Vilmak - pats. Nes jis dar gal net tikisi kur nors įstoti. Bet mano paskutinėm žiniom (dienyno sąmoningai neatsidarinėju), tai max vidurkis galėtų būti 5, o gal ir mažiau. Tai kam tuos egzus laikyt, jeigu nei į universitetus, nei kolegijas šansų nėra vien dėl vidurkio. Na, bet gal norėjo man įrodyti, kad gali nesimokęs egzaminus išlaikyti. Tegu įrodo. Aš vis tikiu. Ir vis nusiviliu... Gal mano lūkesčiai per dideli... O jo pasitikėjimas savim... Egzaminai bus tiesos akimirka ir mums, ir jam pačiam, paaiškės ko vertas. Nors kokia tai nesąmonė iš tiesų - argi jais žmogaus vertė matuojama. Taip ir filosofuoju su savim.
Vakar vaikščiojom po šalia esančių gyvenamųjų namų rajoną - ir galvojau, ką neteisingai gyvenime padarėm, kad neturim namo...Pasirinkau per lengvus mokslus? Vyrą? Ne ten gimiau? Pritrūko drąsos ir verslumo gyslelės? Gi galėjom kažkada ne buto, o iškart namo ieškoti... investuoti į kokį sklypą... Žodžiu, gyvenimas - vien neišnaudotos galimybės, ir baisu, kad vaikai irgi tuo keliu gali nueiti...