Nepakeisiu nieko... Sakau, kai nesigilinu, nusiraminu, bet kai paskambina, parašo mokytojai - sujaukia vėl viską... Pasiūlė išvesti 4 ir kad neitų į matematikos egzaminą, nes vis tiek neišlaikys. Tai vakar mėtėsi - eiti ar neiti...ir aš vis galvoju - būtų nėjęs, būtų išsisprendę - daugiau nieko daryti nereikėtų. O dabar ar išlaikys, ar neišlaikys, iki rugpjūčio pabaigos dar reikės atsiskaityti, nes su neigiamu pažymiu neduos atestato... Tipo, atsiskaitys. Na, tai spėk, ar išvis ką nors yra atsiskaitęs kada nors, ką yra žadėjęs. Tos pačios matematikos pernai... Šiemet daugelio dalykų. Fizikos (ogi vienas iš mgėstamiausių dalyųk buvęs, net ketino mokytis...) irgi neigiamas - iki rugpjūčio galo atsiskaityt turi. Bet jis gi nieko nesimoko. Jeigu išvis teiksis eiti, taigi ant durniaus. Laiškų neskaito, į žinutes nereaguoja - messengeryje mokytojų žinutes paskiato po poros savaičių.... O mokytojai tai ne durniai... Jau net auklėtoja - nuostabių nuostabiausia, visada palaikanti, tikinti - atrodo, jau ir ta nuleido rankas ir nusivylė... O aš tame gyvenu nuolat. Ir dar esu bloga, nes netikiu, nes nepalaikau...
Vyrui atidaviau malonumą vežti į egzaminą šįkart. Tai kur tau - vis tiek negalėjau miegoti...reikėjo priminti, kad viską pasiimtų, ką reikia, širdis daužosi... nu durnė, durnė... Norėčiau, akd kas ką protingo patartų, bet bijau kad neįmanoma. Nekreipti dėmesio, neduoti pinigų, vyti iš namų - netinka.