Balaganas pas mane su vazoninėm gėlėm šiemet. Iš pavasario labai neaugo, kai kurios numirė, keičiau kitom, tai taip ir gavosi baisi įvairovė
Man kaip tik gražu įvairovė
.
Mano visiškai crazy margumynai ant laiptų
received_2667390143473396.jpeg 297,59KB
0 Parsiųsta kartų
received_1396516087221366.jpeg 50,64KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos,
Grįžau.
Bet judėjimą kol kas riboju, nu nes kažkokia zaraza gerklėj vis dar tupi. Labai rimtai galvoju ryt pasidaryt tyrimą.
Bet iš galvos neišeina beveik prie pat namų matytas įvykis-avarija... žiauri, autovariklis net iškrito, iš mašinos visiškas metalo laužas, buvo aukų. Teko apie pusvalandį palaukti, kol eismą paleis. Kažkaip taip įsirėžė galvon, nes eismas toj vietoj nėr intensyvus, vakare, kelias geras, pliam, lenkė neįsitikinęs jog saugu, kalniukas, posūkis ir bam, pagal žiniasklaidą sūnus važiavo su mama, mamos nebėr ir pats kaltas, ir dar 4 kito auto žmonės ligoninėj...
Net užmigt negalėjau..
Och, Katuk, įsivaizduoju, kad sukrečia tokie dalykai.
Mes pirmą baidarių krikštą atlaikėm visi 4. Faaaaaina. Oras kaip užsakytas. Upė - ideali. Tik 1 slenkstis (su Vilium įveikėm tvarkingai, bet buvo ir strigusiu tarp akmenų) , su posūkiais, ne per sunki, bet buvo ką veikt. 15 km jamėm. 10 baidarių kompanija. Namuką prieš 3 mėn užsisakę buvom. Tikrai smagiai papoilsiavom. Prisimaudėm irgi. O žuvyčių priplaukė ryte. Juokiausi, kad gero sprindžio karosiukus reik rankom traukt ir žuvienei per akis būtų. Net ir tokia atrakcija buvo, kad su Gyčiu padangom nuo kalno leidausi.
Sveikos ![]()
Vakar savaitgalį užbaigėm su dviračiais. Tai jaučiuosi smagiai pasportavus abi dienas. Pagalvojau, gerai, kad tas funkcines treniruotes pradėjus lankyt, tai nors rankų po baidarių neskaudėjo visai. Nebuvo taip, kad pirmą kartą judesio gavau.
Baigiau vakar savo žalią medvilninį-viskozinį. Išskalbiau. Kol išdžius, tai ir oras atvės. Bet patenkinta aš juo. Ir modelį kartosiu iš plonesnių siūlų tikrai. Principas- kaip ir Natsumio, tik be rašto.
Gytį šnd į dienos sporto stovyklą išleidau. Dvi savaites turės ką veikt. Ir man patogu- pakeliui į darbą užvešiu, grįždama pasiimsiu, nes šalia.
Rašiau rašiau ir dingo viskas...
Vienžo, visos dingę, paskutinių dienų saule mėgaujatės ![]()
Mūsų savaitgalis aktyvus su skautėm buvo. Laaabai patiko. Žemės ne tik galvoj, bet ir akyse ir burnoj ![]()
Vakar jau visi vaikai namie buvo, bet du dar šią sav. į kitas stovyklas. Didžiajam šiandien ryt paskutiniai egzai.
Vasara bėga šuoliais.
Sveikos,
Mes šiandien ramiai sode dar pabūsim. Nors tokia ir ramybė, kai vaikai vyro gimtadienio proga siurprizus darydami per anksti prižadino
.
O vakar mėlyniavom ir maudėmės daug, užvakar grybavom ir maudėmės daug. Tai į sodą tik vakare grįždavom, nespėjom nei ūkiu pasirūpint
.
Apie Katuko minėtą įvykį viena daugiavaikė mama parašė grupėj - jos šeima nukentėjo ten... Džiaugiasi, kad nauja mašina jų buvo, tai visi gyvi liko, nors vyrui dubens kaulai lūžę, stuburo slanksteliiai patrupėję, bet jaučia rankas kojas, vienam vaikui tas pats su stuburu, kitam koja 4 kartus lūžus...Lygiam kely viskas, be posūkių...
Kaip baisu tokios avarijos
Jei ir nežūva, pasekmės kartais visam gyvenimui. Mano brolis 28 metų avarijoje susitrupino šlaunikaulį. Trys operacijos, rezultate koja trumpesnė, dėl to per laiką susivarė klubo sąnarys, tada nugara dėl persikreipusios eisenos. Gyvena 30 metų skausmuose, turi neįgalumą.
Aš irgi mėgaujuosi paskutinėm atostogų dienom. Poryt į darbą...
Baidarės jau atsibost pradeda. Jau kokius 10 metų kiekvieną vasarą po kartą ar du plaukiam. Šiemet jau plaukėm ir dar vienam plaukimui turim kvietimą, bet turbūt pasuosim. Ten 25 km, tai biškį atsibosta.
Mes kai ne kasmet su baidarėm ir ne su chebra šiemet, o vieni, tai faina visai. Savo tempu, be lenktynių, plaukėm šįkart tik 12 ar 13 km, tai tobula. Stoji, kiek nori. Iš pradžių mėgaujiesi viskuo, paskum jau dairaisi, kada pabaiga
. Pernai su klase plaukėm 18 km, tai irgi dar nieko, bet 25 km, tai jau darbas arba sportas
, bet man nesisieja su poilsiu... Limit, kokios dabar stovyklos? Gal Tiberiados? Ir tavo dičkis daug egzaminų laiko
. Gal nutuoki, kada pirmų rezultatų laukt? Nors koks skirtumas iš tiesų, bet smalsu man.
Mes 15 km plaukėm. Bet ir 8 ar 10 būtų užtekę
be lenktynių. Tik Viliui vis veiksmo ir finišo norėjosi, tai teko man irgi darbuotis.
Vyriškis nesusižavėjo. Bet trumpesnei trasai, manau, kitą vasarą pasirašytų.
Restar, Rusnė į Tiberiadą, Simas šįkart su skautais.
Man baidarėm patinka. Kartą per metus dažniausia išpuola. Tik šįmet giminės plaukimo nebus, nes bilietai atšaukti buvo. Gal patiems reiks ką nors sugalvot
7 egzus laiko. Rezultatai kada, nežinau. Gal rugpj. pradžioj ![]()
Sveikos
Prisčekinu
Gyva sveika, oras tobulas
Vaikas kartu, nu ne žyzni o malina, vyras pwnktadieni trumpam grizta.
O tada rudeni išsikraustome abudu i Kijevä gyventi.
Va taip 43 metu zmogai per metus dvejas isikurimo vietas aptures