Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taigi esmė ne ta, kad skauda ir ne ta, kad gal užsikrėčiau būtent tuo virusu, o tame, kad aš planuoju ryt važiuoti į LT.

Iš RF išvis negalima įvažiuot, tie, kas įvažiuoja, turi izoliuotis. Na gerai, man nereikia. Bet tarkim iš tikro užsikrėčiau, ir po kelių dienų prisireikia į gydymo įstaigą.va tada skandalas tarptautinis. Va ko aš nerimauju.

Tikrai ypač didelė tikimybė, kad tik šiaip skauda. Bet vis tiek nedidelis procentas lieka.

Atsakyti

Katuk, nervus į konservus :)  

Atsakyti

katuk, bet tai jau vis tiek gi važiuosi? Tai tyliai ramiai su kuo mažiau kontaktų gal išvengsi to skandalo :).

Qqute, o kokia toj "sutramdytoj meškoj" (neteko dar pavartyt) mitybos teorija skelbiama, kad tau tinka? Keto? Protarpinio badavimo? Ar dar kokia?

Po vakar pasaulis šviesesnis, viskas atrodo išsprendžiama, net namie gyventi galima. Kokią dienelę :D. Labai reikia pravėdinti galvą, kad mąstytųsi šviesiau. Tik įvarius save į kampą bet kur išjudėti darosi labai sunku. Apie save aš čia. Visgi man reikia pilnai laimei naujų įspūdžių labiau už viską. Aš net vaikščiot negaliu išsijudint, jeigu reikės eiti per tas pačias vietas. Nuobodulys apima vien pagalvojus. Tada atrodo, kad geriau naują seriją pažiūrėt - vis nauja, ir pasitenkinimo daugiau :D.

Atsakyti

Katuk, nervus į konservus :)  

Gal galima receptą? :D 

Restar-tai ir guodžiuos, kad pasimetusi. Nes gal reiktų nevažiuot laikantis visų saugumo reikalavimų.. tyliai ramiai išsėdėti dvi savaites neišeis, o be to gyvenčiau su dukrom, kurios lankosi viešose vietose.

Bet gal jau atsekiau visą savo maršrutą ir kaltinu arbūzą iš šaldytuvo :D 

Na ir laukiu ryto, žiūrėsim kaip savijauta. Ten ir spręsim.

Atsakyti

Katuk atvaziuok, jus jau su TB ne pirma kart prisigasdinat.

Laukiam ant LT😋

Atsakyti

Gal galima receptą? :D

1) alus su čipsais;

2) vynas su sūriu;

3) degtinikė su silke.

Kekiai neribojami :D

Galima pasirinkti vieną, galima visus paeiliui - nerimas dėl koronos tikrai praeis :B bent jau kuriam laikui  :lol: 

Atsakyti

Restar pati teorija tai daugiau sąmoningas valgymas. Ne emocinis bet dar nedaskaičiau. Aš dėl receptų pirkau nes Beatos skanūs man. O receptai mažaangliavandeniai. Be cukraus ir miltų

Atsakyti

Gal kuri esate siuvusi romanetę ir turite gerų minčių, iš kur gauti jai reikiamų žiedelių (na tų, per kuriuos veriama virvelė)? Mano supratimu, tai turėtų būti visiškai paprasti plastikiniai arba metaliniai nedideli žiedeliai, bet arba nemoku ieškoti, arba Senukai, Ermitažas nieko panašaus neturi :unsure: , o kažko labai mandro už mandrą kainą nesinori. Rinkinio su visu mechanizmu tai nereikia, ketinu siūti tokią "relaxed" tipo dėl grožio, ne dėl funkcionalumo, ir laikyti visada vienoje pozicijoje, bet be žiedelių vis tiek nesumąstau kaip išsiversti – bene kokias kilputes bandyti prisiūti, bet gali matytis gerojoje pusėje. :mastau:

Atsakyti

Smalsute - Danesa?

Qqute - reiktų ir man pavartyti.

Katuko kančios biškį primena mano situaciją su vaikų vėjaraupiais prieš Madeirą. Apsisprendžiau, kai draugė paminėjo, jog vėjaraupiais sirgdamas jos vyras užkrėtė pusę Europos  :B​. Mes išskridom, kai viena jau nesirgo, kiti dar nesirgo. Tai tuo metu sąžinė buvo rami. O ten ir nutiko dar 2... Nuo vaikų laikėm per atstumą, o suaugusių dauguma, tikėtina, persirgę. Galų gale bastėmės ten daugiausia nuošaliom vietom. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 liepos 2020 - 17:27

Labai geri Nitės patarimai :D  Dar patarčiau kokios ririmtesnės veiklos pasigalvot, kad mažiau laiko būtų tiems "kas būtų jeigu būtų" :)​ 

Atsakyti

1) alus su čipsais;

2) vynas su sūriu;

3) degtinikė su silke.

Kekiai neribojami :D

Galima pasirinkti vieną, galima visus paeiliui - nerimas dėl koronos tikrai praeis :B bent jau kuriam laikui  :lol: 

Protestuoju  :protest:  :protest:  :protest: 

Kur tekila cu citrina ir druska pasidėjo?

Atsakyti

A kodė tekila ne su apelsinu ir cinamonu? :D

apskritai, ta rukyta tekila labai skani. 

Atsakyti