Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mane visgi ne 2 km iki darbo, kaip maniau, o 4 maždaug. Bet dušas tik vyrų tualete :). Ir kompas visada su manim - pečius nuspaudžia... Dviračiu grįžti į kalną labai. 

Atsakyti

Va dviračiu ir man į kalną..bet galima aplink važiuot

Atsakyti

Kerpena, o tau 7 km10000 žingsnių susidaro?

nes aš irgi panašiai nueinu, bet tik 8000 suskaičiuoju. Šiandien pamažinau, tik 6 km ir tik 7000 žingsnių. Irman geriau einasi vakarop, ne ryte.

Atsakyti

Katuk pas tave gal labai dideli žingsniai nustatyti :D

Atsakyti

Net nepamenu, kad nustatinėjau :hmm: 

Gal tiesiog kojos ilgos :D 

Atsakyti

Katuk o kuo skaičiuoji?pažiūrėk nustatymuose gal rimtai dideli.

Atsakyti

Man atrodo dar nebūna visiškai. Nors žiūrint kaip einu, kai kada būna 6,88. kai kada 6.92, o kai kada ir virš 7 keli metrai. Bet man atrodo, kad paskui jau jei per pietus kur išeinu, labai greitai pasveikina su tais 10000

Aš irgi neįsivaizdavau, kad galiu eiti į darbą, ar dviračiu važiuoti. Per karantiną vaikščiojau vis savo  ratuką, galvojau, kad 3,5 km. Bet kai prasidėjo iššūkis, ir pradėjau matuoti su programėle, tai pasirodė, kad 4 km. Pirmadienį prasidėjo iššūkis, o trečiadienį jau reikėjo į darbą. Planavau, kada čia tam judėjimui laiko skirt ir galvojau - na pavažiuosiu iki Gerosios vilties žiedo ir tada eisiu - ten apie 4 km susidaro. Dar iki kitos vietos galima 3 pasidaryti, ko irgi užtenka atsiskaitymui. Ir nusipirkau mėnesinį bilietą. O antrą rytą, kažkaip anksti susiruošiau ir galvoju - spėčiau ir visą kelią nueit. Ir pabandžiau.  Ir nuėjau. Ir gyva likau. :) Tai taip ir vaikščiojau - stendavaus visą kelią eit, o jei kada susivėluodavau, ar  labai pavargus būdavau, pavažiuodavau iki to žiedo. Tai tokia ironija su tuo bilietu - namo vos ne kiekvieną dieną kolegė parveža, nes dabar su mašina važinėja,  lieka 1 km pareit.

Aš tai nežinojau, kad dar galima žingsnius nusistatinėt. O tai kaip jis skaičiuoja, kai išjungtas GPS. Nes aš iki šiol niekada jokios programėlės nenaudojau, GPS nejungdavau, bet žingsnius visada skaičiavo telefonas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 liepos 2020 - 19:54

Aš suvedus tik ūgį ir svorį. Žingsnių ilgio- ne. Bet kažkada rankoj nešiausi tel, tai pažiūrėjau, kad atitinka, ką programa rodo. 

Atsakyti

Tai kai kurios automatiškai nustato. Man garminas nustatė. Paskui pertikrinau. Mano 65 -69 cm žingsnio ilgis lyg ir. O telefonuose man atrodo dažnai nustatytas būna 70 cm. Tai maždaug vidurkį atitinka.

Atsakyti

aš naudoju telefone buvusį Samsung Health. ir jokių žingsnių nustatymo neradau :D

kaip jis ten skaičiuoja nežinau, bet jam nereik jokių ryšių, t.y. veikia net ir miegodamas.

ir jame galima ir kaliorijas skaičiuot :D

o GPS matyt reikia konkrečiam maršrutui. t.y. per kokį upelį eini ar nuo kokio žiedo

Atsakyti

Man tai, apskritai, mistika tas žingsnių skaičiavimas jei telefonas yra rankinėje. Suprantu, kai laikrodis ant rankos, tai nuo judesių susiskaičiuoja, bet kaip telefonas...

Va nueiti kilometrai pagal gps, tai aišku ir matematiškai suprantama. :D

Atsakyti

Jurgitak, tai suprantu taip, kad ir skaičiuoja pagal vidurkį. Pas mane žiūriu 8 km - 11 tūkst žingsnių (4 km - 5,6 tūkst). Gal dar kažkiek judėjimo tempą įvertina. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 13 liepos 2020 - 21:44