Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kad gal "svečias" neturi giminių :hmm: 

Apskritai, ten gal kokios princesės vestuvės, kad svarbu protokolo taisyklės :D 

Aš asmeniškai tai dar pagalvočiau. Nes mano kojos pačios savaime yr negražios spalvos :D  tai reiktų arba įdegio arba kitos maskuotės. Bet šiaip vasarą tai tikrai eičiau be pėdkelnių

Atsakyti

ingriduska, jei suknia kokia nors atviroka, lengvo audinio, tai kažin ar pėdkelnės gerai atrodytų.

Atsakyti

Mano kojos be pedkelniu atrodo blogiau, nei su, prie bet kokios suknios. Nu negražios, nelygios jos ir nešventiškos😂😂😂

Rinkčiausi kuo plonesnes, naturalesnes spalvos, kad nenutamsinti ar nenusviesinti. Be to man batai nutrina basomis būnant monentaliai.

Atsakyti

Oi, ne tik mezginių, bet ir kalbos žinovės. :D

Nu jei vyriška giminė - svečias, tai logiškai moteriška - svetė. :D

Jei lietuvių kalba būtų logiška, tai būtum ne tik svetė, bet ir vyrė  :lol:​ 

Atsakyti

Restar priminei dėkojimą.

Aš jį matyt irgi apleidau, nors dėkoju dėkoju, bet ir nedėkoju irgi.

Vis dar erzina Covido aidai, žmonių baimių ir prisigalvojimų niuansai.

Kad ir situacija - biznis nuoma namelių, žmonės išvažiuoja iki 12, atvažouoja nuo 15, 3 valandos paruošimui, sutvarkymui.

Nieks nedezinfekuoja, patalų saulėj nelaiko, puola tvarkyt, patalyne keist kad spet per tas 3 valandas.

Valo patys, Covido nebijo, nors tokiuose vietuose iki 3 parų jis gyvutukas. Gyvena poilsiautojai visokie ir grižę ir kontaktavę ir bet kas iš bet kur.

Nu bet čia bijot negali, nes babkes kapsi.

Bet manes bijo, nes nuo Ugniaus grįžimo dar tik 12 parų, sako, kad 14 reik pralaukti.

Nors Ugnius darėsi testą, neigiamas aišku.

Žodžiu norisi papurtyti kartais kai kuriuos žmogus, kad kontaktai vel susijungtų smegenuose.

Bet einu pakvėpuoti ir nesierzinti.

Atsakyti

Jei lietuvių kalba būtų logiška, tai būtum ne tik svetė, bet ir vyrė  :lol:​ 

Nu  kodėl, čia vėliau žmogus patapo vyru ir moterim lietuvių kalboj. O seniau buvo žmogus ir žmona. O tada atsitiko lygios teisės kai žmona irgi žmogum pasidarė :)

Atsakyti

Ingriduska, virusas ne plunksnos, papūtus vėjui nebeskrenda. Tai jei logiškai galvojant, nuo paviršiaus gali užsikrėst tik pirštu pakrapštęs jį ir tada nosį. O nuo žmogaus užtenka jam garsiau parėkaut :D 

bet aš čia nerimtai, ir tau iš esmės pritariu.

O testą sūnus darėsi privalomai? Aš visai norėčiau pasidaryt atvykus kitą savaitę, bet net nežinau kokį ir kur kreiptis.t.y. mačiau mokamai daro kažkokius antikūnius, iš kraujo. Tai ar jis normalus, ir kurį iš trijų daryt :hmm: 

Atsakyti

Nu  kodėl, čia vėliau žmogus patapo vyru ir moterim lietuvių kalboj. O seniau buvo žmogus ir žmona. O tada atsitiko lygios teisės kai žmona irgi žmogum pasidarė :)

O kaip vadinosi vedę žmogus ir žmona? Atskirai.

Atsakyti

Šiandien ilsimės..užteks ir 25000 žingsnių. Sugebėjau kažkur pūslę ant mažojo pirštelio prisitrint su kedais vaikščiodama

Ech norėč pajūrin basa smėliuku patrepsent...

Nesimezga, akys klijuojasi, dar knygą   beatos apie  mešką  nusipirkau, skaitinėju, visi receptai man tinkami

Atsakyti

Katuk pats su pačia :)

Atsakyti

katuk mano pora pažįstamų tai grybo g. darėsi. Nu bet sakė te bardakas, žmonių minios, eilės, jokių kaukių. Žodžiu galiateit tyrimo sveika ir išeit jau su dovanėle

Ir daro tepinėlį, o ne iš kraujo tenai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 liepos 2020 - 19:54

Logika sako, kad žmogė  :D​ 

Atsakyti