Limit, man tai rūbų, o ypač batų, būtų gaila, šiaip gal ir smagi atrakcija.
Vaiko batų biškį gaila buvo.
O mes su vyru tai tokius išmetimui atsidėję buvom. Vyras tai ir rūbus išmetė ![]()
Kalvarijų turguj braškės 3,5€. Bet pirmąkart šiemet gavom tikrai skanių saldžių.
Voveruškų irgi pilna.
Labai graikiškos skanios pavasarį buvo, saldžios, lenkiškos marmeladinės.
Mažasis brolis priaugo didžiajam kiek mažokus mažai nešiotus batus. Kad džiaugiasi
. Jei būčiau anksčiau prisiminus, būčiau naujų nepirkus, ale dabar dvejus turės, pasikeitimui.
Parsinešiau iš daržo nuosavą brokolį, cukiniją, agurką, truputį druskos, citrinos, pipirų (brokolį nuplikiau) ir taip skaniai sutriauškėm su šonkauliais, tik parūko pasidejuojant iš malonumo
. Vaikai kirto pilno burnom ir klausė, kodėl taip skanu
.
Nusprendžiau sekmadienio vakarą truputuką pasivaidenti
received_3046618465459024.jpeg 373,17KB
0 Parsiųsta kartų
Katuk, tikrai, tik pasivaidenti be jokio komentaro. Kokios sudėties siūlas?
Katuk, iš dviejų mezgi?
Mm kokia spalva
Tai ko pergyvenai kad iki rudens megsi gi jau pabaiga. Ir dar po ardymo kiek supratau
Aj komentarų norit
Qqte-toli dar pabaiga. Taip atrdo tik, o iš tikro tai nuo peties tik apie 30 cm. Po ardymo einas greičiau, nes akių kiekis gerokai pamažėjo. O ir mezgu mažai iš tikro. Skaitau, kimarinu, gaminu, geiminu, šliaužioju ir tiek
Siūlas-linas su medvilne iš Mados garažo, praktiškai per pusę. Nelygus toks, su pastorėjimais, bet mezgu iš dvigubo, tai tų pastorėjimo debesėlių daug.
Ir spalva ir siūlas patinka. O dėl modelio bus matyt pabaigoj, nes receptinis plotis tai nepatiko, tai žiūrėsim kaip tie eksperimentai mano pasirodys vėliau.
Tai tiek.
Qqte-tavo skriblius tiesiog fantastiškas. Net rafijos paieškojau
bet kol parsisiųsiu, kol nunersiu, tai kažin ar bereiks
Aš dienose nesigaudau jau, didžiąją dienos dalį šliaužioju ir kimarinu
. Galėjau iš tiesų megzt visą dieną, bet tradiciškai šioks toks poreikis tik vakare išlenda.
Katuk - daug žadantis pasivaidenimas! Greita tu.
Matytas Qqutės skrybėliukas toks damutiškas.
O man iš dvigubo nelabai patiko
Kažkaip susivienodina faktūra ir viskas vienodai nelygiai gaunasi
reiks dar kartą gal pamėgint didesnį pamegzt. Mano kakavinis
ne oranžinis
Katuk nu parsisiųst užtruktų o nunert tai pora vakarų. Vat man kablys bet rafijos tai neradau. Nebent tik vėl pakavimo prekėse ieškot. Bet noriu tos specialios nėrimui. Nerandu
Qqte, woolis kažkios rafijos turi. Nežinau ar puslapyje yra, bet per live vis parodo.