Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aha Pols ir man skaniausi būdavo, tie su sūdyta karamele tai iš viso :wub:

ir sūreliai latviški patys pačiausi :) karums

aš sūrelius ko gero labiau nei ledus mėgstu, ledų didelė fanė nebuvau niekad, bet va mašiną nusipirkau :) vien tam kad nestovėt prie kameros ir nemakaluot kas pusvalandį kai staigiai užsimanau o nusipirkt nieko tinkamo nėr :)

Atsakyti

O tas alkoholis neišgaruoja kaip nors? T.y. jis verdamas ar ne?

O jei kokio romo šlakelį? Jis toks aromatingesnis, gal skaniau būt nei paprastas?

Atsakyti

Man Pols neskanūs - per mažai saldūs :D

Skaniausi plombyras arba karameliniai. 

Šokolado gali nebūti. Kaip ir šokoladinių ledų. 

Aš save irgi prie visavalgių priskiriu. Tik kad natūraliai yra ko nemėgstu. Arba baltų miltų vengiu. Bet nekeliu tragedijos iš to. Nedarau maisto kulto. Bet kokioj kavinėj randu visada ką valgyt net jei pati negaminu tą dieną. Salotų su vištiena - visur yra. Arba tas pats karbonadas :) 

Ir dar  galiu daugumą pašiurpint - užsakėm duonos tortą - šnd kolegės išleistuvės į pensiją. Ir tikrai su alum vaišinsiuosi pati kažkuom. Ir sūriais, ir dešrytėm. 

Atsakyti

katuk ne neverdamas, šaldomas, neturėtų išgaruot :)

romo nemėgstu :) va mamai kada susuksiu su rome mirkytom razinkom, jinai mėgsta :) o man daugiau įdomu gamint negu valgyt, savaitgalį vaikui dariau ir braškinius ir bananinius, ir stovi kameroj, su MB pora kart valgė bet dar daug liko

o man nei tie nei anie nelabai, man braškinis šerbetas skanu, tik kad vis braškių nenusiperku

Atsakyti

Alumi? Darbe? Ajajai... blogiau nei dešrytė :D​ 

Atsakyti

važiuodama į LT, jei tik galiu, užsuku Tauragėj į Vilkyškių pieninės firminę. Perku varškės desertus vietoj maišomus. Nieko mandro-varškė, jogurtas ir skanukai-aš dedu spanguokių, kokoso kubelių ir karamelizuotų saulėgrąžų.

Bet šįkart pirkau labai skanaus kepto ir rūkyto varškės sūrio. Kažkokios ūkininkės iš Radviliškio raj. Yra ir Rimi prie ūkininkų prekių, tik gerokai brangesni. Man patiko.

Atsakyti

tai kodėl būtinai darbe išleistuves reik daryt :D

Atsakyti

tai kodėl būtinai darbe išleistuves reik daryt :D

Nebūtinai :D  taigi ir buvo klausimas. Ir išankstinis verinimas :D 

Noriu pasitarti :D 

Po kelių savaičių turėsim atostogų. Nu reik kažką įdomesnio nuveikt, nei drybsojimas ant sofkės. Galvoju LT kur nors pasibastyt. Gal.kokių rekomendacijų turite, kokia kryptim daugiau ką įdomesnio galima rasti? 

Atsakyti

Laba diena,

Jei orų prognozės nekokios, nebūtinai lietus ištisai merks ir stovyklavietėje, kad tik šalta nebūtų. Maniškiai jau grįžę – trečią dieną beveik baigiu didįjį skalbimą. :D Bet įspūdžiai tik patys geriausi, tikrai nemažai visgi toks išlindimas iš šiltnamio sąlygų duoda, lyg ir kas čia tėra ta savaitėlė, bet po kiekvienos stovyklos vaikai grįžta tokie paaugę. O Rusnė kiek laiko, nuo kokio amžiaus skautauja? Numanau, kad mūsų vaikai ko gero priklauso skirtingoms skautiškoms organizacijoms, tad smalsu, ar pas jus perėjimas iš vilkiukų į skautus irgi yra toks reikšmingas žingsnis, po kurio daug kas keičiasi? Mano vyrsnėliui tai nusimato šį rudenį – aišku laukiam, tikimės, kad ten viskas bus ne blogiau nei iki šiol, gal ir geriau, nes gi baisiai to savarankiškumo tokiame amžiuje norisi, bet man vis tiek kol kas mistika, kaip paaugliai patys atranda tiek motyvacijos, kai vadų vaidmuo tampa toks labiau iš šalies. Nors gal kaip tik tai labiausiai ir motyvuoja. :mastau:

