Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Terezaa parodyk iš arčiau a? iš toli atrodo grožis, bet reik gi apžiūrėt kaip kopijuot :D

Atsakyti

Terezza :clap_1:  O apie tokį nešiojimo būdą mano vyras turi tvirtą nuomonę - buvo tūlike ir užmiršo bliuską susitvarkyt :hihihi: Ir niekaip jam neišaiškinu, kad dabar tokia mada :)​ 

Atsakyti

Liniuka maniškis irgi nesupranta, sako dar jei taip numegzta būt tai aišku o čia kas nei velnias nei gegutė

o man patinka, aš visus balachonus taip nešioju

Atsakyti

Aš kai siuvau romanetę prieš kažkiek metų, tai buvau nusipirkus kažkokius žiedelius liemenukams skirtus. manau galim kažko ir dabar rasti siuvimo reikmenyse

Ačiū patarusioms dėl žiedelių :4u:  – išsiverčiau irgi su tokiais "liemenukiniais" – jei ne Kerpena, būčiau ko gero tokių nesugalvojusi pirkti, bet tiko puikiai, o ir toli važiuoti nereikėjo. :ax:

Atsakyti

Dar kelių mokesčius įsitraukit ;) nes dažniausiai netikėtai susimokėt tekdavo išlindus iš požemio kokio ar tiltą privažiavus :) Savaitę keliavom. Vakar kaip tik pagalvojau, kad vėl norėčiau po Norvegiją pasivažinėt.

tai neproblema, susimokėsim, kažkokio ribojančio biudžeto neturim, tiesiog šį kartą nusiteikę pataupyti komforto sąskaitą. Juo labiau, kad mane mūsų susikurtas laukinio poilsio komfortas visai tenkina.  :rolleyes: Man svarbiausia kasdien turėti galimybę nusiprausti, o su mūsų mobilia kelionine įranga šiltą dušą turiu net ir aukščiausio kalno viršūnėje.  :D 

Atsakyti

Terezaa parodyk iš arčiau a? iš toli atrodo grožis, bet reik gi apžiūrėt kaip kopijuot :D

Visiškai paprastuoliškas reglanas nuo viršaus.

109689742_2887684814826934_3513447729105

111385666_226707931762963_36177063171532

Atsakyti

gražuoliai katuliai  :wub: 

bet aš ne katinų žmogus, turim katiną, bet visiškai jo nesuprantu  :rolleyes: 

šunys, čia kitas reikalas, aš, matyt, kaip R.Miliūtė sakė, anam gyvenime kažkuriam buvau šunimi  :wub: 

Ingriduškos gyvenimo pokyčiai verčia aikčiot  :wub: 

Terezos kašmyrėlis labai labai, figūra irgi  :wub: 

Lace, gal gali pasakyt, kas per dušo įranga pas jus ? :hmm: 

Galiu palapinėje miegot, ant laužo maistą gaminti, bet tas negalėjimas nusiprausti... :oh:​ 

Atsakyti

Terezza, liuks. Nors ant kūno toka storokas atrodo 

Apie nešiojimo būdą. sakyčiau tai padeda išvengri peleko nugaroj platesniems rūbams. Ir parodo kad turi liemenį :D​ 

Atsakyti

Terezza, liuks. Nors ant kūno toka storokas atrodo 

Apie nešiojimo būdą. sakyčiau tai padeda išvengri peleko nugaroj platesniems rūbams. Ir parodo kad turi liemenį :D​ 

Jo, jis nėra plonytis. Bet aš būtent tokio ir norėjau.

Atsakyti

Fainas paprastumu ir sudėties bei spalvos tobulumu! 

Mūsų kašaro kraujo tyrimai puikūs, inkstai nieko nerodo. Belieka šlapimą pagaut ir nunešt, o spyriojasi, nors tu ką, sysiot pagal užsakymą  :oh: . Jeigu nieko neras, tai beliks priežastis - stresas. Kaip ir gerai, bet tas nelabai gydoma. Priprato caraitis per karantiną ir namines atostogas ištisai mėgautis mūsų dėmesiu. O naminis jo dievaitis jo skiria per mažai, nes arba žaidžia, arba miega.

Lace, tai svarstom viską. Bet dar nėra taip baisiai, kad visai nebūtų kuo važiuot, tai va ir galvojam - gal su savo, o gal baisu... Net su autobusu man siūlo keliauti :). Viena mergina zirzia ištisai, kaip nori su palapine kur. O aš... Prisigyvenus joje savo laiku, tai kažkaip nebesižaviu. Su vyru - dar dar, o su visa chebra, daiktais, maisto gaminimu...iškart plaukai pasišiaušia ir nebenoriu. Noriu atostogų su mažiau rūpesčių :).

Ai, šie metai kokie jau bus, tokie. Ir atostogų prasme. Nes vis įsiterpia koks mirtinas reikalas iš namų per vidurį savaitės ir nors tu ką - nei šis nei tas, iš esmės visa savaitė ir nueina šuniui ant uodegos, tik su smulkiais pasitrainiojimais apylinkėse. Neatsimenu, ką mes veikdavom anksčiau, kai visai po užsienį nekeliavom :oh: . Savaitė būdavo prie jūros, o dar kas? Nors užmušk, nepamenu. Na, į brolio kaimą nuvažiuodavom kažkiek, bet neilgam. O kitkas? ir buvo gerai, kaip buvo. PIndėju senatvėn, ne kitaip  :B .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 liepos 2020 - 16:24

Lace, mes irgi taip keliavom- su mašina ir palapine. Tik ne džipu :D kasnakt kitoj vietoj miegojom. Būdavo, kaimely stojam, pavaikščiojam, paklausiam, kas kambarius nuomoja. Tada ir dušu pasinaudodavom. Pietaudavom arba sumuštiniais, arba mieste kokioje kavinėje. Neišlaidavom. Senai tas buvo. Bet smagu prisiminti. Dar vaikų neturėjome. 

Atsakyti

Čia kaip kas įpranta su tom atostogoms :) mes iki šiol nebuvę niekur 'viskas įskaičiuota'. Bet nei vienas ir nenorime. Ir piniginė neneša. Toliausiai kur atostogavę su vaikais - Venspily, nes ten buto nuomos kaina buvo, kaip LT kambario. O gaminamės valgyti vis tiek patys namie, kur begyventume. 

Atsakyti