Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Puslapy neradau, ieškojau

Atsakyti

https://www.woolyyar.../shop/?s=Raffia

Atsakyti

Tikrai buvo nemažai jos :) nepagalvojau, kad skrybėliukams tinka.

Katukai, gražus darbas.

Aš dvi dienos prie braškių. Šnd po 2,8 šaldymui pirkau. Galvoju, gal per mažai padiėmiau. 

Kepiau sprandinę lėtai. Panašu, kad mano šeimynai vienam kartui tuoj viso kg ir reikės. Liko šiek tiek.

Reikėtų eiti dar žuvį gabaliukais iškepti. Tariuosi su savim- tingiu ar ne.

Pamezgiau irgi. Iš to savo žaliai geltono - priekio link antros pusės persiritau. 

Bet visai dar dienos laisvos norėčiau.

Gyčiui antradienį albos matavimas, trečiadienį I komunija. Savaitgalį baidarės. Tai irgi bus veiksme visa savaitė. 

Atsakyti

katuk gražus tavo kampukas.

qqtes skrybėlę FB mačiau, gražiai atrodo, nors pati qqte paprastai rūbus puošia. :)

Man irgi po ano ilgo savaitgalio šaindien tiap keista, kad jau rytoj į darbą, dar taip norėtųsi dienos, turiu ką veikt, o kol įsivažiuoju, kol pati su savim susitariu...

Atsakyti

Atostogos :yahoo: Bet atsikėliau skaudančia galva :B​ Tikiuosi puodas kavos ir citramonas padarys savo darbą.

Katuk, nu labai liuks kampukas❤️ O kada pasirodysi tą raudoną?

Atsakyti

Nežinnau :D kai susiūsiu sagas. Kai rasiu prie ko priderint. Ir jis dabar LT. :rolleyes: 

Prisiduosiu :D  turiu dar vieną nerodytą. Jūrbanginį haywardo pusbrolį. 

Kaaip noriu miego...tikiuosi išsibudinti irgi po kavos.

Atsakyti

Labas rytas,

Po savaitgalio išsimiegojimo šiandien dar labai gerai atsikėliau.

Ryte ėjau pėsčia į darbą. Pakeliui pasitaikė Maxima. Reikėjo kai ko pietums, galvoju greit  užeisiu, pasiimsiu ko reikia. Kur tau. Parduotuvė tuščia, tai ten tai čia kokia akcija, iš ryto viskas tvarkinga. Tai atrodo ir labai neįsileidau bastyti, bet išėjus žiūriu - jau be penkiolikos 8. O man dar gabalas kelio. Jau galvojau troleibusu kiek pavažiuosiu, bet programėlėj pamačiau, kad tik už 7 minučių, tai įjungiau aukštesnį bėgį ir ėjau sparčiau. pavėlavau kokia 10 min.

Ingriduska, tu turbūt jau susipirkai indus savo nameliui. Kai tik dabar 50 % nuolaida indams, jei dar ko trūksta.

Atsakyti

Sveikos.

Katuko kampukas labai gražus :wub:

qqte skrybelius :bigsmile:

Atsakyti

Sveikos, 

Dar viena tingėjimo diena. Ir aš, ir vaikai ilgiausiai prasitrynėm lovose su knygom, net trise baigėm skaitytas knygas. Ai, vyras irgi baigė, bet anksčiau.. Megzt tingiu, daugiau nesugalvoju, ką veikt sode.

Kerpena - per kiek laiko nueini nuo namų iki darbo? Maršrutas tas pats, kaip ir auto važiuojant?

Liniuka, ką planuojat atostogoms?

Žiūriu, nemažai žmonių drąsiai į užsienius keliauja, bet mes ne galvojam šiemet. Gal ir apsimokėtų, bet nenoriu jokios rizikos. Nors gal ir vertėtų atsipalaiduoti prieš prognozuojamas naujas bangas rudens-žiemos sezonu... 

Atsakyti

7 km nueinu maždaug per 1:30. Programėlė rodydavo  maždaug 1:20, bet čia turbūt gryno ėjimo, nes sustoji prie perėjų, šviesoforų. Einu kaip kur, kai kur važiavimo maršrutu, nes pvz per upę kitaip nenueisi, o kai kur ir kitaip, kaip užplaukia

Atsakyti

oho, man 6 km iki darbo, per valandą ateičiau ale vis patingiu :) reik pakalbint MB, dviese smagiau

Atsakyti

Oho. man iki darbo irgi 7 km, bet aš net su dviračiu dar nesiryžtu atvažiuot. Nors gal reikėtų kada. Yra ir dušai tam reikalui padaryti. 

Atsakyti