Rusnė Europos skautuose. Skautauja jau gal kokius 5 metus. Ten atskirai pas juos mergaitės ir berniukai.

O perėjimas iš vilkiukų labai didelis ir iškilmingas įvykis :D

Restar, aš irgi valgau viską :D Gal tik kai ko mažiau nei prieš tai.

Atsakyti

Katuk - bukvaliai visom kryptim :). Žiūrint kas domina ir kur nebuvus. Mes mažiausiai Žemaitijoj buvę, tai tik Telšius ir Šatrijos kalną galiu patart. O šiaip Dzūkijoj yra visokių maršrutų (Žuvintas- Veisiejai-Dusia ,-Seirijai - Merkinė - Liškiava-Druskininkai), Aukštaitijos nacionaliniam - Stripeikiai-Ladakalnis - Ginučių malūnas-Palūšė, Kėdainiai - Šeduvos malūnas - Pakruojo dvaras - Žagarė-Latvija (Tervetės parkas, Rundalės dvaras, Bauskės pilis) - Biržai su pilim, dvarais, karstinėm įgriuvom - Rokiškis (čia mūsų vienų metų maršrutas su 3 nakvynėm pakeliui). Tada dar Sartai-Dusetos-Antazavė- Antalieptė (gal ir painioju eiliškumą) - Stelmužė-Zarasai. Dieveniškių kilpa. Čia mūsų pasiteisinę maršrutai, visur yra ką pamatyt, gal eiliškumą jau painioju kartais. Dar noriu prie Platelių, užkrito vieta, kur paminklas Selindžerio "Rugiuose prie bedugnės" Suvalkijoje, noriu Marijampolę iš naujo apžiūrėt su visais gatvės menais. Karjerai kažkur prie Soliuko :). Birštonas. Anykščių apylinkės. Visko ir neišvardinsi.Paklausk savęs, ko nori :).

O dabar man patarkit :D. Gal visgi naują mašiną pirkt labiau apsimoka? Po 5 metų parduot ir vėl naują ir taip važinėt be rūpesčių? Lace jau buvo įtikinus, kad ne, bet ir vėl sužibo viltys, kad gal geriau nauja? Aišku, 7vietės kainuoja daug daugiau, nei eiliniams žmonėms tinkamos.... Bet gal verta tą ramybę pirkt? Susisuko smegenys visai... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 liepos 2020 - 11:13

Kai megzt, tai 2-3 postai per dieną, o kai valgyt, tai 2-3 puslapiai :D

Atsakyti

O dabar man patarkit :D. Gal visgi naują mašiną pirkt labiau apsimoka? Po 5 metų parduot ir vėl naują ir taip važinėt be rūpesčių? Lace jau buvo įtikinus, kad ne, bet ir vėl sužibo viltys, kad gal geriau nauja? Aišku, 7vietės kainuoja daug daugiau, nei eiliniams žmonėms tinkamos.... Bet gal verta tą ramybę pirkt? Susisuko smegenys visai... 

Aš devynerius metus pravažinėjau iki pirmo vizito į servisą :rolleyes: ir tas nutiko po to, kai jau buvo avansas už naują sumokėtas  :D

Aš nepatarinėju ir neagituoju, bet mes jau ketvirtą (šeimoj) naują pirkom - ne brangias, bet naujas. Pirmas dvi pirkom su lizingu. Ir dėl tų "nuliovų" mašinų vis išgirstam komentarų, kad "durniai" - reikėjo važinėtą, bet geresnę pirkt  :lol: bet gi kiekvienas ir durnumą, ir mašinos gerumą savo metrais matuoja  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 09 liepos 2020 - 11:26