Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu..sena ta lietuvių kalba :) čia jau ne logika kalba o tiesiog pripratimas prie naujesnių taisyklių :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 liepos 2020 - 20:18

Aš šiandien ir vakar pajūriu vaikštinėjau. Bet totaliai skirtingai. Vakar Saulkrastej toks klampus smėlis, kad eini ir klimpsti iki kauliukų. O šiandien Jūrmaloj smėlis kaip asfaltas. 

Atsakyti

O mes dar Molėtuose sėdim, nuo Kaltanėnų ieškojom, kur pavalgyt, tai 20 val jau užsidaro visi, gerai, kad čia dar radom. Vilniuj būsim jau tamsoj. 

Puiki dienelė pasitaikė, smagiai praplaukėm, atsakančiai prisimaudėm. Toks geras nuovargis ir vaizdai vis plaukia pro akis. 

Į gridushka tikra ūkininkaitė :). Bet gi smagūs rūpesčiai. Geriau apie namelį žolę pjaut, nei mieste smegenis džiovint be tikslo :)

Atsakyti

Katuk, mergaites teta ir močiute daktarkos, tai dare ta toki kaip nestumo.

Paimi kraujo is pirsto, lasini i tokia vieta nurodyta, tada reagenta pili ir lauki.

Teigiamas, neigiamas ar nepavyko parodo linijos su raidem ir yra reiksmes.

Gal jis ner tikslus, bet vis sis tas

Jei tvarkai be pirstiniu ir turi koki idreskima, ar pasitrini akis, ar kaip sakai nosi pakrapstai tai va prasom.

Liniuk, juros krantas pasikeicia po 3 ar 4 kartus dienoje kartais. Parejau ka tik. Tai visokio teko per 12000 zingsniu ir uodu dar teko

Atsakyti

Labas rytas,

Ar jau visos matėt kometą? :D

Pajūriu noriu pasivaikščiot oj kaip labai. Bet nešviečia :D

Savaitgaliui važiuojam paskautaut su Rusne. Sakė, jei neturėsim palapinės, tai kažkokiam tvarte apnakvydins :D

Atsakyti

Aš vaikystėj labai mėgdavau miegot pas močiutę kaime ant šieno, tvartely.  :D 

Ir po bėgimo purvyne tas tvartas tai baika :D 

Tai va, skauda gerklę :mad2:  kažin, išvažiuosiu ryt ar ne :hmm:  nu nes. Neaišku, dėl ko skauda. O jei dėl to, tai plę, būsiu nusikaltėlis.

bet gal ne tai, nu nes kosulio nėr, temperatūros nėr, nuovargio nėr, kas ten dar :hmm: 

Žodžiu, vieni nervai ir nežinia. Pasimetus.

Atsakyti

Labryt, 

O, Katuk, ten galimybės išsitirti neturi? Lace minėjo apie tai, kad jos broliui tik gerklę perštėjo...

Bet kai pagalvoji, tai man kartais gerklę ima skaudėti nuo bet kokio rankų ar kojų pašalimo Tai negi nuolat bijosi dabar... Serga gi žmonės ir šiaip. 

Atsakyti

Man gerklę net nuo streso ima skaudėti, arba nuo intensyvesnio bendravimo.

Guliu sau ant raskladuškės, saulutė šildo, šiandie bus tinginio diena... 

Atsakyti

Tikimybė, kad tik šiaip gerklę skauda turbūt kokia 99,98 proc...

Visur gerai ale namie geriausia :D​ 

Atsakyti

Man paskutiniu metu gerklę ne skauda, bet jaučiu tokius burbuliukus. Kai pasižiūriu, tokie kaip pūlinukai. Bet apart erzinančio jausmo, daugiau nieko. Užeina, praeina.

Gydytojai rodžiau, nesusidomėjo :D Tik užsiminė, kad kažkada gali akmenys atsirasti :blink:  Apie tai dar nepsigugulinau :rolleyes:

Atsakyti

Katuk, o iki šitos psichozės gerklės niekada neskaudėjo? Skaudėjo ir tai buvo normalu, o dabar visi žmonės pilni baimių.

Tiesa, Lietuvoje patvirtintas testas užsikrėtimui nustatyti tik iš nosiaryklės tepinėlio. Afidėja gana greitai mokamus padaro.

Atsakyti

Man ta gerkle papersti, nes prisibraidau gintarus rinkdama iki drebulio.

Bet tai kaip sakot 43metai man ir tai net ne 43 kartą, o dažniau

Kaip Kapseikai paskauda nuo dainavimo, juoko, bendravimo.

Siandien ir pas mus tinginio diena.

Pliazinames

Atsakyti