Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Imu teklą!

Liniuka -veiklos sočiai. Verčiu ir tvarkau visą triobą :D  nu dar SM receptų ateinu paskaityt

Atsakyti

A kodė tekila ne su apelsinu ir cinamonu? :D

apskritai, ta rukyta tekila labai skani. 

Nes usu apelsinu yr auksinė, o aš tai mėgstu sidabrinę! Ji su citrina.

Turiu šaldytuve netgi  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Protestuoju  :protest:  :protest:  :protest:

Kur tekila cu citrina ir druska pasidėjo?

Pardon, bet aš klasikinius receptus pateikiau :D ir, jei atvirai, tai nei kaktusų, nei citrinų kvapas manęs nedžiugina :D

Atsakyti

Va dar prisiminiau :bigsmile: džiną su toniku ir prašyčiau be citrinos :P

Atsakyti

Dabar neaktualu kol kas, bet su kuo man patartumėt nervus užkonservuot? Alkoholio nesiūlyti :).

Atsakyti

Restar-įspūdžiais! Gi pati prieš.kelis postus atsakei

Atsakyti

Man paskutiniu metu labai limpa špricaperoliai :D 

Kur gaut žiedelių nežinau, turbūt užuolaidų pardėse. Aš šiandien užsisakiau naujas miegamojo užuolaidas. Ir pradedu galvoti apie virtuvės langus. Dabar yra romanetės, bet nelabai man jos patinka. O va ką vietoj jų, tai nelabai įsivaizduoju. Na bet pirma reikia virtuvę naują pasidaryti, o tada gal ir vizija atsiras.

Atsakyti

Arba namų šveitimu :). Ale Katukui tai greitesnę ir paprastesnę išeitį pasiūlėt :D, tai tikėjausi irgi kokio skanaus pasiūlymo  :lol: . Bet kai pradedu valgyti bulką su uogiene, jau žinau, kad, oi, blogai man... ir reikia greičiau ieškot kitų konservavimo būdų.

Atsakyti

Man mano virtuvėj labai patinka plisuotos žaliuzės, kurios tvirtinasi ant pačio lango rėmo ir traukomos į abi puses. Medžiaga, labai lengvai nuimama ir vonioj ar duše nuplaunama.

Bet Liniukos langai maisto gamybai netrukdo, tai ten galima ir kokias užuolaidas organizuot, jaukumo suteikti.

O žiedelių ieškočiau Danesoj, jiems galima ir paskambint ar parašyt ir netgi jie gali atsiųst. Dar gal kokiuose Gariūnuose prie užuolaidų, jie ten irgi visokio š turi.

Atsakyti

Aš kai siuvau romanetę prieš kažkiek metų, tai buvau nusipirkus kažkokius žiedelius liemenukams skirtus. manau galim kažko ir dabar rasti siuvimo reikmenyse.

Matyt būna ir specializuotose  parduotuvėse, kur užsisakinėt galima tas visokias žaliuzes, romanetes ir t.t. Kažkada buvo toks medžio centras Žirmūnuose, tai ten tikrai buvo viena parduotuvėlė, kur visokių detalių romanetėms galima rast buvo. Bet gal jau viskas pasikeitė, nelabai dabar tuose kraštuose būnu.

Va radau

https://www.e-karniz...&product_id=165

Tokius pirkau kai antrą romanetę siuvau, man atrodo, kad tada toje medžio centro parduotuvėje, ir strypelius ten užsisakiau, kad atpjautų reikiamo ilgio.

Šitie tašo, lyg Gariūnuose prekiauja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 liepos 2020 - 19:18

A kodė tekila ne su apelsinu ir cinamonu? :D

apskritai, ta rukyta tekila labai skani. 

Aš apie baltą tekilą kalbėjau. Su apelsinu ir cinaminu geriama geltona (ji švelnesnio skonio).

O rūkyta tekila yra mecal. Ji ne tik rūkyta, bet ir gaminama išimtinai tik iš mėlynosios agavos šerdžių, ne jaunesnių, kaip 7 metai, o paprastai tekilai naudojamos įvairios agavų rūšys, ir augalai gali būti jaunesni.

Man asmeniškai labiau patinka klasikinė tekila, nors mezcal turi šarmo.

Pardon, bet aš klasikinius receptus pateikiau :D ir, jei atvirai, tai nei kaktusų, nei citrinų kvapas manęs nedžiugina :D

Nuo kada tekila nėra klasika? Turbūt vienas seniausių stipriųjų gėrimų.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nuo kada tekila nėra klasika? Turbūt vienas seniausių stipriųjų gėrimų.  :rolleyes:​ 
Nuuu, kai aš pradėjau ragauti apie jokias tekilas nė girdėt nebuvom girdėję  :D apie o romą ir džiną tik knygose skaitėm  :rolleyes:​ seniausias gėrimas – samagonas iš to, kas auga tavo kaime  :lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 17 liepos 2020 - 19:39