Man atrodo ji ir lovelyje ant palanges augtu🙄🤔
tai jau dabar ir aš noo
labas rytas
vasarojam toliau
laiko megzt truputį yr, mezgu Nualą ir negaliu spalva atsigrožėt ![]()
Labas
Turėjau pipirmėtės, tai invazinė, ne tas žodis, neįmanoma su jos plitimu sukovot.
Dabar turiu daigelį kitokios, bet nepamenu kurios, turbūt citrininės, tai ta vienišauja, auginau ją vazone metus laiko, iš pradžių buvo nebloga, po to ėmė skurst, tai nutrenkiau į darželį, ir štai, kuo gražiausiai prigijo, bet nesidaugina šaknimis.
Tai gal ne mėta
bet kai gavau šakelę, tai sakė tikroji mėta. Ir jos puikiausiai išleidžia šaknis vandeny ir auga vazone.
Dar esu auginus kažkokį hibridą-tokią mėsingą mėtą.lapai tokie sultingi. Nu bet pas mane gėlės negyvena
Nualos pabaigos pradžia. Liko apdailint kaklą ir rankoves bei išskalbt. Jau kiek skolų prikaupus
Sveikos, grįžom namo jau šiandien
.
Kerpena, sūnus šiandien corona testą darosi, ryt vešim operuoti.
Šokoladinės mėtos ir aš turiu, būtent šita pas mane ne itin plinta.
Nemezgiau nei akelės, tik skaičiau truputį.
Mašina atlaikė, dabar jau gaia ją laužan atiduot
. Bet kišt šimtus eurų nebenorim... Nes kažin ar parduotume už tiek, kiek sukišt reikės.
Lagaminai, maišai ne iškrauti, bet dar dukros gimtadienis šiandien.
Maniškis tai be testo išoperuotas. Vakare prieš ligoninę pasinagrinėjo savo turimus popierius ir buvo susinervinęs, nes tyrimuose kažkoks parametras išėjo iš normos ribų ir dar rado, kad šeimos gydytojo siuntimo reikia, o jis rankose neturi. Sako, jau man taip tas reikalas atsibodo, o dar nepriims rytoj. Tai sakau, gal gydytoja parašė e-sveikatoj, nes ji dar veikė, kai jis nuotolinę konsultaciją apturėjo, gal ji žino, kad operacijai reikia. Tai kai ryte nuvažiavo į ligoninę, sakė klausė, kur siuntimas, tai jis ir pasakė, kad e sveikatoj. O kadangi jos niekas patikrint negali, tai taip ir priėmė. Nežinia, buvo ta šeimos gydytoja parašius, ar ne.
O tyrimų matyt nereikšmingi išėjimai iš normos ribų buvo.
Tos visos tiuninguotos lyg pipirmeciu seimos. Tikroji berods ta pukuotais lapais. Bet ji irgi kaip "sasnovskis"😶😑 lieka saknele ir ziurek jau lenda😁
Kerpena, man skambino gydytoja, slaugytoja 2 kartus, susakė viską, prigrasė atsinešti popierinius siuntimą ir tyrimus. Šiandien po covid nuėjo į polikliniką, sutvarkė visus popierius, kortelę net namo parsinešė, ryt 7 būt priėmime turi jau. Tyrimai irgi keli išėję iš ribų, gyd man telefonu pakomentavo, kad neturi reikšmės.
O paleis kada, ar jau namie?
Reik pasityrinėt, gal ir už šią operaciją priklauso draudimas netyčia... Nes pernai gavo atskirai už lūžį, po to atskirai už operaciją.
restar nzn kas pas jus per masinukas, kad sakai lauzan... mes savo senute pridavem lauzan. perkam 3 dviracius ir bandysim atgaut ta tukstantuka
Uošvis savo senieną (26 metų
) už 200 euriukų pridavė.
penktadienį jau atvažiuoja nauja. 5 metų brangesnė už mano nuliovą
Tiksliai gi galima dabar dviračių ar paspirtukų už atiduodamas utilizacijai senas mašinas.
Nai jau nai gavau savo gražiuosius batus
Liniuka, pasirodyk ![]()
Restar, dar ligoninėj. Nežinau, kada paleis, jis pats nieko nežino.
Kai planavo tą operaciją dar prieš karantiną, tai sakė, kad vieną dieną paguldys, kitą operuos, o trečią greičiausiai paleis. O dabar vakar 6:30 turėjo būti, tai dar parašė, kad gavo lovą ir viskas, tyla. Buvau prašius, kad parašytų, kai sužinos kada operacija, ar lankyti galima ir pan. Paskui 11 val įkėlė nuotrauka, su nosim aprišta ir parašė - taip gerai miegojau, tik prižadino. ![]()
O vakare, kaip sakiau, jau buvo piktas pavargęs, skundėsi, kad skauda.