tas vietas, kur turėtų būti raumenys :D Rankas keliant, einant - šlaunų nugarinė dalį, kaklą, sėdmenis. Na valandą prasitampyt - yra ką po tiek sėdėjimo :) Šiuo metu galvoju, kad lankysiu ir toliau. 

Atsakyti