Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk, man tai nuo kai kurių rūšių vyno būna, kad staigiai išmėto raudonom dėmėm visą veidą, vos kelis gurkšnius išgėrus. Bet gana greitai ir praeina. Aišku tau  tai čia visai rimtai.

Vakaras tikrai nuostabus, tokia vasaros pilnatvė. Jau taip nieko nenorėjau šiandie, tokia duobė nuotaikoj buvo. Vos vos prisiverčiau apeit savo ratuką aplink rajoną.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 liepos 2020 - 21:17

Bet apėjai, Kerpena, ir valio dėl to!

Aš jei būnu tokios nuotaikos ir sugebu atplėšt užpakalį nuo sėdėjimo, tai vien dėl to jau pagerėja :)

Atsakyti

Ingriduska, oho martelė :wub: 

Atsakyti

Limit, tikrai pagerėja, nors šiek tiek.:)

Vilmak, Ingriduska, o kokia čia veislė to vaiko?

Atsakyti

Mano Westukas. Kitaip Vakarų Škotijos Baltasis Terjeras.

Tai pagal foto įžiūriu tą patį lyg.

Atsakyti

Taip, Ingriduska, ta pati veislė.

Atsakyti

Ingriduska, koks gražus piešinys :wub: Toks nuotaikingas ir jūs abu labai prie jo tinkat :) 

Kaip mėgstu rytinį miestą :wub:​ Taip gerai prasiėjom senamiesčiu, benediktus pusryčiams suvalgėm. Žingsnių 8000.

Atsakyti

Sveikutės :)

Vakar mažojo sūnėno gimtadienį atšventėm su daug fizinio veiksmo ir daug juoko. Vaikai išsidūko iki nakties. Su broliene paskutiniu metu biškį įtampa buvo. Ir šisip, bendraujam tik per šventes. Gale baliaus vyras juokėsi- reikiamas kiekis šampano ir draugės patapom.. :D 

Likom pas anytą nakvot. Uošvis pusę ryto vyšnias skynė. Paskui vyro işprašė viršutines šakas nupjaut, kurių niekas nepasiekia ir per didelės jau vyšnios. Prisiskynėm visą kibirą. Turėsiu ką veikt :) prieš tai šaldžiau kai dar Emilio laukiausi. Bet kokios jos man skanios buvo- vietoj ledų valgiau :) 

Atsakyti

Šiandien net man prie jūros nešalta :). Pasisekė su oru. Kai 1 dieną, tai net ir man pasideginti norisi :)

Atsakyti

Mes vėl stidirbom.

Pietų vėjas meta gintarus.

Prasiėjom 17000 žingsnių,,dabar ilsiuosi.

Ukraina vel tipo nelegali, nes LT pamažino sergančių 100000, jau kaip nervina tie zaidimai.

As praktiskai ne bezinociau kad yra ant svieto tokia liga, jei ne ziniasklaida.

O jum apue kitas ligas suzinom, nes vistiek vieni ar kiti serga.

Vejaraupiais, rotu, gripu.

Atsakyti

Gal kuri turit skanios agrastų uogienės receptą? Parsivežiau 5 litrus agrastų iš sesers sodo. Galvoju, ką čia su jais padaryt. Gal sutrynus užšaldyti?

Atsakyti

Kažkada gaminau karališką agrastų uogienę. Buvo labai skanu, bet darbo milijonas, nes reikia kauliukus išimt :D​ 

Atsakyti