Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska, nelabai ten man krenta. Labai lėtai. Dabar 80. Kaip mano ūgiui dar labai daug.

Atsakyti

Ingriduska nori mandrystes? Atsiusiu per pastomata. 😁 turiu dar ananasine ir apelsinine😂

Atsakyti

Fke, tikri labai norečiau tokių mandrysčių

Atsakyti

iš šokoladinės mėtos darydavom užpiltinę- mėta, karamelizuotas  cukrus. degtinė.

irgi po mažą taurelę neblogai žiemos vakarais prie arbatos :)

Atsakyti

Fke, tikri labai norečiau tokių mandrysčių

Kada planuoji būt sostinėj ar prie kokio artimesnio paštomato? Įkiščiau į vazonėlius. Tai iki sodinimo išgyventų, o jei ir ne tai turiu jos pakankamai

Atsakyti

Oi Freke, ir aš norec... Laba.

Atsakyti

Šokoladinę mėta preitais metais parsitempiau iš Lt ir pamiršau pasodinti, kai jau prisiminiau buvo labiau mirusi, nei gyva, ilgokai stovėjo tokia nupiepusi ir tik šiemet prisigavo normaliai, geriu arbata ir vis džiaugiuosi jos gyvybingumu. 

Atsakyti

Kad ji kaip piktžolė... pasodinau į dėžę su mintim kad nenueis į žolę. Aha..... 

Raminta neplanuoji i mano puse? Ar pastomatu siust

Atsakyti

Freke, as va i sostine vaziuoju, busiu iki penktadienio, bet gal nespesi, tai tadu Šventoji, Palanga.

As sumokesiu uz siuntima.

Atsakyti

Dar autobusų siuntos greitai dirba- dažniausiai jau sekančią dieną būna :) 

Atsakyti

Parasykit kambariuke. Siuntos supakuotos

Atsakyti

Turėčiau daržą, tai ir aš tos šokoladinės mėtos norėčiau :) Labai gerai skamba. Dionės ledai, kur pardavinėja įdedamus, labai patikdavo mėtiniai su šokoladu, tai iš karto tokia asociacija. :D

Restar, kaip tavo vaikui - jau padarė operaciją? Maniškiui vakar padarė. Vakare buvo labai piktas, sakė skauda ir pavargęs, o šiandien jau kaip ir geresnės nuotaikos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 liepos 2020 - 07:54